reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Ja tez jak zwykle, jak po ogień, mąż w weekend w domu i nadrabiamy zaległości ;-)

Tilli, alez Miki urósł :szok: Niesamowite! Śliczny chłopczyk...

Cayo, trzymam kciuki za teścik i zdrowie Mikulca.

Frotko, tak, Łukasz w weekend w domu, takze przez te dwa dni smutki poszły na plan dalszy. Jakos się tak nie moge wygrzebać... :-(
Niestety środa u mnie odpada, nadchodzacy tydzień pod znakiem audycji dla dzieci w szkołach a środa zapowiada sie okropnie - stratujemy o 7 rano a kończymy o 20 i taki zasuw, że podobno nawet nie ma kiedy zjeść... :baffled:

Junonko, gratki dla Oliwki!!! No i tez niesamowicie wydoroślała....

Shirleyko, super, że taki pozytywny ton ma Twój post :tak: Na zdjęcia czekamy cierpliwie :)

Lila, ja też sie teraz pilnuję bardzo. Na razie waga stoi, ufff...

Lece, bo mi ziemniaki kipią...

reklama
Megan czytałam na nw, że ciężki tydzień przed Tobą, ale na pewno dasz radę. Postaraj się nie przemęczać jeśli to tylko będzie możliwe, dobrze?
Ja właśnie jem bigos, kwaśny i pikantny, mniam. :-D;-)

no dobry jest ten Maj...właśnie mija 3 h nieprzerwanej "drzemki" :tak::-) Znaczy się tyły ma przez te nocne "przeszkadzania" chyba...
a przy okazji teoria MagW nie ma zastosowania w drugą stronę i usiłowanie jej wykorzystania dla tezy, że skoro dziecko w nocy śpi bez pobudek to chce mieć rodzeństwo; uważam za mocno naciągane:-p:-p
Paula - też zaczęłyśmy dzień od ciastoliny :-) Zgodziła się na wytłoczenie konika:szok: i też miałam zauważyć, że ta wyciskarka/strzykawka to zdecydowanie nie na siły nawet wytrenowanego 6 latka:no:
Tilli - najwyższa już pora była na prezentację aktualnego Mikulca!!!:-) Ale super chłopak! I taki wesoły! Na marginesie dodam, że spóźniona prezentacja poremontowa zostaje prawie zaliczona. Pięknie wszędzie!!!
Junonko - Oliwki też dawno nie widziałam a ona teraz to już Oliwia jest:tak: Ależ ma wspaniałe włosy! Jak gwiazda! I jako taka prezentuje się w okularach bosko:laugh2:
Biesy - miło Cię czytać! A Szymek to niezły przystojniak!
Cayo - trzymam za Ciebie kciuki nasza kolejna przyszła zafasolkowana...
Dużo zdrówka dla Mikołaja!
Shirleyko - cieszę się, że już nie sama a z pomocą babci i męża opiekujesz się swoimi skarbami.

3h15 min... to chyba będzie jej nowy rekord!
A na spacer po ciemku chyba...
Maja zabrałam wczoraj na placyk gdzie raz pierwszy próbowała się wspinać po drewnianych ni to schodkach ni to drabinie i ją asekuruję i motywuję i powtarzam "tylko się trzymaj" "trzymasz się?" I co słyszę "czymam"! I tak co schodek pytałam bo nie mogłam się nasłuchać tak fajne to nowe słowo...
A dziś na obiad panga, wszyscy zjedli, Maja śpi nadal.
Mam wolne do piątku!:-) A siostra wyszła dziś ze szpitala i wszystko ok!
3h20...

cześć Wam :yes:

ja też weekendowo :yes:

Tilli super fotki,śliczny ten Twój Mały Przystojniak :tak: a i mieszkanko bardzo ładne :yes:
ja bym dostała zawału jakby mi Karola na blacie kuchennym tak stanęła:-)

Frotko miłej nauki :yes:

Cayo trzymam kciuki za testowanko,no i dużo zdrówka dla Mikiego!!!!!!

