reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

A Swiezynko, na ktorym zdjeciu?? Pisz mi tu zaraz,bo wszyscy mowia,ze to czysty Arek ::), a ja sie nie zgadzam!! ;D

reklama
Wielki buziak dziewczyny za odpowiedzi w sprawie naszego piknego morza ;D Tobie Annka ślę 2 buziaki za tak wyczerpującą odpowiedź i wybaczam przekręcenie mojego nicku z Beatki na Beatuska ;) heh

Napiszę również, że zgadzam sie co do tego, zeby osobę mieszającą na forum wydać i potępić!

Dodam jeszcze, ze przeżyłam dzisiaj horror, wizytę na pomocy doraźnej z Mateuszem kłotnię z mężem i poryczałam sobie troszke przez Smerfa bo z mojej winy nabił sobie niezłego guza i pocharatał twarz :mad: :mad: :mad:Na szczęście prześwietlenia nie trzeba było robić, ciśnienie w porządku co oznacza, że wstrząsu nie było. Bozziu a siedziałam obok niego. Chwila moment i....masz babo placek ehhh. Kiedyś zawału dostanę!!!

Świeżynko rozumiem Twoje zabieganie bo na prawdę masz sporo na głowie, ale w miarę możliwości wpadnij czasem  i napisz co u Was słychać tak jak dzisiaj.
Masz śliczne zdjątko w podpisie!
Przykro mi, że urlop tak się skończył.  :(

Easy no coś Ty? Jakie baty?
Ja lubię wyjaśnić do końca wszystkie sprawy i problemy i mam takie samo zdanie jak Ty.
Nie wiem co ma na celu ukrywanie sprawcy takich brzydkich zagrań.
Ale też podobnie jak Szkrabik mam ważniejsze sprawy na głowie niż kolejna afera i włączam ignora.

Szkrabiku a czy ja napisałam że się nie cieszę, że Szymek waży tylko 10kg?  ;) Otóż cieszę się cieszę bo mój kręgosłup skrzypi i przy tych kochanych 10kg, które na codzień podnoszę kilkanaście razy.
Już Ci kiedyś napisałam, że jesteś niesamowita, ale powtórzę to jeszcze raz!

MagW witaj po urlopie!
Ja też żałuję, że nie udało nam się spotkać, ale będę Cię trzymać za słowo- przy następnej okazji się spotkamy.

Beatko przykro mi z powodu guza Matiego. Dobrze, że to nic poważnego.
Przytulam mocno! Nie jesteś w stanie uchronić go przed każdym upadkiem, potknięciem czy guzem.
Buziaki dla niego!  :-*

Rita, Szkrabiku a dajecie Waszym malcom dużo soczków? Słyszałam, że lato + soczki równa się dużo kupek, nawet się biegunką może skończyć podobno.

Dobrej nocki!

Ja na chwilkę.

Czarnulko,ll wyglądasz kwitnąco, zdjęcia znad morza piękne.

Mamomisi, życzę, żeby ciąża dalej mijała tak bezproblemowo.

MagW, pisz, jak na urlopie, zdjecia wysłałam.

Mondzi, halo :)

Co do Wiolinki - wysyłam Jej regularnie zdjęcia i ostatnio mi się przyśniła Jej Agnieszka, czyli że chyba wyskrobię jakiegoś długiego maila ;)

A póki co idę spać, bo nerwowy dzień mam za sobą, dobranoc.

Szkrabiu i Froteczko HAHAHA,to nie są fotki z nad morza!! A szkoda że nie są :( To u nas jest takie piękne jeziorko wielkie i podobne do morza ;) Musze sie czymś zadowolić jak nie mam możliwości pojechania nad morze :)

No i dziękuje bardzo za gratki wagowe!!! Jestem sama z siebie bardzo dumna ;) No i wieze ze po ciąży uda mi sie szybciutko schudnąć ;)

PaulaC Zapomniełam ci kochana napisać,że buciki rewelacja :) Są naprawde bardzo gustowne :)

Czarnulko, brak morza nie zmienia faktu, że wyglądasz bardzo ładnie. I 4 kg to chyba rekord. Ja przytyłam 11 i wydawało mi się, że to mało. Ale z kolei moja kuzynka przytyła tylko 8. Czyli wszystko możliwe.

