reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Witanko :-)

Easy babolcu wielgachne GRATULACJE :tak::-):tak::-) Tymuś pojawił się ekspresowo i we wielkim stylu, oszczędzając mamusię ile się da :-D Zuch chłopak. Rozczuliło mnie nieziemsko to drugie foto, bo jeszcze sama niedawno tak witałam mojego skarba i już za tymi chwilami tęsknię :zawstydzona/y: Bo to taka magia, jakby nie było ;-) Życzę Wam teraz samych radosnych chwil, i przede wszystkim zdrówka dla obojga dzieciaczków. Trzymajcie się.

reklama
hejka

easy jeszcze raz ogromne gratulacje! Zdjęcie nr 2 wzruszające!!!!
minko - nie dziękuję;-) pierwszy cykl stracony, teraz leci drugi....zobaczymy czy coś stworzymy hi hi;-)

I znowu poniedziałek i znowu w pracy....Rzecz jasna znowu mi się nic nie chce:baffled: Byle do 15-stej
Pozdrówki:-)

się mi przypomniało.

Mam prośbę do dziewczyn, które mogą zalogować się na noworodku. Czy któraś z Was może w moim imieniu napisać prośbę o przywrócenie konta. Tak mi się pochrzaniło, że niby się loguje ale zaraz mnie wywala. Mój login to beatka24. Będę bardzo wdzięczna i z góry bardzo dziękuję. Założyłam nowe konto ale też mnie w ten sam sposób wyrzuca. Loguje po czym powraca do strony logowania.
forum noworodka Zobacz wątek - Problemy z logowaniem lub brak uprawnien po zalogowaniu! • Forum noworodek.pl

Beatko napisałam już posta na NW w sprawie twojego nieudanego logowania, mam nadzieję, że coś wskurają :tak: I przy okazji gratuluję podjęcia decyzji o zafasolkowaniu, będę Wam kibicować, żeby szybko poszło ;-) Trzymajcie się!

A teraz ja mam problem.. Chciałabym wstawic nowy suwaczek i za cholere sie nie udaje ciągle mam komunikat Your signature contains too many lines and must be shortened. You may only have up to 4 line(s). Long text may have been implicitly wrapped, causing it to be counted as multiple lines. I nawet jak usune zdjecie i wszystko inne i wstawie link do nowego suwaka to pojawia sie ten komunikat. I nawet jak link ma tylko jedną linijkę to tez jest to samo...

Hej, jak tam przygotowania do przedszkola?

Wiki się cieszy, że idzie, pomimo 2 miesięcy wakacyjnej przerwy, chyba spotkanie z koleżankami za tym najbardziej przemawia:tak::-)

Beatko kciuki zatem:tak:
Agast może za dużo masz już suwaczków w podpisie?

reklama
Minka Hania przeżywa, że będzie średniakiem i będzie szła "na górę":-) (u nas maluszki w obu przedszkolach były na parterze). Martwi się że nie będzie leżaczków (chociaż prawie nie spała), a ja się martwię, ze może jej sie dłużyć w przedszkolu, do tej pory była drzemka 2 h i odbierałam ją o 14.30, teraz nie dość że wiecej czasu na zabawę (podczas dawnej drzemki) to jeszcze prawie do 16.
No i podjęliśmy decyzję o zapisaniu Janka do grupy adaptacyjnej, zajęcia od 10 do 15. Zaczyna od środy, na razie co drugi dzień po 2 h i stopniowo będziemy wydłużać.

Do góry