reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

reklama
Przed okresem i już próbujesz? Wiem że nie można się doczekać i chciałoby się najlepiej odrazu wiedzieć ale można się gorzej nakręcić a później tylko gorzej zawieźć 🙁

bo ten test wychodził kobietom nawet tydzień przed okresem jak były w ciąży. No nic będę czekać do niedzieli jak nie dostanę to w poniedziałek rrana zrobię test

bo ten test wychodził kobietom nawet tydzień przed okresem jak były w ciąży. No nic będę czekać do niedzieli jak nie dostanę to w poniedziałek rrana zrobię test
Czytałam, że jak owulacja ci się przesunęła to z testem też warto poczekać (bo może wyjść negatywny). Chyba że na bieżąco kontrolujesz owulację. Ja oczywiście tego nie zrobiłam i teraz czekam na najszybszy możliwy termin czyli poniedziałek 😉

reklama
Tak masz rację, jednak poczekać z testem do @ niż się rozczarowac. Czasami test wycjodiz tydzień po, bo tak jak mówiła koleżanka wcześniej owulacja może Ci się przesunela tak jak w moim przypadku

. Zawsze mialam cykle 29 a tu 32.. I dzisiaj dostałam okresu, wiec w te dni kiedy mnie kłuło myślałam że to ciaza a to była owulacja i akurat w te dni co trzeba było to nie było zbliżeń :( ale dostałam proszki które ulepszają owulacji czy coś takiego.

Do góry