A, i jeszcze jedno - Zawadko, ten sok Hippa podobno faktycznie pomaga na kupkowe kłopoty, cóż z tego skoro Wojtek go bojkotuje :mad: Jesteśmy czwarty dzień na Sinlacu, wczoraj było lepiej więc dałam mu obiadek i z powrotem niestety :( Dzisiaj znowu dieta i rozwolnienia nie ma. Jutro spróbuję z marchewką. I nie wiem, lecieć do lekarza?

A w ogóle, to jak rozwolnienie, to chyba nie ma co gnać na szczepienie, jak myślicie?

No dobra, teraz to już idę. Pa pa.

Witam...
Nie bardzo mam czas na pisanie.
Wpadłam tylko się przywitać i pochwalić Michałkiem
maerv3.jpg

Reszte szczegółów i więcej zdjęć na naszym blogu (link w podpisie)
Powiem tylko, że rodziłam rekordowo krótko, od poczucia pierwszego bólu do wyjścia Michałka nie minęło nawet 2 godziny. Jesteśmy zdrowi i szczęśliwi... ;D

Warto było zajrzeć jeszcze przed spaniem ;) Basiu, co za słodziak :) Super, że taki duży i zdrowy chłopiec! Jeszcze raz gratuluję!!!

A liczyłam na to, że porządne cięgi zaliczę...
Bo wiecie... sado-macho są wśród Was ;D

Basiu Michałek śłiczny!!! A poród faktycznie ekspresowy ;)

Idę uśpić marudę... ::)

reklama
Witam!
Wpadam tylko na chwilę, bo mam urwanie głowy w pracy a do tego jeszcze goszczę u siebie w domu brata z zoną i dwójką dzieci ::) Dzis mieliśmy pierwszą noc z trójką dzieci w domu, ale nie było tak źle ;)

Basiu- Michałek cudowny!!! No i poród super szybki 8) ale tak to chyba jest przy trzecim dzieciątku.

Easy- a z co te cięgi miały by być? Ja tam lubie jak ktoś wali prosto z mostu co myśli a nie jakieś tam gadanie za plecami. Dla mnie szczerość to podstawa, mimo ze czasem chyba powinnam ugryżć się w jezyk :-[

Czarnulko- no zaskoczyłaś mnie ze tak malutko przybrałaś na wadze. Ja w ciąży z Hanka przytyłam chyba 26 kilo albo i więcej bo potem juz nie chciałam sie ważyć a w drugiej planuję przytyc max 10 kilo ::)

Frotko- z rozwolnieniem to raczej Wojtka nie zaszczepią. Ja bym poszła na Twoim miejscu do pediatry.

MagW- witaj po urlopie i oczywiście prosimy o zdjęcia ;)

Mamomisi- super ze ciąza taka bezproblemowa jak na razie. Mam nadzieje ze tak bedzie juz do końca :)

Beatko- a co się stało Mateuszowi? Spadł z czegoś czy jak? Buziaki dla Niego.

Swiezynko- super ze Wojtus tak dobrze czuje sie w żłobku. Dzielny chłopczyk. I szczere wyrazy współczucia z powodu smierci teścia :(

Właśnie się dowiedziałam, ze zaliczyłam ten cholerny egzamin z ekonometrii, o którym Wam pisałam ze na pewno czeka mnie poprawka we wrześniu. Jestem taka szczęsliwa jak nie wiem co! Teraz mogę z czystym sumieniem jechać na wakacje i nie mysleć o modelach wielorównaniowych ;D Jetsm genialna!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry