reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Easy - no to widze,ze ksiazeczka ciekawa ;D Widze,ze i chyba dorosly poczytac moze. Jesli moj Miko bedzie uwielbial czytac jak mamusia te ksiazeczki w wieku szkolnym stana u niego na polce. Heh...Ale czy jeszcze beda ::)
Mondzi - no w koncu i u iebie lepiej!!!Bardzo sie ciesze, ucaluj Tymka!!
Aletko - ja wchodze na ten watek,ale tam nikt prawie sie nie dolacza, a szkoda :( A jak nawet to niewiele pisza,nie ma do czego nawiazac ::)

Nocka fajna, jedna pobudka o 5:30 z wybudzeniem,ale usnieciem ponownie bez smoka i pomocy mamy( mama odplynela wczesniej ;D)

Miko usnal na drzemke,cos ostatnio tak sie sklada znowu,ze czesto usypia przy cycu, wczoraj wieczorem,bo od 16 nie spal,bylismy u Arka kuzynki,tam dzieciak,wrzaski,wrocilismy po 20, szybka kapiel, cyc,no i sen. A dzisiaj tez wstal o 8, no i teraz dwie godziny minely to i jesc i wiem tez,ze spac. I znow sen przy cycu,znaczy nie przy cycu,bo fakt przysnal,ale na 10 sekund sie wybudzil jak odkladalam,domagal sie smoczka. No nic czasami i tak bywa,ale nie lubie jak czesto tak sie zdaza.

Ide umyc gary ::)

reklama
Bardzo serdecznie dziękujemy za życzenia półowinkowe!

Yariva – cieszę się, że brakowało Ci mnie, ale za żadne skarby nie mogę sobie Ciebie przypomnieć. Nie wiem jak ma na imię Twój synek (może nie doczytałam?) bo może po nim bym skojarzyła. A dlaczego nie zaglądałam? Po prostu nie miałam netu.
I oczywiście gratuluję ząbka! Maciuś ma już na dorobku 2.

Minko – przytulam Cię, zobaczysz wszystko ułoży się i będzie dobrze. Musicie tylko jak najwięcej ćwiczyć. My też za Maciusiem chodzimy na rehabilitacje i ćwiczymy, ćwiczymy, i jeszcze raz ćwiczymy.

Naya – bardzo się cieszę z pomyślnych wieści. Kiedys już pisałam, że Maciusiowi też tak objawiła się skaza białkowa, wcale nie przybierał na wadze i odkąd jestem na ścisłej diecie jest wszystko w porządku.

Natko no tak :laugh: moje niedociąnięcie. Na noworodku jestem jako Janka_28 i mam synka Kubusia, który do chwili narodzin miał być Krystianem ;)

Yariva – to wszystko się wyjaśniło i Ciebie też pamiętam. Pokazuj mi tu swojego Kubusia!

A to jedno z ostatnich zdjęć Maciusia
pb2900688nc.jpg

Mondzi, zbieranie kodów może banalne, ale ja też zbieram ;) Odpowiem Ci w sprawie opakowń - niestety różnią się i te kody te nie biorą udziału w promocji! A zużycia pieluch współczuję... Ja jeśli tylko widzę, że Maria się napręża i przybiera śliczny pomidorowy kolerek twarzy to lecę na przewijak, rozpinam pieluchę podkładam papier... i potem wywalam klocuszek do kibelka! W ten sposób rzadko zasrywa pieluchę - generalnie przewijam ją 3 razy na dobę ;D
A co do imprezy to niestety tym razem my również uczestniliśmy w niej, dlatego wszelkimi siłami staraliśmy się ją spacyfikować... ::)
czarnulko paczka poszła. Są w niej: chusteczki Pampersa, ziółka laktacyjne, smoczki "1" Aventu (nowe), Tantum Rosa (przydatna do przemywania ran porodowych) i zabawka dla Dzidziolka ;)

easy dziękuje :D jak dojdzie to dam znać ;)

A teraz zmykam i będe prawdopodobnie dopiero w poniedziałek ;) trzeba spędzić troszke czasu z rodzinką ;)
Chyba że nie wytrzymam to zaglądne co tu sie dzieje ;) :D

natka śliczne zdjęcie ;)

A ja sie witam i zmykam bo dzisiaj mam dzień zakupowy więc musze doprowadzić się do ładu żeby ludzi w sklepach nie straszyć.
Życzę udanego weekendu
A przypominam Wam, że ja dzisiaj piję winko....raz, że od zeszłego tygodnia mam niemałą ochotę na napój wyskokowo - procentowy a dwa obiecałam nayi, że wypiję za zdrówko Skrzata (Nadii). A jak obiecałam to słowa dotrzymać muszę :)

reklama
Do góry