reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowo - Lipcowe staraczki

reklama
Przed okresem i już próbujesz? Wiem że nie można się doczekać i chciałoby się najlepiej odrazu wiedzieć ale można się gorzej nakręcić a później tylko gorzej zawieźć 🙁

bo ten test wychodził kobietom nawet tydzień przed okresem jak były w ciąży. No nic będę czekać do niedzieli jak nie dostanę to w poniedziałek rrana zrobię test

bo ten test wychodził kobietom nawet tydzień przed okresem jak były w ciąży. No nic będę czekać do niedzieli jak nie dostanę to w poniedziałek rrana zrobię test
Czytałam, że jak owulacja ci się przesunęła to z testem też warto poczekać (bo może wyjść negatywny). Chyba że na bieżąco kontrolujesz owulację. Ja oczywiście tego nie zrobiłam i teraz czekam na najszybszy możliwy termin czyli poniedziałek 😉

reklama
Tak masz rację, jednak poczekać z testem do @ niż się rozczarowac. Czasami test wycjodiz tydzień po, bo tak jak mówiła koleżanka wcześniej owulacja może Ci się przesunela tak jak w moim przypadku

. Zawsze mialam cykle 29 a tu 32.. I dzisiaj dostałam okresu, wiec w te dni kiedy mnie kłuło myślałam że to ciaza a to była owulacja i akurat w te dni co trzeba było to nie było zbliżeń :( ale dostałam proszki które ulepszają owulacji czy coś takiego.

Do góry