K
Katijah
Gość
Ja niestety przeniosę się na staraczki 2 pol. 4 sierpnia będę znała datę zabiegu, potem 3 msc nie mogę się starać i dopiero będziemy walczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Duuuużo zdrówka kochana! Zadbaj o siebie, trzymamy kciukiU mnie w środę jedna kreska a dziś dostałam @.. Nie wiem czy będę się dalej starać bo odnowił mi się torbiel bartholina i każde przytulanki to ból. Nie kwalifikuje się jeszcze do zabiegu więc pewnie nie dam prędko rady ☹☹☹
No to jesteśmy w tym samym miejscu, wczoraj pożegnałam @, mąż wraca za tydzień, coś będziemy działać ale powiem Wam, że jakoś odeszła mi ta presja, nie mam wog ciśnienia na to żeby zaskoczyło już w tym cyklu, zobaczymy jak będzie dalej, ale jakoś mam spokojna głowę nie wiem czemu w sumie, nic się nie wydarzyło takiego co by mogło wpłynąć na moje podejście ale nie narzekam na ten stan, dobrze mi takHejka ja ostatnio się tutaj nie odzywałam bo miałam urlop. Krótki ale sobie odpoczęłam, zrelaksowałam się . @ przyszła akurat na urlop. I właśnie się skończyła więc można próbować jeszcze raz. Tym razem mądrzej, z głową. Bez spiny, na totalnym luzie. A jak tam u Was?
Powodzenia! Trzymam kciuki, żeby za 3 miesiące udało się za pierwszym!Ja niestety przeniosę się na staraczki 2 pol. 4 sierpnia będę znała datę zabiegu, potem 3 msc nie mogę się starać i dopiero będziemy walczyć
Kochana dbaj o swoje zdrowie na dziecko przyjdzie czasu! Spokojnie a co do przenosisz myślę że parę osób tutaj zostanie. Przynajmniej ja mam taki plan. Więc jak coś to nie uciekaj od nas nadal będziemy cię wspierać kochanaJa niestety przeniosę się na staraczki 2 pol. 4 sierpnia będę znała datę zabiegu, potem 3 msc nie mogę się starać i dopiero będziemy walczyć
Kochana głowa do góry! Pamiętaj że jesteśmy z Tobą na nas zawsze możesz liczyć :*U mnie w środę jedna kreska a dziś dostałam @.. Nie wiem czy będę się dalej starać bo odnowił mi się torbiel bartholina i każde przytulanki to ból. Nie kwalifikuje się jeszcze do zabiegu więc pewnie nie dam prędko rady ☹☹☹
Kochana to witaj w klubie. Mi tez ta cała presja odeszła. Jak będzie to będzie jak nie to nie. Wg mojej aplikacji mam dostać @ około 20 sierpnia. Więc cierpliwie czekam zobaczymy co z tego będzie ale nie nakręcam się. Wszystko na luzie.No to jesteśmy w tym samym miejscu, wczoraj pożegnałam @, mąż wraca za tydzień, coś będziemy działać ale powiem Wam, że jakoś odeszła mi ta presja, nie mam wog ciśnienia na to żeby zaskoczyło już w tym cyklu, zobaczymy jak będzie dalej, ale jakoś mam spokojna głowę nie wiem czemu w sumie, nic się nie wydarzyło takiego co by mogło wpłynąć na moje podejście ale nie narzekam na ten stan, dobrze mi tak
Ja z apki @18 sierpnia, akurat w drugą rocznicę ślubu więc jeśli wyjdzie w tym cyklu i pojawią się akurat dwie krechy to będzie prezent, że szokKochana to witaj w klubie. Mi tez ta cała presja odeszła. Jak będzie to będzie jak nie to nie. Wg mojej aplikacji mam dostać @ około 20 sierpnia. Więc cierpliwie czekam zobaczymy co z tego będzie ale nie nakręcam się. Wszystko na luzie.