reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Zacznę trochę egoistycznie, bo od siebie :-p
Byłam dziś u mojej gin no i jest zmiana. Coś się ruszyło!!! Tzn. szyjka miękka i ma 1cm. Poprzednio nawet 10 dni po terminie była twarda, długa i zamknięta... Zatem mam jakieś tam widoki na poród przed Wielkanocą, a może nawet przed Niedzielą Palmową ;-) :-) Zapadła decyzja, nie ma bata - jutro kończę pakowanie :-) :tak: (to odpowiedź na Twoje pytanie, Coletta). Nawet trochę się przejęłam, wiecie :szok: Nie wiem, czy nie za szybko sobie robię jakieś nadzieje... :cool2:
Potem pojechałyśmy z Mamą i siostrą oglądać suknie ślubne - było super :tak: :-D I tak dzionek zszedł...
Mondzi, dlaczego za zimny piasek w piaskownicy? Słońce nie nagrzało jeszcze? A ja tak beztrosko już od tygodnia pozwalam Gusi siadać... Hmm... Wprawdzie nosi pieluchę... A jeszcze trochę i dzieci będą miały lepiej dopasowane ciuchy. Wychodź, wychodź z nimi jak najczęściej, to na pewno lepsze niż siedzenie w 4 ścianach! A jeśli chodzi o kupkę, to powiem Ci szczerze, że też wcale jakoś się nie zeźliłam, nawet prawie ucieszyłam :szok: Gusia tak słodko mi to pokazywała :tak: :-D Że nie do wanienki, to już dobrze :tak: Szkoda tylko, że nie na nocnik... Może następnym razem? A zdjęcia to widzę że masz już mocno zaawansowane!!! :tak:
Beatusku, Biesy, Junonka co to za podczytywanie :-D Nic nie piszecie... :-( Dajcie znać, co u Was...
Asioczku, a u Ciebie? No i sto lat dla Mai!
Lila, cieszę się, że butki dobre! Gratulacje :-)

reklama
Wiolinko ciesze sie z Toba, dzieki!
Cola, Mondzi - sliczne buzki Waszych dzieci widze w avatarkach:-)

Wiolinko czekamy w takim razie z niecierpliwością na następnego maluszka!:tak:

Mondzi 119 zł. Były tez ostatnie pary z przeceny za coś około 70 zł ale niestety największy rozmiar 23.

Wiecie co ? doszlam do wniosku, że baaaaardzo duzo się traci chodząc do pracy :-( mam na myśli oczywiście rozwój dziecka, patrzenie jak się zmienia, jak się uczy tylu nowych rzeczy... Z domu wychodzę o 7 wracam o 16 -16.30, zanim zjem to 17. o 19 kolacja, kąpiel i spanie. Strasznie mało czasu mam dla dziecka:-(
Dzisiaj rano w ogóle nie chciała iść do babci (po prawie 2 tyg. mojego zwolnienia) tylko wtuliła się we mnie i mówiła nie chce, mama czytaj (codziennie rano po przebudzeniu czytamy elementarz) ech... :-(

Lila dzięki :zawstydzona/y: :tak:

Asioczku Wszystkiego Naj dla Twojej Rocznej Panienki!!!!!!

Aletko dziekuję za fotki.
Są B O S K I E !!!!!!!!!!Maluszki przesliczne!!!

Shirley,mój mąż mówi że jesteś bardzo ładna.:tak: :cool2:

Wiolinko,oj fajnie że się COŚ ruszyło! Trzymam kciuki.Powodzenia!:-) :tak:

Mamomisi,plizzzzzz:tak: jak będziesz mogła to plizzzzzzzzz : choc jedną fotkę Tomka :tak: :happy:

Mamo i Tato Misi ogromne gratulacje :-) :-) :-) .
Tomeczku witaj po drugiej stronie brzuszka :-D :-D :-D

Asioczku - wszystkiego najlepszego dla rocznej Majki :-) . Napisz co u Was :tak:

Colletta, Mondzi - piękne zmiany w ava :tak: :-)

Aletko - dziękuję za śliczne zdjęcia :tak: :laugh2:

Wiolinko - fajnie, że u Ciebie się ruszyło :tak: . Trzymam kciuki za pomyślne wieści ;-)

Jutro idę z Maciusiem na kontrolę :eek: . Nie wiem ale mam wrażenie, że dzisiaj gorzej się czuje :baffled: tzn. znowu ma większy katar :-( . Trzymajcie kciuki aby wszystko było ok

Natko kciuki zaciśnięte!!!

Aletko dziękuję za zdjęcia!!! są bombowe:tak: Dzieciaczki wyglądają jakoś dorośle :-) no a Wy dziewczyny ...no cóż laski i tyle:-p
Zazdroszczę Wam:zawstydzona/y: tych spotkań i takiego placu zabaw!

Idę spać dobranoc

Magdulku, ekhm... laski :))) ??? Trochę się zakrztusiłam :) No na pewno, niektóre z nas... Ale nie wszystkie:)

reklama
Do góry