reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Frotko - fajna masz pania doktor,moja jak narazie tez taka fajna,tez rozmawia z Mikim,pyta mnie co slychac. A te chrupki nie lepia sie Wojtusiowi w buzce?? Mnie namawiala znajoma,ze moge juz dawac biszkopty, bo ona dawala juz w szostym miesiacu Co sadzicie??
Paula - dalam dzisiaj mikiemu kaszke z bobovity,ale z woda, dla mnie nie za dobra,ale Mikunio jadl :D
Semi - gratki zabalka!!
Szkrabiku - tak,tak,dziekujemy slicznie :D
Igusku - trzymam kciuki, aby rozwolnienie poszlo precz!!
Aletko - o kurde, no to zlap w koncu, tego zycze!!
Beatusku - no to sie ciesze kochana bardzo, ucaluj Igorka!!
Mad - hehe Marchewkowy bonus git!! ;D
Witaj Nata i moj Miki przesyla zyczonka Twojemu Mikiemu :D
Megan - no sliczny ten Twoj Piotrus!!
Minko - hehe,ale sie usmialam,historia bomba!!

Miki jeszcze raz dziekuje za zyczonka ;D

Aniu - a Ty ponoc wrocilas na nasze lono, a ja Cie tutaj nie widze!!Hop,hop!!

A mi jest zle :(
1. Przyslali robot, pekniety,cholera zawsze nam musi sie takie cos przydarzyc,napisalismy e -maila, czekamy. Juz kiedys tak wadliwa rzecz odeslalismy,nigdy dobrej nie dostalismy ::)
2. Swiat u mojej mamy raczej napewno nie bedzie :(
3. Teraz mamy tyle wydatkow,ze prezentu dla Mikiego pewnie tez nie :( Nie dosc,ze musielismy kupic telewizor na raty,to jeszcze teraz zrzuta na wegiel,bo w centralnym nie ma juz czym palic :mad: Arek twierdzi,ze Miki maly nie pamieta, dzis dostal od babci 70 zl,a ten mowi,ze dobrze na biezace wydatki bedzie!! No zla jestem strasznie,a moze nie zla co przybita :(A tak sie napalilam na ten garnuch Fisher Prica. Na Mikolaja w zasadzie od nas nic nie dostal, jakies tam pierdy. Wiem,wiem ludzie to dopiero maja problemy,ale cholera jasna,no!! Tak chcialabym zrobic mu prezent. A tu w lutym jeszcze powrot do szkoly i 1500 potrzebne ::) Nie wiem jak to bedzie!! Zawsze na koniec roku taka lipa,zawsze!! Przeciez ogolnie nie jest tak zle,a teraz jak tej kasy tak malo czuje sie wyjatkowo zle ::) Ech nie smece juz...Niech mnie ktos przytuli :(

Lileczko już  Cię przytulam!!!będzie ok, zobaczysz prześpicie noc i znajdą się nowe pomysły i rozwiązania,a może i niespodzianki.
A garnek jak Mikiemu pisany to napewno dostanie ;)

Co do chrupek kukurydzianych to generalnie ja jestem w szoku że tak szybko można podawać,ja na razie się wstrzymam,a co do biszkoptów to są biszkopty bezglutenowe jeśli ktoś ma ochote podać dziecku,ale czy już to ja nawet nie wiem bo ja to debiutantka mama jestem :),dysponuję wiedzą ksiązkowoporadnikową 8)

Ale Frotko masz fajną panią doktor  :) moja to tylko "yhm,yhm,yhm"

Gdzieś mi mignęło kosmiczne niebieskie krzesełko które wkleiła SZkrabik krzesełko cudo bardzo mi się spodobało oczywiście poza ceną -to chyba ponad 450zł było
zresztą to już dla mnie musztarda po obiedzie bo jakiś czas temu kupiliśmy używane ChiccoMamma,które już mi się nie podoba,bo zobaczyłam linka do Probaby ;),tylko ta cerata na krzesełku mogłaby mieć także jakieś dziewczynkowate wzorki...

