reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Cześć ja tylko na chwilkę. Później odpiszę porządnie, a teraz tylko:

Easy, wywal coś ze skrzynki, bo Ci nie mogę tych zdjęć posłać.

Janko, wysłałam Ci po raz drugi (bo wczoraj też poszło) i zwrotu żadnego nie otrzymałam. Doszło ???

To pa :)

reklama
dobry wieczór :)

Jucia Julek boski!!!Na zdjęcie numer dwa nie moge się napatrzyć .Taki słodki :)

MagW przytulam.Też niejednokrotnie cofnęłabym czas.Hmm,poprosze o taki pierścień Arabelli na urodziny ;) 8)
A z praniem czasem tak bywa,niestety,szczególnie przy krajowych materiałach...

Wszystkiego Najlepszego Dla Igi Ani 22 z Okazji Miesięcznicy(11) :) :)

Megan Piotruś na fotkach rozkoszny,a zdjęcie z maleńkimi śpioszkami kapitalne!!!

Beatka25 pisze:
No i tak czytam o tych roczkach i zastanawiam sie czy u Was jest równiez tradycja wybierania przez dziecko róznych przedmiotów tzn. np. książka, różaniec, kieliszek albo kasa????
Beatko u nas jest taka tradycja i na pewno na roczku to zrobimy.Pieniądze,kieliszek,różaniec,książka.Słyszałam jeszcze o lusterku,ale to już by było trochę dużo tych przedmiotów.

Evik przytulam.

Lileczko trzymam kciuki za to ,żeby Ci przepisali ocenę,żebyś nie musiała zaliczać.

Szkrabiku pliss o fotki,nie dostałam,chyba już nie jestem na Waszej liście???

MagW no straszna przygoda ::) :mad:
Iguniu sto lat ( spoznione,bo ciotka sklerotyczka zyje juz tylko roczkami :-[)

Beatusku - przeczytalam w Twoim maluszku,ze czerwona porzeczka pobudza apetyt,a moze juz byc podawana naszym dzieciaczkom, moze sprobuj z nia jakos, do deserkow,czy jak, buziaki!!

Dziekuje za kciuki!!

NAJLEPSZE ZYCZONKA MIESIECZNICOWE DLA KOCHANEJ IGUNI,100 LAT KRUSZYNKO :) :) :)

Lila dzięki za przytulaski :-* A małż strażakiem nie jest,aczkolwiek mundur też nosi,ale niebieski 8)

MagW współczuję przygody z praniem,ja ostatnio odwaliłam taki numer 2 razy ::) Raz przemalowałam se wszystko na czerwono a przedwczoraj na niebiesko :-[ Oczywiście puściły koszulki męża (kupił jakieś gówniane na treningi za 2.99 i oto efekt :mad: ) Teraz mam nauczkę i nowe rzeczy będzie prał sobie sam i to w ręku >:D

Ide se zrobić herbatku...

Mondzi - Naprawdę poród wspominam super. Gorzej było z czasem po porodzie. Nie wiem dlaczego, czy mi coś strzeliło czy co...dość, że ruszać się nie mogłam o siadaniu mogłam pomarzyć, a wszystkie obchody zachwycały się "o jak pięknie, tylko dwa szwy" i co mi z tego, jak koleżanki, co miały po 30 szwów czuły się lepiej ode mnie. Ale sam poród super. Sama się zadziwiłam swoim opanowaniem (bo z natury, to raczej panikara jestem ;) Potem był jeszcze tydzień spędzony w szpitalu :mad: i to był chyba najgorszy tydzień w moim życiu...

MagW - też tak urządziłam niejedną partię prania...
Megan - zazdroszczę Ci tego nienacinania, chociaż z drugiej strony 1 godz. partych to bym chyba nie wytrzymała.Ja po moich 20 min. miałam dość, a już polecenie położnej, żeby nie przeć było dla mnie kompletnie niewykonalne. Misiek się cisnął jak taran na ten świat ;)

no i znikam, bo ja przecież świętować miałam rocznicę ::)
Dobrej Nocki Kochane Foremki!!!

Tilli - aha :)
Mondzi - mialam pisac juz wczesniej,ale nie moglam wejsc na bb, bardzo mi przykro, ze Twoja znajoma czuje sie coraz gorzej :(:( Pomodle sie za nia :( Zobacz jak to jest, niby czas goi rany, jak widac nie zawsze :( Mam nadzieje,ze podniesie sie z tego!! A oni nie chca miec wiecej dzieci?? A co w koncu wyszlo z tej sekcji zwlok,ze to od czego?? I prosze powiedz mi jeszcze czy ten biszkopt robilas z ta masa co jest na tej stronce co podalas??Jak Wam tak fajnie wychodzi to moze tez go zrobie?? ::)

Swiezynko - jaki masz zawod?? Pytam,bo na noworodku cos wyczytalam i nie wiem czy Ty to Ty :) ??

