reklama
Czesc,
U nas spokój. Kolki (odpukac) odeszly w niepamiec.
Siedzimy sobie, ogladamy swiat. Swietnie patrzy sie na takiego malucha, obserwuje jak sie zmienia, jak co dzien robi jakies postepy.
To niesamowite jak czlowiek co dzien mocniej sie zapatruje i zako****e w takim malym stworzonku
U nas spokój. Kolki (odpukac) odeszly w niepamiec.
Siedzimy sobie, ogladamy swiat. Swietnie patrzy sie na takiego malucha, obserwuje jak sie zmienia, jak co dzien robi jakies postepy.
To niesamowite jak czlowiek co dzien mocniej sie zapatruje i zako****e w takim malym stworzonku
I z dnia na dzień jest to coraz mocniejsze :-) ach piękne to uczucie...
kurde ale nie rozumiem, jak takim dzieciom można krzywdę zrobić, tak jak dziś facet w Zabrzu bodajże znalażł noworodka na przystanku
zabiłabym taką normalnie
kurde ale nie rozumiem, jak takim dzieciom można krzywdę zrobić, tak jak dziś facet w Zabrzu bodajże znalażł noworodka na przystanku
zabiłabym taką normalnie
regina_fallangi
Czerwcowa Mamusia '09
I z dnia na dzień jest to coraz mocniejsze :-) ach piękne to uczucie...
zabiłabym taką normalnie
No to u nas w mieście, niestety....nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak można coś takiego zrobić...koszmar....
Aniu, to u ciebie to nic... u nas swojego czasu było głośno, jak koło apteki młoda matka wyrzuciła drugiej dziecko z wózka!!!!! na szczęscie dziecko przezyło.
Ja też nie potrafię tego pojać, ja zielenieję jak Ania płacze po szczepieniu, albo Julka jak się darła jak sobie łokieć wybiła... ale kocham je najbardziej na świecie, i jakby im sie coś stało, to bym się chyba pocięła
Ja też nie potrafię tego pojać, ja zielenieję jak Ania płacze po szczepieniu, albo Julka jak się darła jak sobie łokieć wybiła... ale kocham je najbardziej na świecie, i jakby im sie coś stało, to bym się chyba pocięła
goniap2
Fanka BB :)
kurcze ja tez tak mam z dnia na dzien coraz bardziej ja kocham i wciaz mysle ze chba sie mocniej nie da a kazdy dzien przynosi coraz mocniejsze uczucie do tej kochanej istotki....a od czasu kiedy ja mam to stalam sie baaaardzo wrazliwa na krzywde dzieci, czy to film czy jakies wiadomosci ahhh szkoda gadac
my dzis bylismy odwiedzic moja kolezanke, pozniej na malych zakuach centrum tzn zamiarze zakupow ale niestety moje balony sie w nic nie mieszcza a teraz w domciu leniu****emy ...
my dzis bylismy odwiedzic moja kolezanke, pozniej na malych zakuach centrum tzn zamiarze zakupow ale niestety moje balony sie w nic nie mieszcza a teraz w domciu leniu****emy ...
agata077
Czerwcowa mama 2009
Ja od dawna juz tak mam ze jak słysze o krzywdzie dzieci to mnie szlag trafia pozabijałabym te co usuwają ciąże mordują lub porzucaja malenstwa Jest tyle par które staraja sie o potomstwo latami i nie moga ich miec z roznych wzgledów Dlatego uwazam ze jedynie aborcja dopuszczona ze wzgledu na gwałt i to na nieletnich dziewczynach,po drugie uprościc i skrocic czas w osrodkach adopcyjnych ale zaostrzyc obraz psychologiczny rodzin ..
a teraz co nabiezaco u nas Mały pełzakuje po podłodze pierogi zrobiłam mam spokoj na dwa dni z obiadem słoneczko świeci za oknem ale chłodno jest okropnie Jutro wezme sie za przestawianie bo jakos mi sie znudzilo no i niepamietam kiedy z gratami jezdzilam po domu a i musze kaloryfery pomalowac przed sezonem grzewczym ...
a teraz co nabiezaco u nas Mały pełzakuje po podłodze pierogi zrobiłam mam spokoj na dwa dni z obiadem słoneczko świeci za oknem ale chłodno jest okropnie Jutro wezme sie za przestawianie bo jakos mi sie znudzilo no i niepamietam kiedy z gratami jezdzilam po domu a i musze kaloryfery pomalowac przed sezonem grzewczym ...
Agata, u nas niedawno było głośno, jak pokazali "rodziny zastępcze", kurde sama patologia!! nie mają warunków, a wpisują sobie zawód rodzina zastępcza, a nie umieją się zająć dzieckiem. W mojej firmie są 3 babki, które nie mogą zajść w ciąże, albo które ronią często ( jedna już 5 razy roniła :-( ), szkoda mi ich, bo pragną mieć dzieci,a nie mogą, a ośrodki adopcyjne robią takie problemy, ze im się odechciewa... ta biurokracja jest koszmarna po prostu...
u nas też dzień jak codzień, byliśmy po południu na placu zabaw, ale spylaliśmy szybko, bo tak komary chlały, że nie dało się usiedzieć małe usnęły, Ania zdążyła sie przebudzić, wypiła 120 ml ściągniętego mleka i padła jak kawka. Powinna dospać do 6, a Juluś to śpi do 9 :-)
hmmm, mam wiele spraw na głowie i nie dają mi spać... chciałabym się pogodzić z rodziną,a a wszyscy mnie hamują... i nie wiem co zrobić... z jednej strony chcę, a z drugiej paniczny strach... brrr, potem chrzciny, potem to mieszkanie, potem drakula...
no dobra.nie będę zaśmiecać wątku... sorry
u nas też dzień jak codzień, byliśmy po południu na placu zabaw, ale spylaliśmy szybko, bo tak komary chlały, że nie dało się usiedzieć małe usnęły, Ania zdążyła sie przebudzić, wypiła 120 ml ściągniętego mleka i padła jak kawka. Powinna dospać do 6, a Juluś to śpi do 9 :-)
hmmm, mam wiele spraw na głowie i nie dają mi spać... chciałabym się pogodzić z rodziną,a a wszyscy mnie hamują... i nie wiem co zrobić... z jednej strony chcę, a z drugiej paniczny strach... brrr, potem chrzciny, potem to mieszkanie, potem drakula...
no dobra.nie będę zaśmiecać wątku... sorry
reklama
blumetka29
Wdrożona(y)
a teraz co nabiezaco u nas Mały pełzakuje po podłodze ...
Agata jak czytam co twój mały robi to zaczynam sie martwic o swoja Jule.Je jabłuszka, zupki....teraz piszesz, że pełzakuje....
Podziwiam cie za odwage, ja tez mam wesoła czwóreczke w domku a mimo wszystko przed skonczeniem 4 -go miesiaca nie dalabym dziecku nic oprócz mleczka.