reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

reklama
Cześć laski,
u mnie po becie niestety negatyw.
Hormony rozjechane, ale już biore eutyrox.

@ jak nie było tak nie ma.
Próbuje to przeaanalizować jeszcze raz..
8.06 miałam ostatnią miesiączkę.
22.06 wychodziły dni płodne
2.07 początek plamień (ból i pieczenie przy oddawaniu moczu)
4.07 koniec plamień
13.07 prognozowana @, zamiast tego śluz biały i gęsty
14.07 beta negatywna

Czy mi się to tak wszystko rozjechało, czy ja 4.07 miałam dni płodne więc może powinnam teraz gdzieś zrobić test? Jestem już zdenerwowana...
Może to przez ślubny stres... ? I to, że się dietowałam przed ślubem a na urlopie dałam jazzu mojemu organizmowi wszystkim i niczym do jedzenia i do picia?

Już sama nie wiem..

Dziewczyny czy tutaj któraś pisała o tych kapsułkach ziołowych na spadek libido i nadwagę? Proszę jeśli ktoras wie o co chodzi to dajcie znać 🙏

Cześć :) Jestem tu nowa :)
Od listopada staramy się z narzeczonym o dziecko, do tej pory bezskutecznie.
W tym cyklu postanowiliśmy bardziej się wszystkiemu przyglądać, robiłam testy owulacyjne, 7.07 wyszedł pozytywny.
W poniedziałek 13.07 poczułam dziwne kłucie jajników, od środy krwawię, ale nie tak jak zawsze podczas @, tylko tak, że cała wydzielina zostaje w środku, nic nie wylatuje na zewnątrz i nie ma skrzepów.
Dodatkowo zawsze przed @ bolały mnie piersi i brzuch, teraz nic.
Czy jest szansa na to, że jestem w ciąży? Do lekarza umówiona jestem dopiero na 29.07..

Cześć :) Jestem tu nowa :)
Od listopada staramy się z narzeczonym o dziecko, do tej pory bezskutecznie.
W tym cyklu postanowiliśmy bardziej się wszystkiemu przyglądać, robiłam testy owulacyjne, 7.07 wyszedł pozytywny.
W poniedziałek 13.07 poczułam dziwne kłucie jajników, od środy krwawię, ale nie tak jak zawsze podczas @, tylko tak, że cała wydzielina zostaje w środku, nic nie wylatuje na zewnątrz i nie ma skrzepów.
Dodatkowo zawsze przed @ bolały mnie piersi i brzuch, teraz nic.
Czy jest szansa na to, że jestem w ciąży? Do lekarza umówiona jestem dopiero na 29.07..
Wykonywałaś test ciążowy ? Albo betę?

reklama
Do góry