reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
No to jeszcze w temacie prezentów - na Mikołaja Wojtek do nas nic nie dostał. Były upominki od dziadków ( o tym juz pisałam). Dlatego postanowiliśmy, ku mojej niesamowitej uciesze, zaszaleć na święta. Wszystkie zabawki juz Wam pokazywałam. Dotarły i czekają do wigilii. Agast ta gąsienica bardzo kusząco wygląda. W poniedzialek wypłata ma być na koncie i chyba ją kupię. Zobaczę jeszcze skonsultuję z mężem.

Asiu - Twoj Robercik vel Pipek jest na prawdę przystojnym chłopakiem. A Waneska jest uroczą dziewczynką. Wspaniale dzieciaczki.

zęby tak jak wyczuwałam pod palcem ząbala u Wojtka i widziałam białą kreseczkę tak teraz nic nie widzę :o. Czy ja miałam jakieś omamy czy co? jestem pewna, ze ząb tam był i juz juz miał się całkowicie wybić. ba nawet się nim publicznie pochwaliłam a teraz gdzieś się schował. zaczynam się zastanawiać czy ze mną wszystko ten tego w porządku...

A gdzie Marry, Janka. Renia się nam ostatnio ujawniła. a reszta - mamuśki do apelu!

Rita dzięki za komplementy :) i nie odchodz mój też w pracy też sama siedzę i chyba lileczka też dzisaj sama może imprezka he? ;D

Rito - hehe znikajacy zabek ciekawy,ale z Toba napewno wszystko oki :D
Asiu - zdjecia sliczne!!!
Naya - no bardzo sie ciesze!!!
Mrowka - witaj!Moj ma narazie dwie dolne jedynki wiec nie pomoge.
Szkrabiku - no to gratuluje( po cichu)!!
Easy - napisz mi kochana w jakiej cenie jest ta ksiazka o Mikolajku i o czym?? No bo przez to imie w tytule przypuszczam,ze ksiazka niczego sobie!! :p

Przez weekend mnie nie bedzie,bo wyjezdzam,ale jutro jeszcze zajrze,a jakze!! A teraz ide spac,bo wczoraj za dlugo posiedzialam,
pa

Ps.
Ja dzis z imprezki Asiu odpadam,padnieta jestem:(

Hej, ja na sekundkę...
Nie nadrobię, przepraszam...

Asiu, cieszę się ogromnie, że wózek sie podoba i będzie Ci służył :) Zdjęcia super :)

Naya, wspaniałę wiadomości!!! Całuski dla dzielnej Nadii :)

Rito, a jaką wiadomość i gdzie napisała Cayo?????????
A co do ząbka, to my mamy to samo :o Był, nawet Aletk go widziała i nie ma... Może to pleśniawka była...? No, ale przecież wtedy by go bolało i by płakał przy dotykaniu... Taka sama mądra jestem jak i Ty ;)

Aletko, filmik po prostu boski! :)

No to uciekam na dziś, bo ja nie sama :)

co przeczytam strone i odpisze to nastepna wskakuje ;) - ale tempo

Agast, Magdulek, Beatusek, Easy, Lileczka, Shirleyka, Szkrabik, Aletko, Coletta, Minka, Megan, Rita
dziekuje przeslicznie za info w sprawie spania w dzien, wkleilam sobie do pliku i szukam cech wspolnych ;)

Beatusku - co do jedzonka, to my od niedawna wprowadzilismy inne pokarmy niz mleczko (jabluszko i zupki marchewkowe) i poki co dopiero ustalamy pory nowych posilkow wiec mamy jeszcze to nieuregulowane :(

Easy - niemieckich pampkow zakupilam 16 opakowan wiec starczy na kilka miesiecy ;), w Polsce 30 zl kosztuje 26 sztuk wiec niestety drogo, w Niemczech jak jest promocja to wychodzi 96 gr za sztuke, a na Allegro udalo mi sie dostac po 63 gr/szt. - jak do tej pory najlepsze pieluszki jakich uzywam - odkad je stosuje zapomnialam co to zmienianie ciuszkow w nocy - ZERO przeciekow ;)

