reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

Wg mnie i moich skromnych doświadczeń jest stanowczo za szybko. W niedzielę masz dostać @? To może żebyś sama nie była to mam propozycję. Możemy w poniedziałek razem zrobić test? Co ty na to? Nie będziesz z tym sama :)
Razem dotrwacie bo tak będzie kusić żeby robić codziennie 🤣
Tak masz rację, jednak poczekać z testem do @ niż się rozczarowac. Czasami test wycjodiz tydzień po, bo tak jak mówiła koleżanka wcześniej owulacja może Ci się przesunela tak jak w moim przypadku

. Zawsze mialam cykle 29 a tu 32.. I dzisiaj dostałam okresu, wiec w te dni kiedy mnie kłuło myślałam że to ciaza a to była owulacja i akurat w te dni co trzeba było to nie było zbliżeń :( ale dostałam proszki które ulepszają owulacji czy coś takiego.
One są na receptę?

reklama
Tak masz rację, jednak poczekać z testem do @ niż się rozczarowac. Czasami test wycjodiz tydzień po, bo tak jak mówiła koleżanka wcześniej owulacja może Ci się przesunela tak jak w moim przypadku

. Zawsze mialam cykle 29 a tu 32.. I dzisiaj dostałam okresu, wiec w te dni kiedy mnie kłuło myślałam że to ciaza a to była owulacja i akurat w te dni co trzeba było to nie było zbliżeń :( ale dostałam proszki które ulepszają owulacji czy coś takiego.
Ja oczywiście nie pomyślałam o tym, że owulacja się przesunęła i zaczęłam wszystko sprawdzać. I teraz się pytam po co? Tylko kasę zmarnowała na test i betę. No ale mądry Polak po szkodzie 😂😂😂
Kochana czytałam tez, że jak owulacja ci się przesuwa i ciężko ci to wszystko ogarnąć samemu to do zbliżeń powinno dochodzić co dwa dni :) wtedy nie umknie ci owulacja hehe :)

I jak masz gorsze samopoczucie to pamiętaj że nie jesteś sama! Jestem z Tobą a ty ze mną. A z nami cala nasza grupa :)
Kochana a jaki będziesz robiła test ? Z krwi? Może kupię sobie taki sam ?

mąż mi kupił sikany "Baby Boom"
więc w poniedziałek ten zobaczę. w razie co test z krwi zawsze mogę kupić i jak będę niepewna to w poniedziałek pod wieczór mogę zrobić :)

mąż mi kupił sikany "Baby Boom"
więc w poniedziałek ten zobaczę. w razie co test z krwi zawsze mogę kupić i jak będę niepewna to w poniedziałek pod wieczór mogę zrobić :)
Czyli test z krwi mogę zrobić obojętnie o której porze dnia? No faktycznie spoko opcja. To w poniedziałek czekam na info twoje :) pamiętaj co by się nie działo siedzimy w tym razem. I przede wszystkim nie nastawiaj się na dwie kreski bo rozczarowanie daje mega mocne kopniaki :/ ale kciuki trzymam 💪

Tak to prawda, mój ginekolog mówił, że codziennie, ale jeju po 12 h pracy nie chce się człowiek jest wykonczony, ale jak mus to mus [emoji23][emoji23]
Ja oczywiście nie pomyślałam o tym, że owulacja się przesunęła i zaczęłam wszystko sprawdzać. I teraz się pytam po co? Tylko kasę zmarnowała na test i betę. No ale mądry Polak po szkodzie [emoji23][emoji23][emoji23]
Kochana czytałam tez, że jak owulacja ci się przesuwa i ciężko ci to wszystko ogarnąć samemu to do zbliżeń powinno dochodzić co dwa dni :) wtedy nie umknie ci owulacja hehe :)

A wiesz, że nie wiem... Możesz zawsze zapytać w aptece wyślę Ci opakowanie, mam nadzieję, że nazwa taka sama, bo ja w Irlandii jestem, ale kupiłam w Polskiej aptece, wiec myślę, że w Polsce też takie będą
Mam brać od 5 cyklu przez 5 dni po 2 tabletki na raz
Razem dotrwacie bo tak będzie kusić żeby robić codziennie [emoji1787]
One są na receptę?
Image%20(3).jpeg

Czyli test z krwi mogę zrobić obojętnie o której porze dnia? No faktycznie spoko opcja. To w poniedziałek czekam na info twoje :) pamiętaj co by się nie działo siedzimy w tym razem. I przede wszystkim nie nastawiaj się na dwie kreski bo rozczarowanie daje mega mocne kopniaki :/ ale kciuki trzymam 💪

Tak ten test można zrobić o każdej porze :)
Nie nastawiam się . Tylko mam nadzieję, że jak nie jestem w ciąży to że dostanę okres w terminie :)

Tak ten test można zrobić o każdej porze :)
Nie nastawiam się . Tylko mam nadzieję, że jak nie jestem w ciąży to że dostanę okres w terminie :)
A wiesz, że może sobie go zrobię. Dobrze byłoby go zamówić przez internet. Dojdzie najszybciej w poniedziałek. Nie będzie kusiło 😂😂😂. Jak mi test w dniu miesiączki pokazał się negatywny to też chciałam dostać @ jak najszybciej. Ale niestety nadal @ nie ma. Trzymam kciuki, żeby u ciebie skończyło się wszystko sukcesem :)

reklama
Dziewczyny zrobiłam test dziś i negatywny... Ech aż mi wszystkie objawy odeszły od razu 😂😂😂
No jedynie cycki bolą. Teraz czekam na @
A dziś miałaś dostać @?
Ja zrobiłam w spodziewanym dniu @ test i wyszedł negatywny. @ nadal nie ma. Może owulacja się przesunęła. A jak nie to również czekam na @ :)

Do góry