reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

:)witam
A ja dzisiaj w strachu jestem bo chyba ...zafasolkowałam chociaz mam nadzieje że nie :( wiem pewnie niejedna by się cieszyła ale w mojej sutuacji niestety nie cieszę się.Pewnie może i chciałabym jescze kiedyś małego brzdąca ale juz dwójke małych mam i jak sobie pomysle ze w jednym pokoju 3 dzieci a pozatym teraz nam cięzko a co dopiero z jeszcze jednym słoneczkiem.Przeglądałm stronki w necie o tych tabletkach"po" bo można je wziaśc do 72 godzin to jescze zostały mi prawie 3 dni ale wyczytałam że to są tabletki wczesnoporonne a niechciałabym mieć pózniej wyrzutów sumienia nie wiem czy zadzwonić do lekarza nie wiem co zrobić ::).Zabezpieczaliśmy się i niech te prezerwatywy szlak strzeli :mad:
Wiolinko niestety ale nie w środę mamy wizyte u alergologa to zobaczymy co powie
Rita zaniosłam fakture z leków (200zł) do opieki społecznej i dostane zwrot za leki 50 zł! i to dopiero po 10 tym a ja potrzebuję teraz :( pewnie w srode u alergologa znowu cos przepisze i tak wkółko ::)
a gdzie się podziewa nasza Ania????

reklama
Wiolinko gdyby Wiki nawet teraz nie zachorowała na ospe to bym jej nie szczepiła! Ponieważ lepiej jak dziecko w dzieciństwie przechodzi ospe niz puzniej ma cierpieć!!! A widziałam jak mój małżo przechodził :(

Easy - wilekie dzieki za odpowiedź. W takim razie będę musiał mężula wysłać w środę do Rossmana
Wiolinko -nie uważam żebyś była egoistką. Mi równiez bardzo dobrze z Mateuszem i cieszę się niezmiernie, ze się pojawił na tym świecie i szczerze mówiąc nie potrafię juz sobie wyobrazić jak to było bez niego. Niby tu czasami maruszę, ze chcialabym sobie odpocząc i po prostu nic nie robić ale jak gdzieś wychodzę na dłużej i zostawiam Mateusza mojej mamie to już sie nie mogę doczekać kiedy go znowu zobaczę, przytule i wycałuję. Nie wiem ale jest to jakieś błędne koło bo jak jestem z nim w domu to chę odpocząc a jak go obok mnie nie ma to lecę do niego prawie na skrzydłach. I kto tu zrozumie kobietę??? Fakt faktem fajnie by było tak choć jeden dzień się odstresować. Najlepiej by było gdyby istaniala mozliwość zrobienia własnej kopii, ktora by sie dzieckiem zajęła jak co cycusia dała a my w tym czasie byśmy sobie ten jeden dzień poświęciły na naładowanie baterii.  No tak ale znowu poniosła mnie moja wybujała wyobraźnia. Niech mnie ktos sprowadzi na ziemię!!!

A tak moja kochana gwiazdeczka smutna sobie siedzi :(
_558498_n.jpg

A tutaj już sobie smacznie śpi i odpoczywa :)
_558499_n.jpg

mgnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[;'/.....................................hyh

l yunkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
To Matuś
Chyba pozdrawia cioteczki

I kto tu zrozumie kobietę???
Beatko, tylko druga kobieta, niestety  ;D ;D ;D Mam dokładnie takie odczucia jak ty :) Ta kopia to koniecznie z cycusiem, tak aby po powrocie nie trzeba było ściągać! Ja dziś znów zaczynam, bo zaczyna się jazda z koncertami bożonarodzeniowymi i udało mi się rano ściągnąć całe, uwaga, uwaga... 20ml!!!  :mad: Dobrze że już zaczęłam, bo Agnieszka zostaje dopiero jutro wieczorem... W ogóle ostatnio mam jakieś takie pustawe te piersi  ::)  :( Czyżby kryzys 6 mies.?
Czarnulko, Easy, superanckie zdjęcia. Easy, Mary już całkiem ładnie siedzi! Gusia dopiero co zaczęła chwilami siedzieć oparta na rączkach z przodu. Do takiej pozycji jej daleko... Czarnulko, wiesz, sądząc po tych białych plamkach to pocieszę Cię, że Wiki ma raczej mało krostek. Jak bym miała skaner, wkleiłabym zdjęcie mojego brata, który miał ospę mając 2 czy 3 latka. Twarz miał całą obsypaną krostami i teraz śladu nie ma :) A co do nie szczepienia to niby fajnie, dziecko przejdzie i z głowy, tylko że teraz tych zarazków mało fruwa, bo dzieci się szczepi. I jak nie zaszczepię i nie zachoruje będąc mała to potem mogą być problemy... Ech...
Asiu, napisz koniecznie, co alergolog powie. A test robiłaś? Z czego wnioskujesz zafasolkowanie?
Evik, ale masz super nocki! Lila, Evik, mi taka dieta pewnie by wystarczyła  :mad: Z przerażeniem obserwuję swoją dzienną dawkę słodyczy, oscylującą zdecydowanie powyżej 1 czekolady  :mad: itp...
Frotko, współczuję takiej nocki. Pocieszę Cię, że każda z nas miała kiedyś już dość swojego dziecka i że to się będzie powtarzać... Nie jesteśmy aniołami  ;D Fajnie, że niania jednak zdała egzamin.
Megan, ja chyba straszną niewdzięcznicą jestem, bo Ci chyba za zdjęcia ze spotkania nie podziekowałam! Są super! Jeszcze raz się ubawiłam, przypominając sobie, jak nasze Szkraby bawiły się na kanapie  :D
Matuś, pozdrowionka:) Widzę, że oswajasz się z komputerkiem, co? Agnieszka też uwielbia walić w klawiatruę

reklama
Do góry