reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Lila - no szkoda, że jednak nie trafiłaś na swoje pytania ale grunt, że podejście masz zdrowe! Korzystaj z wakacji!
Agast - a wcześniej próbowałaś kakao na modyfikowanym? Szkoda że Hani nie 'siadło'...byłaś na tym turnieju?
Basiu - szczęśliwego i rychłego rozwiązania! Jak bociek już krąży to nie ma to tamto :) trza się szykować :)
Colletta - dzięki, jutro wizyta u chirurga, mam nadzieję, że pod opatrunkiem wszystko ok. A że mąż się czasem przydaje to fakt ::) ;D Karola mam nadzieję się z powrotem poustawia :) jak tylko ząbki ujrzą światło dzienne
Beatko - kolejne życzenia zdrówka dla Matiego!
Nenyah - fajnie, że wiesz czego chesz! Ja tak nie mam i tymbardziej to cenię u innych :) Widzę, że Twoje plany już dały Ci dużo zadowolenia - i niech tak zostanie ! Powodzenia w Twoich poczynaniach !
Eviku - mam nadzieję, że Hania Ci się jednak nie rozchoruje...na zatkany nosek - obsuszony - np. megakozą  ;) jak piszesz wkraplałam sól fizjologiczną - sprzedawana w takich maleńkich pojemniczkach, która sprawę nawilżała i można się było problemu pozbyć. A katar ostatnio leczyłyśmy nasivin soft - został od noworodka :) a teraz matki chwalą euphordium - homeopatyczny i bardzo ponoć skuteczny - w aerozolu.
Rito - nie dziwię się że sięgnęłaś po środek na apetyt - przy takiej diecie :( Współczuję.
Za to super że tak miło spędziłaś weekend - zdjęcia rewelacyjne!! - dzięki!
Ifa - Antek zapowiada się na gwiazdora :) te oklaski za chodzenie :) dobry jest mały!
Easy, Agast - tydzień temu rozumiałam z autopsji :) a dziś ech...na urlopie dobrze jest! Jednak i Wy przecież doczekacie kiedyś  ::) na kalendarzu magicznego słowa - URLOP :)

reklama
Agast - wiesz, ja tez podalam zwykle mleko i kupa rzadka byla, no ale nie biegunka i nie wiem czy napewno po tym ::)
Basiu - jak urodzisz daj nam znac, koniecznie!! :)
Easy, Colletta,Evik, Mag, Ifa - dzieki :-*
Nenyah - oj wiem o czym mowic, studiowanie czegos,czego sie nie lubi ::) A marketing to moja specjalizacja, tylko, ze polityczny,ale w tej calej politologii to i tak jeden z lepszych przedmiotow ::) A Ty co chcesz studiowac teraz??Ja bym chciala pedagogike przedszkolna albo wczesnoszkolna... :(
Evik - zdrowka dla Hani!
Rito - dzieki ,gratki!!
Beatko - buziaczki i dla Ciebie i dla Mateuszka!!

A ja jutro chyba z Mikim pojde do lekarza ::) No cos pokasluje, moze od alergii,moze od zebow,ale ze chcemy jechac to niech go obejrzy.

Dobranoc

Cześć! Ja oczywiście tylko na momencik i wybaczcie mi, że tak bardzo egoistycznie, ale wczoraj zrobiliśmy test i wszystko wskazuje na to, że będzie drugi dzidziuś :) :) :) !!

dzięki dziewczyny za wsparcie !!

MamoMisi - gratulacje ,super wiadomości :) :) :)
Evik - jeżeli możesz bardzo prosze o te namiary , będe czekać .
Lila-zdrówka dla Mikusia .
Beatko - jak Mateusz ??
Asia- ja nie dostałam zdjec....

u nas poprawy po masażach nie ma główka przechylona na prawo i to mocno :( :( :( Naprawde bard\o mi smutno i żle :-[

Przeczytałam, ale po łebkach więc na pewno o połowie zapomnę. Ale lecimy zaraz do lekarza i nie mam czasu :(

MamoMisi, super wieści!!! Gratuluję!!!!

Nadii oraz Kubusiowi wszystkiego najlepszego z okzaji urodzin!!!!

Asiu, przyjmijcie proszę zaległe życzenia z okazji Waszego slubu i Robercika proszę ucałować z okazji chrztu.

