reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

My tez dzisiaj idziemy na szczepienie i podobnie jak u Aletki ostatnie. U nas tez opóźnienie ze względu na to, że mała była przeziebiona.

Rano bylismy na badaniu krwi. Musze Magdusie pochwalić. W ogóle nie płakała!!! sama byłam w szoku!
Ale jestem z Niej dumna!!! :)

reklama
Wiolinko- ja tez rozumiem, ale Hanka na 99% jest zdrowa a jesli nawet nie to na pewno nie ma choroby zakaźnej. Nie jestem głupia i nie pchałabym się z chorym dzieckiem do zdrowych dzieci  ::) ale za chny ludowe nie zostawie dziecka przed przychodnia!!!!!!! Nigdy jej nie zostawiam samej!!! Nie boisz sie ze jakis czubek moze Ci zabrac dziecko????????

No i współczuje nocki. U nas tez tak to wygląda  :(

A gondoli nie uzywamy od ponad 4 miesięcy ;)

Czesc,
Moje dziecko znow ma katarek,przezroczysty co prawda,ale...

Czy Wy uzywacie gruszki??Bo ja uzywalam i moze uszkodzilam mu sluzowke,ze on teraz tak czesto ma ten katarek ::)??

Wiolinko- gratuluje zabalka!!Jesli moge sie wtracic to serki homogenizowane.
Aletko - eee tam i tak Kornelka dzielna, a w avatarku sliczne zdjatko!!
Magdulku - no zuch panna!!!Dzielna masz core!!
Asiu - fajnie sie gadalo na gg, dzis mam nadzieje uda nam sie pogadac,bo wczoraj szeptac musialam i lipa wyszla ;D Ale ja Ciebie slyszalam ;D

Witajcie:)

Co do ślubu i chrzcin to tak będą razem,tylko jeszcze nie wiem kiedy no napewno przed czerwcem przed roczkiem Roberta.Tak myslę że w kwietniu.agast ja także nigdy nie zostawiam Roberta nigdzie samego,nawet przed sklepem rózne świry chodzą z róznymi pomysłami.

Wiolinko ja już też nie używam gondoli chociazby z tego względu że wózeczek od was nie ma jej ;) a pozatym Robert jak jedziemy na spacer musi wszystko widzieć,także jeżdzimy w pozycji półsiedzącej i gratulacje z okazji ząbala i super że Gusia przechodzi jak narazie go bezboleśnie.A my tak jak agast nadal bezzębni ciekawe jak długo jeszcze ::)
A teraz uciekam zmywać gary...

Lila dzięki za fajna rozmowe na gg ;) i mówie Ci ze sie uda (wiesz o co chodzi)

Lila ja Ciebie słyszałam ale słabiutko może dzisiaj będzie lepiej
Aletko avartek śliczniasty,a zresztą kiedy Kornelcia nie była śliczna...ona jest sliczna od urodzenia hehe

Rany, zabieram sie od wczoraj do napisania i nic mi z tego nie wychodzi ;) no to w skrócie: Wiki troszke lepsza, kaszle wprawdzie jak gruźlik, ale widac, ze lepiej sie czuje, wczoraj miałam okropny dzień, mała zwymiotowała przez wydzielinę z kaszlu całą z trudem podana zupkę, wszystko było zabrudzone ::) I jeszcze kilka rzeczy sie nawinęło wczoraj po drodze, ale nie chcę smęcic ;)
Wiolinko Gratuluje ząbka! My podobnie jak Hania Agast bezzębne jeszcze, tzn. WIki ;)
My jeszcze jeździmy w gondoli, bo mamy duża, a do tego prawie zupełnie na płasko i małanie protestuje, ale ona w ogóle z tych nie siedzących jeszczr
Paula Wiki rozowjowo podobnie jak Szymuś :) Turla sie po dywanie, pełze na boki, w przód nie umie, do raczkowania sie nie pali, i w ogóle powolna ww względzie ruchowym, za to"mówi" coraz więcej, robi czasem papa, robi nienienie ... no i musze lecieć, bo chce spać, dokończę potem ;D

Agast Wiki lepiej, ale ja dla odmiany zakatarzona na maxa, plus drapiace gardło i kaszel :mad:
Aletko Ava sliczny!
Natko, ale MAcius raczkuje! :D Super! :)

reklama
Mama zadzwoniła ze Hania chyba jednak chora :-[ :( Kaszle i nie chce jesc no i mama mówi ze zachowuje sie "inaczej". Smutno mi :(:( bo ja w pracy siedze a zwolnic sie nie moge bo kolezanka na zwolnieniu... ech... Zapisałam ja na jutro rano do lekarza bo dzisiaj juz nie ma wolnych miejsc ::)

Do góry