reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
No to jeszcze w temacie prezentów - na Mikołaja Wojtek do nas nic nie dostał. Były upominki od dziadków ( o tym juz pisałam). Dlatego postanowiliśmy, ku mojej niesamowitej uciesze, zaszaleć na święta. Wszystkie zabawki juz Wam pokazywałam. Dotarły i czekają do wigilii. Agast ta gąsienica bardzo kusząco wygląda. W poniedzialek wypłata ma być na koncie i chyba ją kupię. Zobaczę jeszcze skonsultuję z mężem.

Asiu - Twoj Robercik vel Pipek jest na prawdę przystojnym chłopakiem. A Waneska jest uroczą dziewczynką. Wspaniale dzieciaczki.

zęby tak jak wyczuwałam pod palcem ząbala u Wojtka i widziałam białą kreseczkę tak teraz nic nie widzę :o. Czy ja miałam jakieś omamy czy co? jestem pewna, ze ząb tam był i juz juz miał się całkowicie wybić. ba nawet się nim publicznie pochwaliłam a teraz gdzieś się schował. zaczynam się zastanawiać czy ze mną wszystko ten tego w porządku...

A gdzie Marry, Janka. Renia się nam ostatnio ujawniła. a reszta - mamuśki do apelu!

Rita dzięki za komplementy :) i nie odchodz mój też w pracy też sama siedzę i chyba lileczka też dzisaj sama może imprezka he? ;D

Rito - hehe znikajacy zabek ciekawy,ale z Toba napewno wszystko oki :D
Asiu - zdjecia sliczne!!!
Naya - no bardzo sie ciesze!!!
Mrowka - witaj!Moj ma narazie dwie dolne jedynki wiec nie pomoge.
Szkrabiku - no to gratuluje( po cichu)!!
Easy - napisz mi kochana w jakiej cenie jest ta ksiazka o Mikolajku i o czym?? No bo przez to imie w tytule przypuszczam,ze ksiazka niczego sobie!! :p

Przez weekend mnie nie bedzie,bo wyjezdzam,ale jutro jeszcze zajrze,a jakze!! A teraz ide spac,bo wczoraj za dlugo posiedzialam,
pa

Ps.
Ja dzis z imprezki Asiu odpadam,padnieta jestem:(

Hej, ja na sekundkę...
Nie nadrobię, przepraszam...

Asiu, cieszę się ogromnie, że wózek sie podoba i będzie Ci służył :) Zdjęcia super :)

Naya, wspaniałę wiadomości!!! Całuski dla dzielnej Nadii :)

Rito, a jaką wiadomość i gdzie napisała Cayo?????????
A co do ząbka, to my mamy to samo :o Był, nawet Aletk go widziała i nie ma... Może to pleśniawka była...? No, ale przecież wtedy by go bolało i by płakał przy dotykaniu... Taka sama mądra jestem jak i Ty ;)

Aletko, filmik po prostu boski! :)

No to uciekam na dziś, bo ja nie sama :)

co przeczytam strone i odpisze to nastepna wskakuje ;) - ale tempo

Agast, Magdulek, Beatusek, Easy, Lileczka, Shirleyka, Szkrabik, Aletko, Coletta, Minka, Megan, Rita
dziekuje przeslicznie za info w sprawie spania w dzien, wkleilam sobie do pliku i szukam cech wspolnych ;)

Beatusku - co do jedzonka, to my od niedawna wprowadzilismy inne pokarmy niz mleczko (jabluszko i zupki marchewkowe) i poki co dopiero ustalamy pory nowych posilkow wiec mamy jeszcze to nieuregulowane :(

Easy - niemieckich pampkow zakupilam 16 opakowan wiec starczy na kilka miesiecy ;), w Polsce 30 zl kosztuje 26 sztuk wiec niestety drogo, w Niemczech jak jest promocja to wychodzi 96 gr za sztuke, a na Allegro udalo mi sie dostac po 63 gr/szt. - jak do tej pory najlepsze pieluszki jakich uzywam - odkad je stosuje zapomnialam co to zmienianie ciuszkow w nocy - ZERO przeciekow ;)

