reklama
Dziękuję kochana również trzymam mocno kciuki za nas wszystkiePowodzenia dziewczyny trzymam kciuki
Zastanawiałam się czy to napisac bo mi tak dziwnie. Ale jak poszłam na "2" to wszystkie dolegliwości "brzuchowe" minęły . Już nic mnie nie kłuje, nie jest mi ciężko hehe .
Domi9534
Fanka BB :)
Ja też nie wiem o co chodzi ale zaczęłam miewać jakieś problemy żołądkowe, co chwilę latam do łazienki, jeździ mi w brzuchu, to pewnie z nerwów za dużo o tym myślę o są teraz skutki uboczne [emoji1787]
Dziękuję kochana [emoji7] również trzymam mocno kciuki za nas wszystkie [emoji110][emoji110]
Zastanawiałam się czy to napisac bo mi tak dziwnie. Ale jak poszłam na "2" to wszystkie dolegliwości "brzuchowe" minęły [emoji28]. Już nic mnie nie kłuje, nie jest mi ciężko hehe [emoji16].
Dziękujemy bardzo a jak u ciebie wygląd sytuacja? Ile musisz odczekać po poronieniu samoistnym żeby starać się o kolejnego dziadziusia? Mocno trzymam kciuki i zdrowka życzęPowodzenia dziewczyny trzymam kciuki
K
Katijah
Gość
Jak tam testujące dziś?
Ania95
Mogę działać odrazu ale w tym cyklu jakoś nie staraliśmy się za bardzo chyba nawet nie miałam owulacji. Czekam na @ i od sierpnia spróbujemy . Jeszcze czeka mnie wizyta u endo muszę skontrolować wyniki tarczycy. Robiłaś dziś test czy czekasz do jutra?Dziękujemy bardzo a jak u ciebie wygląd sytuacja? Ile musisz odczekać po poronieniu samoistnym żeby starać się o kolejnego dziadziusia? Mocno trzymam kciuki i zdrowka życzę
Racja, warto skonsultować wyniki. Ja też.ostaynio robiłam badania na tarczyce ale u mnie jest wszystko ok. Jutro zrobię, dziś już puściłam poranny mocz ale nadal @ nie mam. Ale jeszcze jest cały dzień żeby przyszla @.Mogę działać odrazu ale w tym cyklu jakoś nie staraliśmy się za bardzo chyba nawet nie miałam owulacji. Czekam na @ i od sierpnia spróbujemy . Jeszcze czeka mnie wizyta u endo muszę skontrolować wyniki tarczycy. Robiłaś dziś test czy czekasz do jutra?
Motylekkk
I JAK TAM WASZE TESTOWANIE? @JakDeszcz @domi_nika85 ?
reklama
Dziś planowo powinnam dostać @. Więc jutro rano zrobię test. Dziś już nie będę robić. Wszyscy polecają robić z moczu porannego. Muszę jakoś do jutra wytrzymać no chyba że jednak @ przyjdzie. Na razie cisza. I mam nadzieję, że tak zostanie a jak u Ciebie sytuacja wygląda na chwilę obecną?