Nenyah, Wojtek cieszy się, że się na coś przydał i wyraża nadzieję, że Nati samodzielnie opanuje tę umiejętność do perfekcji ;) Było nam baaardzo miło :)

Lila, super, że masz wakacje i szkoda, że Miki chory :( Trzymam kciuki, żebyście się wykurowali i mieli super wakacje.

Aletko, no Kornelka po prostu nie mogła inaczej znieść trudów podróży. To absolutnie niemożliwe  ::) 8) ;D

Beatko, zdrówka dla Matiego.

Rito, dzieki za info w sprawie kropelek. To my poczekamy, a jak Wojtuś zacznie po nich ładnie jeść, to też zakupimy  :p

Evik, trzymam kciuki za pracę.

Co do rozmiaru ubranek - my nosimy głównie 80-86. Dawno nic Totulkowi nie kupowałam. Ale mamy też kilka na 92. Jakieś małe to moje dziecko, chociaż ponoć wysoki... A właśnie, co do mierzenia, to pielęgniarki Wojtusia mierzyły na leżąco.

Easy, gratki remontu. Czekamy na fotki.

Beatusku, nie chcę Was zanudzać moimi problemami rachunkowymi, bo zdaję sobie sprawę, że moja rozpacz z okazji rachunku na 3000 może wydawać się głupotą - kto rozsądny ma takie opłaty???  ::) :-[ :mad: W każdym razie dodam tylko, że zrobiliśmy w ubiegłym roku generalny remont tego domu i mamy nową instalację tak więc nie mam juz koncepcji, co by wymienić, żeby było taniej. Wychodzi na to, że niestety dom...

Kurczę, lecę, bo wyje a ja też spanikowana jestem, bo dzisiaj ten lekarz. Jak wrócę, to pewnie coś jeszcze skrobnę.

A, jeszcze jedno: Mondzi   :-* :-* :-*

Jednak mam jeszcze chwilkę, bo gadzinka śpi, to wpadam ;D

MamoMisi - GRATULACJE!!! Wstawiaj drugi suwak, żebyśmy miały Cię pod kontrolą ;)
Nenyah ciekawe studia! Życzę żeby się udało!
Lila mam nadzieję, że zu Mikulca nic poważnego...
MagW no czeka mnie urlop jeszcze i to jaki - 3 "robocze" tygodnie !!! Wolne mam od 02 września do 22 chyba!!!

Nenyah - tak, dzidziuś prawdopodobnie urodzi się w marcu :) A studia, które wybrałaś były kiedyś na moim kierunku - socjologii jako jedna ze specjalności....Fajnie, że się zdecydowałaś na studia. Ja też ciągle myślę nad tym, żeby coś jeszcze się podszkolić... może na wychowawczym będzie na to czas ... :D

Nie nadrobię, bo nie mam siły ani czasu... ::)

Easy - boska kobieto wpadaj częściej mimo zbyt krótkiej doby....brakowało mi Twojego poczucia humoru. No i gratki dla Miss Mary za "walking" ;D

Agast - wózior super, żeby nie było że nie zauważyłam zakupu ;)

Aletko - wdzięk Kornelii przyda jej się w życiu, jest kontaktowa i towarzyska, i to jest naprawdę super. Mam nadzieję, ze Julek też taki będzie.

Szkrabikowski - trzymaj się dzielnie kobieto w te upały...do tej pory sobie myślę, jakbym się meczyła teraz z brzuchem.

Lila - życzę Ci udanego wypoczynku i spotkania z Junonką.

Mondzi - fajnie, że się odezwałaś.

Asiu24 - zdjęcia z Twojego/Waszego Wielkiego Dnia super. Gratuluję (nie zdjęć, tylko reszty)!

reklama
Hej

Mamomisi - gratuluję!!!!!
AnkaW - u Mateusza już chyba lepiej. Kupki dzisiaj jeszcze nie robił wiec nie wiem w jakiej będzie postaci ale to, ze jeszcze jej nie było jest jak najbardziej dobra wiadomoscią. Przykro mi tylko, ze u Was nie jest najlepiej. Co mówią lekarze?

I jeszcze raz wielkie dzięki za wsparcie i zyczenia zdrówka

Do góry