co przeczytam strone i odpisze to nastepna wskakuje
- ale tempo
Agast, Magdulek, Beatusek, Easy, Lileczka, Shirleyka, Szkrabik, Aletko, Coletta, Minka, Megan, Rita
dziekuje przeslicznie za info w sprawie spania w dzien, wkleilam sobie do pliku i szukam cech wspolnych
Beatusku - co do jedzonka, to my od niedawna wprowadzilismy inne pokarmy niz mleczko (jabluszko i zupki marchewkowe) i poki co dopiero ustalamy pory nowych posilkow wiec mamy jeszcze to nieuregulowane
Easy - niemieckich pampkow zakupilam 16 opakowan wiec starczy na kilka miesiecy
, w Polsce 30 zl kosztuje 26 sztuk wiec niestety drogo, w Niemczech jak jest promocja to wychodzi 96 gr za sztuke, a na Allegro udalo mi sie dostac po 63 gr/szt. - jak do tej pory najlepsze pieluszki jakich uzywam - odkad je stosuje zapomnialam co to zmienianie ciuszkow w nocy - ZERO przeciekow
Shirleyko - w tej mikolajowej czapie to i caly smok by sie zmiescil
Szkrabik - dlaczego teraz -owski ? Co do zyrafki to tez mi sie mniej widzi niz np.:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72870770
my chyba damy sie wykazac rodzince
. Kupilismy jakis czas temu mate by mala korzystala poki nie bedzie za pozno - wiec teraz jakis skromny prezent bedzie
czym sie cechuja ta zadowalajaca opiekunka ?
Lileczko - Miki na zdjeciu super, ale jak ma sie czuc w swoim wlasnym stroju
? Przy okazji - z jakiego programiku taka sliczna ramka ?
Aletko - dzieki za namiar wroclawski, ale ja zaniedbuje nawet noworodkowy watek
Megan - uwazaj na to przykrywanie sie Piotrusia, moja Inga ostatnio tak naciagnela kolderke ze przykryla glowke - dobrze ze w pore zauwazylam ... sama nie wiem jak przykrywac by bylo bezpiecznie - bo Inga mi doslownie wedruje po lozku, ten waleczek brzmi ok - oby to tylko nie bylo cos czym mozna sie nakryc
Mad - jesli Semi nie reflektuje na mp3, to daj cynk na maila co to dokladnie, nie mam jeszcze prezentu dla Robiq-a na swieta a na pewno by sie ucieszyl
Mondzi - czytam o remoncie cd i malarzach to grrrrrr, a co do "kupania" to nasze dzieci jakby w ogole nie zauwazaly aspektow finansowych zalatwiania swoich spraw na raty
- Ingusia potrafi z rana 3 kupki zrobic, jedna po drugiej, ale oczywiscie tylko do swiezych pieluszek
Asia - fajnie ze podobaja ci sie 3 kolka
Naya - ciesze sie z dobrych wiesci, zadnych szpitali !, tylko cieply i przytulny domek, w ktorym juz niedlugo zapachnie choinka
Rita - jak czytam opis spania Wojtka w nocy to jakbym czytala o Ingusi, po odstawieniu smoja ZNACZNIE lepiej - noce sa super ... jeszcze tylko musilmy unormowac jedzenie i spanie w dzien