Mondzi
Fanka BB :)
Nanyah, ja narazie Tymkowi niechętnie łyżeczkę daję, a jak już to pustą, w celach masażowych
Ale trzeba bedzie zacząć niedługo.
Szkrabik, po długości Twojego posta domyśliłam się, że masz net w domku. No i teraz już mogę powiedzieć, że zdecydowanie bardziej wolę Twoje normalne posty, czyli takie jak ten. Bo od jakiegoś czasu, to nawet enterów nam żałowałaś. Żartuję oczywiście
No i pisz no o tym, jak się przeżywa drugą ciężę, bo chyba pierwsza, tak jak wszystko co pierwsze, ma to coś, czego nie da się powtórzyć. No i pewnie czasu na rozważanie swojego szczęścia też jest trochę mniej. No i powiem Ci jeszcze, że dzisiaj w kościele jak sobie stałam, to nagle poczułam jak mi brzuch twardnieje i się nieco przeraziłam, bo przypomniało mi się, jakie schizy na tym tle przeżywałam w ciąży. Nawet pierwsze ruchy Tymka odebrałam jako skurcze :-[ Fajnie Ci, że masz już dwa dzidziusie. Ja już ostatnio powiedziałam Michałowi, że jakbym mi ktoś kazał wybierać córka teraz albo wcale, to brałabym w ciemno, bez zastanowienia. Ale póki takiej oferty nie mam, to poczekam, aż Tymek będzie bardziej samodzielny.
Szkrabik, po długości Twojego posta domyśliłam się, że masz net w domku. No i teraz już mogę powiedzieć, że zdecydowanie bardziej wolę Twoje normalne posty, czyli takie jak ten. Bo od jakiegoś czasu, to nawet enterów nam żałowałaś. Żartuję oczywiście