Frotko - fajna masz pania doktor,moja jak narazie tez taka fajna,tez rozmawia z Mikim,pyta mnie co slychac. A te chrupki nie lepia sie Wojtusiowi w buzce?? Mnie namawiala znajoma,ze moge juz dawac biszkopty, bo ona dawala juz w szostym miesiacu
Co sadzicie??
Paula - dalam dzisiaj mikiemu kaszke z bobovity,ale z woda, dla mnie nie za dobra,ale Mikunio jadl
Semi - gratki zabalka!!
Szkrabiku - tak,tak,dziekujemy slicznie
Igusku - trzymam kciuki, aby rozwolnienie poszlo precz!!
Aletko - o kurde, no to zlap w koncu, tego zycze!!
Beatusku - no to sie ciesze kochana bardzo, ucaluj Igorka!!
Mad - hehe Marchewkowy bonus git!! ;D
Witaj
Nata i moj Miki przesyla zyczonka Twojemu Mikiemu
Megan - no sliczny ten Twoj Piotrus!!
Minko - hehe,ale sie usmialam,historia bomba!!
Miki jeszcze raz dziekuje za zyczonka ;D
Aniu - a Ty ponoc wrocilas na nasze lono, a ja Cie tutaj nie widze!!Hop,hop!!
A mi jest zle
1. Przyslali robot, pekniety,cholera zawsze nam musi sie takie cos przydarzyc,napisalismy e -maila, czekamy. Juz kiedys tak wadliwa rzecz odeslalismy,nigdy dobrej nie dostalismy :
2. Swiat u mojej mamy raczej napewno nie bedzie
3. Teraz mamy tyle wydatkow,ze prezentu dla Mikiego pewnie tez nie
Nie dosc,ze musielismy kupic telewizor na raty,to jeszcze teraz zrzuta na wegiel,bo w centralnym nie ma juz czym palic
Arek twierdzi,ze Miki maly nie pamieta, dzis dostal od babci 70 zl,a ten mowi,ze dobrze na biezace wydatki bedzie!! No zla jestem strasznie,a moze nie zla co przybita
A tak sie napalilam na ten garnuch Fisher Prica. Na Mikolaja w zasadzie od nas nic nie dostal, jakies tam pierdy. Wiem,wiem ludzie to dopiero maja problemy,ale cholera jasna,no!! Tak chcialabym zrobic mu prezent. A tu w lutym jeszcze powrot do szkoly i 1500 potrzebne :
Nie wiem jak to bedzie!! Zawsze na koniec roku taka lipa,zawsze!! Przeciez ogolnie nie jest tak zle,a teraz jak tej kasy tak malo czuje sie wyjatkowo zle :
Ech nie smece juz...Niech mnie ktos przytuli