reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Hejka!!
Agast - ale Ci dobrze!!Gratki!!!Buuu,a ja mam poprawke :(
Beatko - buziaki dla Matiego, Miko ostatnio ware sobie rozwalil tez niezle, ale to tylko ware w porownaniu z Mateuszkiem!
Basiu - MIchalek sliczny!!!

reklama
Hej, hej

Basiaa - Michałek miód malina a poród jak z marzeń. Bardzo sie cieszę, ze jesteście już z nami ;D
Agast - a no widzisz jaka zdolna z ciebie babka jest!!!Gratuluję zdanego egzaminu!!!Co do Mateusza to uderzył głową w betonową posadzkę na balkonie :mad: rozcinajac sobie buźkę nad ustami i nabijając sobie guza na łuku brwiowym który też jest rozciety :mad: :mad: :mad:

i wiecie co, strasznie mi sie nie podobają te czarne głowy w avatarkach w przypadku braku zdjęcia. jakoś źle mi sie kojarzą ...

Janko- jest na to tylko jeden sposób. Wklej sobie jakieś zdjęcie w avatar;)

Lila, Beatka- bardzo dzięuję za gratki.
Niestety mój dobry humor nie trwal zbyt długo, bo pani w dziekanacie oznajmiła mi ze nie dostane stypendium bo pomiedzy jednym a drugim semestrem miałam urlop :mad: Oczywiście słowa o tym nie ma w regulaminie, ale cóż szkoda mojego zdrowia zeby sie z nimi o to szarpać. Satysfakcja jest, bo średnia mam 4,4 a to coś więcej niż ich nędzne trzy stówki miesięcznie :p

Witam :)
Ja tylko na chwilke  ;)
Basiu - synek cudowny !! - ciesze sie ze porod mialas tak blyskawiczny - ty zreszta tez chyba sie z tego cieszysz  :p
Agast - gratuluje zdanego egzaminu - uciekaj juz na urlopik - nalezy ci sie  :)
Beatko - straszne kiedy na naszych oczach i pod naszym nadzorem dzieciaczkowi dzieje sie cos zlego ... niestety nie unikniemy wielu takich sytuacji (sama niedawno przezywalam rozcieta warge Szymka  :( ) Moc buziaczkow i przutulanek wam sle  :-*
Easy - sado macho powiadasz  ;D ;)
Magw - fajnie ze juz jestes , brakowalu tu ciebie  :)
Swiezynko - swietnie ze Wojtkowi w zlobku sie tak podoba  ;D
Paula - no to Szymek teraz bedzie smigal tych bucikach ze hej  :) Co do wzrostu i wagi mojego lobuziaka , to odpowiem dopiero w piatek , bo znow robimy podejscie na szczepienie...oby juz wszystko bylo ok.
Lila - babolcu jeden - Miki to wykapana TY !!! Taki uroczy i slodziutki  ;D
Mamomisi - fajnie ze nie masz zadnych nieporzadanych objawow ciazowych  ;) oby tak do konca :)
szkrabiku - kochana jestes  :-* chetnie bym cie wykorzystala - moze innym razem ;)
Frotko - kochan jestes - dziekuje ci za zdjatka :) a Totulek cudny jest wrecz  ;D
PaulaC pisze:
Ja lubię wyjaśnić do końca wszystkie sprawy i problemy i mam takie samo zdanie jak Ty.
Nie wiem co ma na celu ukrywanie sprawcy takich brzydkich zagrań.
Ale też podobnie jak Szkrabik mam ważniejsze sprawy na głowie niż kolejna afera i włączam ignora.
no własnie ...Asiu moze powiedz o kogo chodzi i skonczmy te podchody ...

a teraz , w sumie to mialam tylko sie tu wam pochwalic , a troche nabazgralam bez sensu i sory ze nie wszystkim, - bede zmieniac prace  ;D ;D ;D Tak strasznie sie ciesze - zadzwonila dzis do mnie pani i spytala czy moje dane i chec do pracy sa nadal aktualne  ;D W poniedzialek jade do stolicy (wiec drzyjcie kobitki z okolic  ;) ) na sfinalizowanie i podpisanie umowy  ;D
Najlepsze w tym wszystkim jest to ze ten telefon odebral moj szef ( obecny)  ;D
zeby mi wyschly ;D
pa

Asiu kochana , nie wyglupiaj sie ... zostan i pisz , bo tak samo jak ty przywiazalas sie do naszych dzieci i do nas , tak i my przywiazalysmy sie do ciebie :) Nikt nikogo linczowal nie bedzie - przynajmniej ja , ale takie sytuacje robia sie coraz bardziej uciazliwe do zniesienia - ktos cos wie , ktos kogos lubi/nielubi , ale nie chce powiedziec nic laikom w tej sferze... Ciezko czyta sie posty w ktorych nie wiadomo o co biega...
Ja juz nie chce wiedziec kto to taki - chce zeby bylo normalnie...

podpisuje sie pod tym co napisała Biesy :)
BB jest dla mnie odskocznią od codziennych zmagań, nawet gdy nie piszę, bo nie chcę wciaż biadolić ;), to wciąż Was czytam i chcę to robić nadal. Więc nie psujcie tego wątku proszę. Niech wreszcie bedzie normalnie, bez zadnych afer i zadym.
Wysyłam, bo wielki brat (czyt. szef) patrzy. Kurczę mam pecha że siedzimy w jednym pomieszczeniu, ale to w ramach ratowania firmy i oszczędzania na czynszu.

reklama
Evik - to widze ze i ty masz przekichane- szef w tym samym biurze co ty i nadzor caly czas...ehhh
Całuski dla Hani :-*

Do góry