Shirleyko - w tej mikolajowej czapie to i caly smok by sie zmiescil

Szkrabik - dlaczego teraz -owski ? Co do zyrafki to tez mi sie mniej widzi niz np.:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72870770
my chyba damy sie wykazac rodzince ;). Kupilismy jakis czas temu mate by mala korzystala poki nie bedzie za pozno - wiec teraz jakis skromny prezent bedzie
czym sie cechuja ta zadowalajaca opiekunka ?

Lileczko - Miki na zdjeciu super, ale jak ma sie czuc w swoim wlasnym stroju ;) ? Przy okazji - z jakiego programiku taka sliczna ramka ?

Aletko - dzieki za namiar wroclawski, ale ja zaniedbuje nawet noworodkowy watek :(

Megan - uwazaj na to przykrywanie sie Piotrusia, moja Inga ostatnio tak naciagnela kolderke ze przykryla glowke - dobrze ze w pore zauwazylam ... sama nie wiem jak przykrywac by bylo bezpiecznie - bo Inga mi doslownie wedruje po lozku, ten waleczek brzmi ok - oby to tylko nie bylo cos czym mozna sie nakryc

Mad - jesli Semi nie reflektuje na mp3, to daj cynk na maila co to dokladnie, nie mam jeszcze prezentu dla Robiq-a na swieta a na pewno by sie ucieszyl

Mondzi - czytam o remoncie cd i malarzach to grrrrrr, a co do "kupania" to nasze dzieci jakby w ogole nie zauwazaly aspektow finansowych zalatwiania swoich spraw na raty ;) - Ingusia potrafi z rana 3 kupki zrobic, jedna po drugiej, ale oczywiscie tylko do swiezych pieluszek

Asia - fajnie ze podobaja ci sie 3 kolka ;)

Naya - ciesze sie z dobrych wiesci, zadnych szpitali !, tylko cieply i przytulny domek, w ktorym juz niedlugo zapachnie choinka

Rita - jak czytam opis spania Wojtka w nocy to jakbym czytala o Ingusi, po odstawieniu smoja ZNACZNIE lepiej - noce sa super ... jeszcze tylko musilmy unormowac jedzenie i spanie w dzien

cieszę sie że się wam zdjęcia podobaja mi też ;D
Aletko wózeczek jest super lekki ale tak jak pisąłam juz na gg jest strasznie wywrotny trzeba bardzo uważać, no i pasy bezpieczeństwa mają złamane sprzączko więc dziecka nie mozna przypiąć i mój niezdarny męzuś by dzisiaj mi pipka wyrzucił z wózka jak zjeżdzał z krawężnika :mad: ale tak jest oki ma nowe koła jest zadbany ja byłam pewna że go widziałyście ale sprawa sprzączki bedzie załatwiona dzięki agast super mi się wogóle z wami gada na gg dziękuję
Lileczko rozumiem wczoraj na gg za długo siedziałyśmy i trzeba to odespać pewnie wezme przykład z Ciebie bo pózniej nie ja a Wanesia chodzi nieprzytomna ::)
Aletko co za filmikiem częstujesz?
Ja też wam zaraz wyśle mojego krzykacza hehe
Mongea 3 kólka super!

reklama
ale motyw - jestem w totalnym szoku - powala mnie dzialanie babybooma - W O W ;) - dopiero teraz zauwazylam
napisalam pietro wyzej do szkrabika pytanie
"czym sie cea ta zadowalajaca opiekunka ?" ;) - ale ten 3-ci wyraz to nie to co wklepalam w edytorze, mimo ze omsknela mi sie 1-dna litera
czy ktos juz wie co sie stalo czy zaczekamy na Wiolinke ? ;)

Do góry