reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Lila- płaci się i to jak na mój gust całkiem sporo 15zł w tygodniu a w weekend 26zł!!! (czas nieograniczony)
No i wkurzyli mnie w tym Tańcu z gwiazdami. Jakoś to chyba ustawione było ze ta Rusinowa wygrała....

O cholerka, parę dni nie zaglądałam a tu taaaaka rewelacja!
LILA GRATULACJE!!!!!!!!!

Ostatnio mam niedobór czasu i tak naprawdę wpadłam napisać Aletce, że śniło mi się dziś, że będzie miała chłopaka :tak: Nie wiem czy to jakaś przepowiednia dla Ciebie czy dla mnie, ale chyba w obu przypadkach byśmy nie narzekały ;-)

Idę zaraz spać, bo muszę kiedyś odespać, nie miałam za wiele okazji w ten weekend, a jutro i pojutrze próby i muszę być 'trzeźwa' do 22 :-D

No, to ja już wykąpana...
Aletko, no właśnie ja też będę się śmiała, poprzednio śniło mi się, że będę miała chłopaka, no i co? :) Z kolei teraz strasznie brakuje mi piwa, którego nigdy nie byłam szaloną zwolenniczką, ale na imprezkach zawsze %% piłam. W pierwszej ciąży nic, absolutnie nic oprócz kieliszka szampana na Sylwestra nie wypiłam, a teraz to wciąż mam ochotę na piwo... Pozwalam sobie więc z rzadka (w sumie chyba 3 butelki na razie wypiłam) na piwo bezalkoholowe. Żywiec ma 1%, ale Lech tylko 0,5% i na niego poluję. Czyż więc Maluszek w Brzuszku miałby czelność być Dziewczynką o Piwnych Skłonnościach??? Wolałabym Chłopaka! Ale głupoty wypisuję... Czas chyba do łóżeczka... Po cichu zdradzę Wam Tajemnicę, że za tydzień płeć Maluszka ma szansę już nie być dla mnie zagadką :))))))

Halo :)

Dziękuję za wsparcie w nauce. Pamiętam wciąż, że miała być odstresowywaczem i dzięki niej miałam nie zgłupieć całkiem na tym wychowawczym, ale szczerze mówiąc, lekko nie jest. Nic to, jakoś to załatwimy ;-)

Agast, zdjęcie Hani przepiękne. No i mój mąż o tej Rusinowej to samo mówi ;-)

Beatko, zdrówka dla Smerfa!

Paula, to mi się dni pomyliły, myślałam, że dzisiaj jedziecie. Fajnie było? Odpoczęłaś?

Megan, to szkoda, że środa nie wyjdzie :-( Uważaj na siebie.

Wiolinko, to już za tydzień? Strasznie jestem ciekawa!

O matko, relacja z wyborów :wściekła/y: :no: :-(

Wiolinko slicznie dziekuje:-) Ja teraz poprosze o dziewczynke;-) , choc teraz to chce byle bylo zdrowe,a dopiero pozniej dziewczynke;-) !!!!

Dobranoc

no to popatrzmy, która jeszcze nie śpi...;-)
Lila! - sio spać:-pCzyżbyś na książkową senność świeżo upieczonej ciężaróweczki miała jeszcze poczekać? Nie obraziłabym się na Twój nr GG;-) Marku Ty nocny :-D
Wiolinko - no to napięcie rośnie...ciekawe...ciekawe
a mi się śniła Mad - Aletko czego ona nie pisze??? tak lubię ją czytać...jest czy też jej nie ma?
Wybaczcie mi te egzystencjalne pytania - niecom naprocentowana jak zwykle :baffled: no wiecie, tyły taaaaakie mam...że :szok::-p
Żeby zazdrośnice zdołować powiem, że zaraz po czymam nastąpiło przy oglądaniu albumu mama czyma maje i to już jest że tak powiem szczyt elokwencji mojej córy natenczas :-)

Agast - jestem pewna, że Wikunia Minki jest większą oratorką, podobnie Oli Junonki i na pewno jeszcze niejedno czerwcówczątko, którego matka nie ma takiej niezdrowej czy wręcz wstydliwej skłonności do chwalenia się....:zawstydzona/y::tak:

reklama
Ja nie śpię... A kurka, powinnam, bo o 6.30 mam być pod Filharmonia... :baffled:

Lila, przytyłam, hm... Duzo za dużo... A konkretnie 17 a jak na mnie to rzeczywiście duzo za dużo. Najwyraźniej mojemu organizmowi wystarczyłoby "dolne" 8, to wtedy by mi te cholerne 9 nie zostało :wściekła/y:

Agast, no zdjęcie bosssskie!!!!

Widzę, żę Aletka jakieś zdjecia wysłałą, ale to chyba juz jutro obejrzę.. A raczej dzis wieczorem :baffled:

papa

Do góry