reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Dzięki kochane za życzliwe współczucie dla mojej bidulki, i za życzenia urlopowe dla mnie.
Frotko- przyszły mi na myśl faktycznie piegi od słońca...dermatolog wyjaśni na pewno i Cię uspokoi
a ja - tak jest, idę z Mają do lekarza, tymbardziej, że do paluszka, który jednak i dzisiaj nie pozwala stanąć na nodze bez wypływającej zaraz kropli krwi :( pojawiły się przeokropne potówki rozlane przez plecy i pośladki. Niech mi na Boga coś przepisze, bo domowe nic nie działa :(
Jak się tylko Maj obudzi idziemy do babki. Naprawdę fajnie, że mam przychodnię 2 min. od bloku :)
Oprócz tego przed wyjazdem poproszę szwagierkę - akurat przyjedzie o gruntowne przebadanie poprzeziębieniowe i diagnozę czy może jechać w świat - co prawda niedaleki ale jednak obcy :)
Wymyśliłam świętokrzyskie tereny - dzisiaj obdzwonię ośrodki :) A potem organizacja - lubię organizację :)) Ciekawe kogo uda nam się zwerbować do towarzystwa...mąż odpada, ale mam jeszcze dwie miłe siostry :))

Czarnulko - masz mój głos, należy się Wikuni absolutnie bo urocza z niej panna z mokrą głową :) a Ty uważaj na siebie kochana
Lileczko - zdrówka dla Twoich chłopaków i powodzenia na jutrzejszym egzaminie!
na razie tyle bo Maj zmienił standardy i się właśnie obudził :)
odezwiemy się po lekarzu :)

reklama
A, no to jak paintball to rozumiem ;) Mój też coś tam kręci z kolegami, że ma następny weekend zajęty...

MagW, powodzenia u lekarza.

Jak znam zycie to pewnie tak, a jeśli nie to i tak nie przeszkadza mi to w spotkaniu z Tobą :) Moze gdzieś na naszych terenach?

cześć Wam

Czarnulko ja też zagłosuję (za chwilkę) a wogóle to fajna stronka ten fitness

Agast z termosem Ci nie pomogę bo jeszcze nie transportowałam ciepłej zupki,ale skoro kawa jest długo ciepła w termosie,to zupka pewnie też będzie.

Beatusek sorry za moje dociekania o wymiotach,jak sporadycznie to nie masz się co martwić,ja gdybałam gdyby to były jakieś"uporczywe" wymioty.

Asia ja porobiłabym sobie okłady na nogę z kwasu bornego(chyba 3%),kiedyś makabrycznie spuchło mi kolano- i przez noc mi po tym kwasie zeszło,nawet chciałam iść do lekarza po L4 a nastapiło cudowne naprawienie kolana i poleniuchować nie było mi dane :p :p

Lila super  że się odezwałaś. Sorry że przywazelinuję ale uważam że jesteś jedną z najsympatyczniejszych userek na tym forum-w moim odczuciu .Na pewno się wszystko ułoży.

Mam nadzieję że Mondzi też wróci.
A Magdulek chyba skasowała swoje konto,bo czytając jej posty jest teraz określenie " gość"  :( :( :(
Z tym odzywaniem  mojej strony to tak jest że czasem nie mam wcale czasu a czasem mam go dużo.................

MagW powodzenia u lekarza

bYłAM U LEKARZA Z wANESKą i niestety nadal am brac antybiotyk..ba dostała nastepna butelkę antybiotyku :p Byłam tez w pralni i niestety do jutra siez spodniami niewyrobią ::) kurcze to pozostaje mi samej wyprać..ale damy radę ;)

Tilli miło Cię widziec i zgadzam się z Tobą ;)

Mag i jak u lekarza?

Wybacz Nenyah ale odnoszę wrażenie że ewidentnie coś do mnie masz. Może napisz o co Ci chodzi a nie piszesz takie insynuacje. Nie jestem wyniosła osobą i na pewno o nikim tutaj nie pomyślałam że dorasta bądź nie dorasta mi do pięt jak to ujęłaś. Zastanów się najpierw zanim coś napiszesz, bo możesz kogoś bardzo urazić. Przykro mi że tak mnie postrzegasz. Cóż, masz oczywiście do tego prawo.
A na Twoje posty odpowiadam prawie zawsze!

No i ten tekst ze nie przeszkadza Ci że jesteś pomijana przez jednostki jest po prostu żałosny...

reklama
A ja się właśnie dowiedziałam, że po południu jedziemy do Krakowa... Ja chyba tego mojego męża kiedyś ukatrupię! Teraz lecę na spacer a potem będę się pakować. Ale cieszę się, bo ostatnio byłam w Krakowie, gdy miałam 7 lat  :-[ Jutro mąż na imprezie służbowej a my sobie z Wojtkiem obejrzymy z bliska smoka :)

Aletko, turniej rycerski dla mnie brzmi o niebo bardziej zachęcająco niż paintballowy - naprawdę nie rozumiem, co mój mąż w tym widzi, ale że mężczyźni to podobno duże dzieci, to nie wnikam :)

Do góry