A
Asia_24
Gość
MagW pisze:Asiu - no nie mów, że "porażka" skoro tak szybko, sprawnie organizacyjnie sobie radzicie z wynikłym problemem ubraniowym. Na pewno Robercik będzie się super prezentował. A Ty? Co ostatecznie z Twoją kreacją? Wstrętna osa !
D
MagW w sumie problem ubraniowy Roberta jutro juz mam nadzieję będzie załatwiony 8) koszula gotowa portuchy się szyja ;D .Co do mojej kreacji to mam komplecik pozyczony od Aletki,jest to kremowa długa spódniczka i gorsecik podoba mi się bo jest ładne ale skromne 8),komplecik pożyczony od Agast tez jest zajefajny ale niestety w spódniczce się topię Napewno pokaże w sobote zdjatka o ile oczywiscie chcecie.....co do osy to mam ogromny problem tak mi spuchła stopa ze buta włożyc nie mogę I CO JA MAM ZROBIć?? może któras z Was wie jak ta opuchliznę do soboty zlikwidowac ?bo niewłoze buta i jak ja pójdę :
Aletko życzę Ci przedewszystkim spokojnej podróży i wspaniałej pogody ;D wypoczywajcie!!!
Agast ąliczny wózeczek bardzo mi się podoba 8)
MagW ucałowania dla Majeczki bidusioa mała...
Beatko co do usypiania u nas nadal bujak w obrotach :laugh: pózniej przekładam do łózeczka...
Shirleyko,Aletko,Paulo dziękuję za odpowiedzi w sprawie poczestunku.. jednak będzie kawa i ciasto a co! oni mnie tak traktują a ja sie zapożyczac nie bedę zeby ich ugoscic
Aniu śliczne zdjęcia i przepraszam Cie ze nie gadałam z Tobą na gg.Gadałas z Maksem bo ja przymierzałam sukienkę ;D
Aletko ciekawa jestem jak Kornelcia zareaguje na podróż samolotem ;D
Ciekawe co się stało z Mondzi?