Lileczko Przytulam.
Prezentami sie nie martw, nasza kruszyna też nic konkretnego nie dostała, no oprócz tej sukienki, ale ja i tak bym kupiła.
Tak to jest z tymi pieniędzmi, niby szczęście nie dają, ale ich brak mocno potrafi dokuczyć, wiem cos o tym ;)
Ja przecież właśnie straciłam pracę i od nowego roku szukam na poważnie, bo nie będzie lekko.

Co do biszkoptów, to ja na bank przed 10 miesiącem albo nawet przed ukonczeniem roku nie dam małej, zawieraja gluten i cukier, a tego drugiego staram sie wystrzegac póki co, dlatego kaszke smakową dostała tylko kilka razy, a nie powiem smakowała jej ;)

Minko – zdjęcia przepiękne!!!!! Ale masz zdolną córkę.

Megan – twój synuś również śliczny.

Ale te nasze dzieciaki porosły, niektóre już skończyły 6 miesięcy a inne zaraz skończą. Niesamowite jak ten czas leci.

Asiu 24 – teściami się nie denerwuj. Oni już tacy są i zapewne się nie zmienią. Pomyślisz, że łatwo mi tak pisać, ale ja też przeszłam co swoje i wiem co czujesz.

Lila – strasznie przybita jesteś trzymaj się. Pamiętaj że dla Mikiego nie ważne są prezenty tylko Twoja obecność. Jesteś dla Niego całym światem. A z kasą jest tak, że zawsze jej brakuje.

I najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich Mikołajów!!!!!!!!!!!!!A tak z innej beczki  - macie koncepcję na prezenty gwiazdkowe?

Ojej, ale produkcja postow  ;D Lekturka nadrobiona :)

Oczywiscie - pomimo poznej pory - na poczatku zyczenia dla wszystkich Mikolajow :) I tch duzych i tych malych  ;D

Dziekujemy wszystkim za zabkowe gratulacje  :)

Lileczko, glowa do gory. Bedzie dobrze, bo MUSI byc dobrze! Tak to juz bywa ze zazwyczaj wali sie wszystko na raz i na pewno nie jestes w tym odosobniona. Wiem ze to niewielkie pocieszenie, ale w koncu kiedys to sie zmieni :) Aha, i nigdy nie martw sie na zapas... Do lutego mnostwo czasu, a moze znajdzie sie bogaty krewny w Ameryce i zasponsoruje wszystko  ;)? Przytulam Cie i juz sie usmiechnij :)

Oczywiscie wszystkie zdjecia maluszkow sa rewelacyjne, boskie i w ogole  ;D

Natko, kilka stron wczesniej wklejalam linki zabaweczek ktore Hubcio dostanie na Swieta, ale juz nie pamietam na ktorej stronce. W kazdym badz razie sa to dwie zabawki Fishera: garnuszek na klocuszek (rewelacja!!!!!) i pociag :)

reklama
Przeczytałam, uff.
Shirleyko - my mamy krzesełko Probaby. jak dla mnie jest całkiem niezłe i cena też nie najgorsza. Krzesełko jest odchylane na dwa poziomy + pozycja wyjściowa (czyli razem trzy ustawienia siedziska). Aha oparcie jest złączone z siedziskiem i nie ma możliwości niezależnego odchylenia oparcia. Chyba w tym przedziale cenowym wszystkie krzesełka tak mają. Karmimy się tylko w krzesełku (nie licząc wyjazdów) i Wojtkowi chyba już się kojarzy, ze krzesełko=papu ;D. tacki rzezc jasna jeszcze nie używamy. Kółka są bardzo przydatne aha i jeszcze jedno tapicerkę należy umyć zaraz po jedzeniu bo inaczej marcheweczka się wgryza nawet w ceratowe obicie ::). bardzo fajna jest też możliwośc regulacji wysokości.
A ten wybryk Łukasza z chwilowym bezdechem to naprawdę straszna historia. Pewnie to jednorazowe ale wiadomo każda mam dmucha na zimne.

Do góry