reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

Ja niestety przeniosę się na staraczki 2 pol. 4 sierpnia będę znała datę zabiegu, potem 3 msc nie mogę się starać i dopiero będziemy walczyć 😘

reklama
U mnie w środę jedna kreska a dziś dostałam @.. Nie wiem czy będę się dalej starać bo odnowił mi się torbiel bartholina i każde przytulanki to ból. Nie kwalifikuje się jeszcze do zabiegu więc pewnie nie dam prędko rady ☹️☹️☹️

U mnie w środę jedna kreska a dziś dostałam @.. Nie wiem czy będę się dalej starać bo odnowił mi się torbiel bartholina i każde przytulanki to ból. Nie kwalifikuje się jeszcze do zabiegu więc pewnie nie dam prędko rady ☹☹☹
Duuuużo zdrówka kochana! Zadbaj o siebie, trzymamy kciuki 💪

Hejka 🤗 ja ostatnio się tutaj nie odzywałam bo miałam urlop. Krótki ale sobie odpoczęłam, zrelaksowałam się :) . @ przyszła akurat na urlop. 😂 I właśnie się skończyła więc można próbować jeszcze raz. Tym razem mądrzej, z głową. Bez spiny, na totalnym luzie. A jak tam u Was? 😁
No to jesteśmy w tym samym miejscu, wczoraj pożegnałam @, mąż wraca za tydzień, coś będziemy działać 😂 ale powiem Wam, że jakoś odeszła mi ta presja, nie mam wog ciśnienia na to żeby zaskoczyło już w tym cyklu, zobaczymy jak będzie dalej, ale jakoś mam spokojna głowę nie wiem czemu w sumie, nic się nie wydarzyło takiego co by mogło wpłynąć na moje podejście 🤔 ale nie narzekam na ten stan, dobrze mi tak 🙃

Ja niestety przeniosę się na staraczki 2 pol. 4 sierpnia będę znała datę zabiegu, potem 3 msc nie mogę się starać i dopiero będziemy walczyć 😘
Kochana dbaj o swoje zdrowie :) na dziecko przyjdzie czasu! Spokojnie :) a co do przenosisz myślę że parę osób tutaj zostanie. Przynajmniej ja mam taki plan. Więc jak coś to nie uciekaj od nas 😘 nadal będziemy cię wspierać kochana 😘

U mnie w środę jedna kreska a dziś dostałam @.. Nie wiem czy będę się dalej starać bo odnowił mi się torbiel bartholina i każde przytulanki to ból. Nie kwalifikuje się jeszcze do zabiegu więc pewnie nie dam prędko rady ☹☹☹
Kochana głowa do góry! Pamiętaj że jesteśmy z Tobą :) na nas zawsze możesz liczyć :*
Nie poddawaj się, zadbaj o swoje zdrowie a potem można znów zacząć starania :) ;*

No to jesteśmy w tym samym miejscu, wczoraj pożegnałam @, mąż wraca za tydzień, coś będziemy działać 😂 ale powiem Wam, że jakoś odeszła mi ta presja, nie mam wog ciśnienia na to żeby zaskoczyło już w tym cyklu, zobaczymy jak będzie dalej, ale jakoś mam spokojna głowę nie wiem czemu w sumie, nic się nie wydarzyło takiego co by mogło wpłynąć na moje podejście 🤔 ale nie narzekam na ten stan, dobrze mi tak 🙃
Kochana to witaj w klubie. Mi tez ta cała presja odeszła. Jak będzie to będzie jak nie to nie. Wg mojej aplikacji mam dostać @ około 20 sierpnia. Więc cierpliwie czekam :) zobaczymy co z tego będzie ale nie nakręcam się. Wszystko na luzie.

Kochana to witaj w klubie. Mi tez ta cała presja odeszła. Jak będzie to będzie jak nie to nie. Wg mojej aplikacji mam dostać @ około 20 sierpnia. Więc cierpliwie czekam :) zobaczymy co z tego będzie ale nie nakręcam się. Wszystko na luzie.
Ja z apki @18 sierpnia, akurat w drugą rocznicę ślubu 😂 więc jeśli wyjdzie w tym cyklu i pojawią się akurat dwie krechy to będzie prezent, że szok 😂

reklama
Dziewczyny dostałam okres , już 3 dzień mam . Ale mam tak jak wy , że nie mam parcia na 3 dziecko już. Stwierdziłam , że co będzie to będzie :) Myślę nad zmianą pracy ogólnie i stwierdziłam, że jak do końca roku nie będę w ciąży to od stycznia zmieniam pracę :)

Do góry