Shirleyko - w tej mikolajowej czapie to i caly smok by sie zmiescil

Szkrabik - dlaczego teraz -owski ? Co do zyrafki to tez mi sie mniej widzi niz np.:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72870770
my chyba damy sie wykazac rodzince ;). Kupilismy jakis czas temu mate by mala korzystala poki nie bedzie za pozno - wiec teraz jakis skromny prezent bedzie
czym sie cechuja ta zadowalajaca opiekunka ?

Lileczko - Miki na zdjeciu super, ale jak ma sie czuc w swoim wlasnym stroju ;) ? Przy okazji - z jakiego programiku taka sliczna ramka ?

Aletko - dzieki za namiar wroclawski, ale ja zaniedbuje nawet noworodkowy watek :(

Megan - uwazaj na to przykrywanie sie Piotrusia, moja Inga ostatnio tak naciagnela kolderke ze przykryla glowke - dobrze ze w pore zauwazylam ... sama nie wiem jak przykrywac by bylo bezpiecznie - bo Inga mi doslownie wedruje po lozku, ten waleczek brzmi ok - oby to tylko nie bylo cos czym mozna sie nakryc

Mad - jesli Semi nie reflektuje na mp3, to daj cynk na maila co to dokladnie, nie mam jeszcze prezentu dla Robiq-a na swieta a na pewno by sie ucieszyl

Mondzi - czytam o remoncie cd i malarzach to grrrrrr, a co do "kupania" to nasze dzieci jakby w ogole nie zauwazaly aspektow finansowych zalatwiania swoich spraw na raty ;) - Ingusia potrafi z rana 3 kupki zrobic, jedna po drugiej, ale oczywiscie tylko do swiezych pieluszek

Asia - fajnie ze podobaja ci sie 3 kolka ;)

Naya - ciesze sie z dobrych wiesci, zadnych szpitali !, tylko cieply i przytulny domek, w ktorym juz niedlugo zapachnie choinka

Rita - jak czytam opis spania Wojtka w nocy to jakbym czytala o Ingusi, po odstawieniu smoja ZNACZNIE lepiej - noce sa super ... jeszcze tylko musilmy unormowac jedzenie i spanie w dzien

cieszę sie że się wam zdjęcia podobaja mi też ;D
Aletko wózeczek jest super lekki ale tak jak pisąłam juz na gg jest strasznie wywrotny trzeba bardzo uważać, no i pasy bezpieczeństwa mają złamane sprzączko więc dziecka nie mozna przypiąć i mój niezdarny męzuś by dzisiaj mi pipka wyrzucił z wózka jak zjeżdzał z krawężnika :mad: ale tak jest oki ma nowe koła jest zadbany ja byłam pewna że go widziałyście ale sprawa sprzączki bedzie załatwiona dzięki agast super mi się wogóle z wami gada na gg dziękuję
Lileczko rozumiem wczoraj na gg za długo siedziałyśmy i trzeba to odespać pewnie wezme przykład z Ciebie bo pózniej nie ja a Wanesia chodzi nieprzytomna ::)
Aletko co za filmikiem częstujesz?
Ja też wam zaraz wyśle mojego krzykacza hehe
Mongea 3 kólka super!

reklama
ale motyw - jestem w totalnym szoku - powala mnie dzialanie babybooma - W O W ;) - dopiero teraz zauwazylam
napisalam pietro wyzej do szkrabika pytanie
"czym sie cea ta zadowalajaca opiekunka ?" ;) - ale ten 3-ci wyraz to nie to co wklepalam w edytorze, mimo ze omsknela mi sie 1-dna litera
czy ktos juz wie co sie stalo czy zaczekamy na Wiolinke ? ;)

Do góry