reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Easy no właśnie poczytałam artykuł na podstawie tej książki i piszą, żeby kupować wg potrzeb. To nie jest tak że wszystko kupuję podwójnie :-D, lalki ubranka dla lalek, tylko dla Hani, autka do piachu dla obojga różne, flamastry tylko dla Hani bo Janek rysuje po ścianach :confused:, czy książeczki to też odpowiednio do wieku, ale np skakanki muszą mieć dwie, piłki do skakania też, bo w tej samej chwili chcą się w to samo bawić. Generalnie wszystko co ma Hania i tak Janek jej zabiera, więc w sumie dwóch jednakowych rzeczy nie trzeba :-D tego się nauczyłam już bez książki:-D

Nie pochwaliłam się wam, ze Janek od kilku dni chodzi w suchych majtach, Rośnie mi ten synek.

Ostatnia edycja:
reklama
Tak czytam jak piszecie o zazdrości między dziećmi i zastanawiam sie jak to u nas będzie:-D
Na razie Wiki dumna, że siostrzyczkę będzie miała, codziennie daje buziaki brzuszkowi i głaszcze, a jak rozmawiam z kimś na temat dzidziusia, to od razu jest przy mnie i pyta czy kopie:-D
Wiem też, że po porodzie może to wszystko minąc i mogą zacząc sie problemy, ale jestem pełna optymizmu;-)

A my byliśmy na krótkich wakacjach w Pieninach w pierwszej połowie lipca, bo teraz to juz czekamy na pojawienie sie malutkiej.:tak:

Beatko kciuki za szybkie zafasolkowanie:tak:

Mam nadzieje ze Easy nie bedzie mi miala za zle jak napisze, ze dzis Marysia stala sie starsza siostra :) Tymon, choc troche sie pospieszyl wazy 3150.:tak::tak::tak:

Właśnie wróciliśmy z wakacji a tutaj taka nowina !!!
Easy - Gratulacje !!! Tymonku kochanie witaj na świecie :))) Maryś - cudną starszą siostra jesteś :*
ehhh
zarąbiście :)

reklama
Do góry