Shirleyko super że się odezwałaś i że u Was wsjo ok.
Oj pamiętam te magiczne godziny nocne(2-3-4) kiedy to też strózowałam osiedle :-D
raz nawet byłam świadkiem(słyszałam) jak się włamują do aut i widziałam nierychłą interwencję Policji

Biesy Szymek boski ,hehe ciekawe co na te całusy Hania????:tak:

Szkrabiku fotki super,ekstra wyglądasz
A Tymek to troskliwy Starszy Braciszek.Naprawdę wydoroślał.

Junonko czy Oliwka zjada taką porcję?Sorry za ciekawość.
Fotki sliczne.Oli bym dała ponad dwa latka .
I gratki chodzeniowe :yes:

Beatko co z Mateuszkiem?
Ja też miałam podobną sytuację.Kiedyś umówiłam się z koleżanką i jej synkiem.Odwiedzili nas i się okazało że Mały ma straszną biegunkę.....u nas w ciągu dwóch godzin zrobił 4lub 5 luźnychkupek

Nenyah Gratulacje dla Natiego i chodzeniowe i ząbkowe:-)

Aletko fotki ze spotkania Super!!!!!Wszystkie Bardzo mi się podobają.
Proszę zdradź tajemnicę na co Dzieci patrzą ,czy to jest komputer z obrazkami na ekranie czy coś innego?

dzięki za odpowiedzi co do śmietany i kogla-mogla....ja tez jeszcze nie podaję,ale jestem pewna że ten kogel-mogel Karolinie by bardzo smakował i może wreszcie polubiłaby jajo

witam :)
a tu cicho ze hej... ;)
czyzby wszystkie mamusie popedzily na wybory;-) :confused:

easy - slub ? hehehe jeszcze nie :-) tylko tyle , ze Marysia byla moja corka i usilnie probowalysmy odnalezc Szymka , ktorego oczywiscie ktos nam uprowadzil:baffled: ehhh umeczyla mnie tamta noc:eek: :-(
cayo - no to kochana jestes nastepna ! (jestem pewna ze 2 krechy beda na tescie :))) czego z calego serducha zycze :*
Coletta - no nie wiem sama , tym bardziej ze Agast jakos milczy...mam nadzieje ze u nich wszystko ok :)
Tilli - alez zmeznial twoj synek i zdjecia fajowe :)
Frotko - ucz sie ucz :) choc wiem jakie to czasem nuzace , to sama wiesz ze warto :) Calusy i przytulance :-)
MagW - znow mnie twoj Maj cudny zaskoczyl kolejnym slowkiem :) swietne to musi byc - ja nadal czekam na Szymkowe "gadki" i po ostatniej madrej lekturze troche sie uspokoilam...do tej pory moj syn mowi jedynie kilkoma monosylabami , ale rozumie wszystko ( i co najwazniejsze ja tez go rozumiem i potrafie identyfikowac jego potrzeby ), wiec gluchy nie jest , a skoro nie jest gluchy to zacznie mowic :tak: Bardzo go kocham :-)
Shirleyko - fajnie ze masz pomoc w meza osobie i Lukaszek w pelni akceptuje bycie starszym bratem :) Tylko pozazdroscic...Co do wagi i nadwagi , to powiem Ci ze ja nadal mam wiele do zgubienia po 1 ciazy :zawstydzona/y: ehh
Ide juz , bo zaczelam marudzic ,napisalam za duzo, mam nadzieje ze nikt nie zdazyl przeczytac...
pa

Elo!

