Dopra, teraz porządnie
Lila, dzięki za komplementa
Chatę widać tam, gdzie ludziki przebywały. Mam jeszcze drugi poziom, zapewniam Cię, że jest co sprzątać :
O książce się nie rozpisuję, bo widzę, że w międzyczasie Aletka dała Ci namiar 8) Za przepisanie oceny kciukasy trzymam!!!
Frotko, dzięki wielkie
I gratki z powodu zakupu wózeczka. Niech Wam dobrze i długo służy!
Jeju, przykro mi z powodu auta
Megan, to się niesamowicie składa, bo ja też na ryjek padam ;D A torcik jest bardzo reprezentacyjny i niech się Piotruś cieszy ,że ma taką zdolną mamusię. Bo Tymkowa mama musiała się kupionym ratować
Ślicznie Piotruś śpi
Wiesz cieszę się, że nie muszę wieczorami nigdzie pomykać i podziwiam Cię, że Tobie się chce... albo i nie masz wyjścia.
Juciu, ja bardzo szybko zaczęłam za brzuchem tęsknić... aż się boję, kiedy pomyślę jak szybko może pojawić się kolejny... ;D Julek boski!!
Evik, przytulki Ci ślę. A ospą się nie martw, może Hania wcale nie załapała
Poza tym małe dzieci przechodzą łagodnie choroby zakaźne.
Beatko, dzięki. A torta przecież sama nie piekłam!!! Też takich zdolności nie posiadam
Tradycja dookoła niby jest, ale ja nie zastosowałam...
Mondzi, ano fajnie było
Tilli, dzięki za komplementa
Przykro mi z powodu wypadku
PaulaC, dzięki
Imprezka się udała, wszyscy przeżyli
MagW, dzięki
Hym może i tęskni to moje duże dziecko za czasami, kiedy było małe... ale teraz tak fajnie zasuwa na czterech, a wtedy nie potrafiło
Minko, dzięki
Miłych imprezek
Nenyah, dzięki i dla Ciebie też wszystkiego najlepszego, mamusiu
Colletta, nie mam Twojego maila :|
Mamomisi, tydzień w szpitalu? Jesoo, ja bym osiwiała. Po 4 dobie zostałam wypisana mimo, że po cc, a to i tak wydawało mi się wiecznością...
Nawiasem mówiąc piszę tak późno, gdyż razem z Tymkiem sobie pobrykaliśmy jak na 2 małe tygryski przystało ;D po czym zasnęliśmy, z tym, że nie wiem, które z nas zasnęło pierwsze... :-[ spać ostatnio bardzo lubię, więc idę kontynuować nasz rytuał 8) Dobranoc