Hej, hej :)

Igusiu, ciotka Megan tak sięprzejęła roczkiem synka, że zapomniała życzyć Tobie z okazji 11-miesiecznicy wszystkiego najlepszego!!! Wstyd...  :-[

Lileczko, życzę Ci i mocno trzymam kciuki, żeby przedmiot udało sie przepisać! A zdjecia po prostu boskie!!!

Mad, my też mamy Haucka i jest ok. Łóżeczko kupował Łukasz, miał do wyboru jeszcze jakieś ciut tańsze, nie pamietam juz jakiej firmy, ale wybrał Haucka, bo sporo wyzszy...
No i ja chyba też zapomniałam pgratulowac Kwiatkowi chodzenia :)

Frotko, strasznie mi przykro :(

MagW, no opowiesć okropna  :mad:

Beatko, ja słyszałam o tym zwyczaju, ale zapomniałam...  :( A nie w urodziny, to sie pewnie juz nie liczy... :( No i co Ty tu tak tylko nam smaka na te fotki robisz, coooo ??? Wrzucaj!!!

Mamomisi, a Piotrus właśnie miał taki moment, że co podchodził, to sie cofał, no jakos nie mógł sie przecisnąć. No, ale jak sie ma łepek z obwodem 36 a do tego łapkę, to nie dziwota...  Uznalismy po prostu, że, jako, że tatuś Krakusek, to synek też jakis akcent regionalny dodać musiał, żeby nie było, że on taki rodowity Warszawiak, no to łapke do góry podniósł  ;D A przy partych dopiero jak sie sponizowałam i kucnęłam przy łóżku, to ruszyło trochę...

A ja dzis po kolejnym intensywnym dniu, jutro gram koncert i się boje, więc trzymajcie kciuki, plisss

Łukasz nadal w pracy i nie wiem, kiedy wróci, przed północa napewno nie... :( W zwiazku z tym ide spać, buziaczki...

P.S. Na koncert nie zapraszam, bo to niestety w porze kapania i kładzenia naszych Maluchów :(

reklama
Dopra, teraz porządnie  :p

Lila, dzięki za komplementa :D Chatę widać tam, gdzie ludziki przebywały. Mam jeszcze drugi poziom, zapewniam Cię, że jest co sprzątać  ::)  :D O książce się nie rozpisuję, bo widzę, że w międzyczasie Aletka dała Ci namiar  8) Za przepisanie oceny kciukasy trzymam!!!

Frotko, dzięki wielkie :) I gratki z powodu zakupu wózeczka. Niech Wam dobrze i długo służy! :D Jeju, przykro mi z powodu auta :(

Megan, to się niesamowicie składa, bo ja też na ryjek padam ;D A torcik jest bardzo reprezentacyjny i niech się Piotruś cieszy ,że ma taką zdolną mamusię. Bo Tymkowa mama musiała się kupionym ratować :p Ślicznie Piotruś śpi :) Wiesz cieszę się, że nie muszę wieczorami nigdzie pomykać i podziwiam Cię, że Tobie się chce... albo i nie masz wyjścia.

Juciu, ja bardzo szybko zaczęłam za brzuchem tęsknić... aż się boję, kiedy pomyślę jak szybko może pojawić się kolejny... ;D Julek boski!!

Evik, przytulki Ci ślę. A ospą się nie martw, może Hania wcale nie załapała ;) Poza tym małe dzieci przechodzą łagodnie choroby zakaźne.

Beatko, dzięki. A torta przecież sama nie piekłam!!! Też takich zdolności nie posiadam :p Tradycja dookoła niby jest, ale ja nie zastosowałam...

Mondzi, ano fajnie było :)

Tilli, dzięki za komplementa :D Przykro mi z powodu wypadku :(

PaulaC, dzięki :D Imprezka się udała, wszyscy przeżyli ;)

MagW, dzięki :) Hym może i tęskni to moje duże dziecko za czasami, kiedy było małe... ale teraz tak fajnie zasuwa na czterech, a wtedy nie potrafiło ;)

Minko, dzięki :) Miłych imprezek ;)

Nenyah, dzięki i dla Ciebie też wszystkiego najlepszego, mamusiu :D

Colletta, nie mam Twojego maila :|

Mamomisi, tydzień w szpitalu? Jesoo, ja bym osiwiała. Po 4 dobie zostałam wypisana mimo, że po cc, a to i tak wydawało mi się wiecznością...

Nawiasem mówiąc piszę tak późno, gdyż razem z Tymkiem sobie pobrykaliśmy jak na 2 małe tygryski przystało ;D po czym zasnęliśmy, z tym, że nie wiem, które z nas zasnęło pierwsze...  :-[ spać ostatnio bardzo lubię, więc idę kontynuować nasz rytuał  8) Dobranoc :)

Do góry