reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

A wiesz, że może sobie go zrobię. Dobrze byłoby go zamówić przez internet. Dojdzie najszybciej w poniedziałek. Nie będzie kusiło 😂😂😂. Jak mi test w dniu miesiączki pokazał się negatywny to też chciałam dostać @ jak najszybciej. Ale niestety nadal @ nie ma. Trzymam kciuki, żeby u ciebie skończyło się wszystko sukcesem :)

wydaje mi się, ze niedługo dostane okres bo mnie brzuch pobolewa co jakiś czas.

reklama
A dziś miałaś dostać @?
Ja zrobiłam w spodziewanym dniu @ test i wyszedł negatywny. @ nadal nie ma. Może owulacja się przesunęła. A jak nie to również czekam na @ :)

mojej siostrze owulacja się przesunela o miesiąc! 😮 myślała, że dostanie okres bo tak ją brzuch bolał. kochali się do końca i wpadli 🤣 bo to była owulacja 😄 nie chciała 3 dziecka. na grudnia ma termin 😊

wydaje mi się, ze niedługo dostane okres bo mnie brzuch pobolewa co jakiś czas.
mojej siostrze owulacja się przesunela o miesiąc! 😮 myślała, że dostanie okres bo tak ją brzuch bolał. kochali się do końca i wpadli 🤣 bo to była owulacja 😄 nie chciała 3 dziecka. na grudnia ma termin 😊
No nieźle 😲. Czytałam właśnie że owulacja potrafi zrobić niezle numery hehe ale takiej historii jeszcze nie słyszałam. Możemy tylko jej mimo wszystko pogratulować :)
Mnie też tak minimalnie pobolewa. I czekam, czekam i nic.... Już mam dość tego czekania. Chciałabym żeby już było wiadomo czy to spóźniona @ czy jednak ciąża. To czekanie dobija. 🤔😅

No nieźle 😲. Czytałam właśnie że owulacja potrafi zrobić niezle numery hehe ale takiej historii jeszcze nie słyszałam. Możemy tylko jej mimo wszystko pogratulować :)
Mnie też tak minimalnie pobolewa. I czekam, czekam i nic.... Już mam dość tego czekania. Chciałabym żeby już było wiadomo czy to spóźniona @ czy jednak ciąża. To czekanie dobija. 🤔😅

Dziękuję w jej imieniu :)
no mnie teraz bardziej boli bo musiałam trochę podzwigac. się nie zdziwię jak dziś dostane okres bo bolał mnie zawsze mocno w ten dzień gdy mam dostać okres .

reklama
Do góry