reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

100 LAT DLA PIOTRUSIA MEGAN :D

Ja również wwitam wszystkie mamusie :D
dzisiejsza nocka była koszmarna :( Moja Wikusia ząbkuje i płakała strasznie a ja wczoraj robiłam małe porządki i w nocy chyba miałam małe skurcze :( przeraziłam sie okrutnie :shock: Ale na szczęście sie uspokoiło i mój małż powiedział że mam tak bardzo nie sprzątać do zmęczenia bo puzniej tego są skutki :(

Teraz zmykam zrobić obiadek :)

Buziaki papa

reklama
Na wstępie chciałabym życzyć wszystkiego najlepszego dla Piotrusia Megan :D Samych pyszności, słoneczka, maminych ramionek i nieustającego uśmiechu!!! :D

Mamomisi, super foty :)

PauloC, dziękujemy za życzenia :) Gratki ząbalkowe, a odstawką się nie przejmuj. Taka już kolej rzeczy. Przynajmniej ominęły Cię drastyczne sceny odstawkowe ;)

U nas też pogoda po psem (biedne psy). Porządek po imprezie już zrobiony, małżyk po raz wtóry mył podłogę w przeciągu 2 dni :| Ale tak to już jest, kiedy imprezuje stado dzieciątek :D Tymek bawi się aktualnie z tatą (ze mną już dzisiaj się bawił od rana), więc sobie odpoczywam  8) Amelka zasnęła :)

Ratunku, nie mogę znaleźć kabelka wrrrrr. Szukałam już wszędzie. A tak bym chciała przegrać. Specjalnie kazałam Tymkowemu tacie opstrykać mój brzucholek z Amelką, a nie mogę Wam nawet pokazać. Grrrr...

Piotrusiu Megan wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia roczku!

Megan - nie mam wyjścia i muszę dawać sobie rade. Choć czasem to różnie bywa.

Lila - współczuję dodatkowego egzaminu. Może uda się przelożyć na następny semestr? A swoją drogą jestem pewna że zaliczysz, wydaje mi się, że jesteś tak jak ja straszną panikarą.

Szkrabikowski - fajnie, że impreza się udała. Czekamy z niecierpliwością na jakieś zdjątka.

Mamomisi - widzę super zdjęcia Emilki. I impreza widać również udana.

Beatusku - prezent na pewno się spodoba. Naprawdę jest świetny. A Wam życzę miłej impreazy chrzcielnej.

Paula - przykro Ci, że Szymek się odstawił. Mi też było przykro i ja karmiłam tylko pół roku a zamierzałam dłużej. Tobie i tak długo się udało. No i gratuluję zębolka

Szkrabiku - no to nie malo :( Nie wiem skad ja wezme kase jak bede musiala zaplacic :mad: A Ty tez placilas po powrocie z dziekanki??
MamoMisi - w koncu wiem jak wygladal Twoj porod :) A fotki sliczne!!
Paula - dobrze,ze tak bezbolesnie, i tak go dlugo karmilas, no i w koncu zabalki ida :)
Natko - a no jestem :(

Dziekuje Wam za przytulki, pocieszenie, narazie dola mam strasznego, mam nadzieje,ze za kilka dni mi przejdzie, by w pelni cieszyc sie roczkiem mojego dziecka :( A myslalam,ze ten tydzien taki fajny bedzie,ze bedziemy szykowac, torta robic, a teraz nic mi sie nie chce, spalabym caly czas,zeby nie myslec, ze tyle przede mna :(

Mikolaj dzis od 12 do 2 nie spal, kweczal, oczka otwarte, nie wiem czy go brzuszek bolal czy co :(
Bida taka moja :(

Lila, ja dziekanki nie brałam. Miałam różnice programowe, ponieważ przeniosłam się z innej uczelni po pierwszym roku nauki. Nie martw się na zapas, tylko koniecznie spytaj, bo przecież studiujesz co innego i gdzie indziej, więc może inne zasady? Ale lepiej wiedzieć o płatności teraz, niż np. dzień przed terminem zapłaty, no nie? Wiesz jaka jest naczelna zasada przetrwania? Nie myśl o tym, ile masz do zrobienia, ale o tym ile już udało Ci się osiągnąć. Takie myślenie naprawdę działa!

Lila - głowa do góry! Ciesz się roczkiem Mikiego. To zdarza się tylko raz w życiu.

Szkrabikowski - ja Cię podziwiam, masz tyle obowiązków, praca, nauka o twoje posty takie optymistyczne. Lubię je czytać, bo powiem szczerze podnoszą mnie na duchu i myślę sobie Ty dajesz radę to dlaczego ja mam nie dać! A zasadę, którą napisałaś do Lili też będę starała się stosować. Widzisz ja jestem czasem taką pesymistką, wyobrażam sobie czarne scenariusze i w dodatku panikuję. Mój mężuś się ze mnie śmieje, bo raz ze mnie pesymistka a za parę chwil optymistka. Po prostu miewam czasem zmienne nastroje.

Natko - to ja jestem podobna do Ciebie!!
Szkrabiku - dzieki wielkie!!Czepiam sie tej mysli jak brzytwy!!Tylko wiesz co ?? Jak tak sie zaglebiam to zaraz nachodzi mnie pytanie,no co takiego wielkiego osiagnelas??Przeciez bardzo niewiele ::) Nie biore tu oczywiscie pod uwage mojego syneczka!!Bo to,ze on jestto wielkie osiagniecie 8) No juz tak mam ::) Dziekuje Ci, mam nadzieje,ze z ta mysla bedzie mi lepiej!! :-*

reklama
babu009ok5ly.jpg

Do góry