My dzisiaj pojechaliśmy do Fikolandu śladem Warszawianek i trochę jestem rozczarowana, bo tak na prawdę myślałam ze więcej tam będzie sprzętów dla mniejszych czyli takich jak nasze dzieci. Po za tym było bardzo dużo dzieci, które się ganiały i krzyczały a Hanka się tego boi. Myślę, ze Patrycja, która ma 5 lat bawiła by się tam dużo lepiej niż Hanka, która nota bene bała się piłeczek w basenie :laugh2: Nic to, zdziczało mi dziecko. A jeszcze tak niedawno to ona była dominująca w grupie :tak: Gdzie te czasy kiedy Hanka targała dzieci za włosy :zawstydzona/y: Przypuszczam, ze teraz ona była by poszkodowana.
A i jeszcze Aletko- wiem ze to nie ma co porównywać ale mnie bardziej się podobały zabawki w tym ogródku Chicco w Arkadii na ostatnim pietrze. Jakoś tam się Hanka lepiej bawiła.

Biesy- no rozwaliłaś mnie kobieto tą fotą!!! :-D:-D:-D

Aletko- fajne zdjęcia, a Twoja córa bardzo pomysłowa. Filmik niestety mi się nie otwiera ale domyślam się ze jest tam Kornelia maszerująca w Twoich kozakach :-) Czy tak?

Tilli- super foty i faktycznie Mikiemu bardzo włoski urosły :-)

Asioczku- potwierdzam to co pisze Frotka- Wojtuś cały tata :tak:

Shirleyko- super, że się ogarniacie i ze masz babcię do pomocy :)

Cayo- ja tez trzymam kciuki za testowanie :) W końcu to taki płodny miesiąc, ze musi sie udac, hehe
Coletta- śmietanę daje od baardzo dawna, kogla mogla sama bym nie zjadła mimo ze na jajkach jakie kupujemy (piszą ze z gospodarstwa ekologicznego, ale tak na prawde to kij ich wie) jest na[pisane ze można owy kogel mogel z nich przyrządzać.

MagW- Maj jest chyba najbardziej rozgadanym forumowym dzieckiem. Brawo!!!

;-)

Hej

Wpadłam Was troszkę poczytać bo na pisanie w ogóle weny nie mam:-(

Bardzo dziękuję za zainteresowanie zdrowiem mojego Smerfa.
Ma dzięka Bogu tylko cieknący z nosa katar. Temperatury nie ma, nie kaszle więc to pewnie przeziębienie i raczej się z tego nic groźnego nie rozwinie. Oby!

Zmykam bo łeb mam zawalony strasznie.
Papatki

MagW- Maj jest chyba najbardziej rozgadanym forumowym dzieckiem. Brawo!!!
Agast - no co Ty:zawstydzona/y:nie jest! To zdjęcie Hani, które właśnie zobaczyłam to najczystsza poezja jest!!!!!!
Biesy - no pewnie, że luz:cool2: Koleżanki córa artykuuje takie frazy że jestem w totalnym szoku a jest tylko 3 miesiace starsza. Gdybym chciała porównywać....Grunt, że się rozumiecie i to doskonale.
Beatko - no to uffff:-) będzie gut. U nas właśnie skończyliśmy tygodniowe przeziębienie.

Maj wrócił z kąpieli :-) Wyegzekwowałam, że robi to od miesiąca mój mąż a ja mam czas dla siebie:tak:

Agast - no co Ty:zawstydzona/y:nie jest!

No to w takim razie pokaż mi dziecko które mówi więcej :confused:

A za komplement oprócz modelki dziękuje również autor zdjęcia :-)

Aletko- o to poproszę o opinie jak juz zwiedzicie inne Warszawskie sale :tak: I czy to Ty jesteś sprawcą zniknięcia mojego pomyłkowego postu? Czy jest możliwość abym sama mogła usunąć jak mi sie taka rzecz przydazy jeszcze kiedyś czy tylko admin może?

reklama
Agast - fotka boska!!!!
Mag - no super to slyszec ... ,,czymam,,...:tak: :-D Zdolna dziewczynka!
Beatko trzymaj sie, jestem z Toba!!Ciesze sie,ze z Mateuszkiem lepiej!
Megan - a ile Ty przytylas przy pierwszej ciazy??

Czy w tym Fikolandzie czy jak mu tam w Warszawie placi sie za wejscie??Ile??

Do góry