reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Lila babo jedna!!!!! Zanim pogratuluję to napisze tylko A NIE MóWIłAM!!!!!!!!

A teraz gratuluję z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
a122.gif
a130.gif
c014.gif
e118.gif
c045.gif

A wiecie, że LIla jest w ciąży??? I będzie miała Dzidziolka??? JUPI!!! ;)

Lila szkoda pieniażków na nowy test. ten jest wystarczajaco czytelny:-)
Hm, Agast Ty chyba rzeczywiscie masz cos z czarownicy. może coś mi przepowiesz ;-) Coś pozytywnego by się przydało:-)

No Boziu,no!!Dziekuje Wam, no chyba sie udalo...Tak sie boje, bo na ulotce napisali,ze 50 % to samoistne poronienia i dostaje sie normalnie okres, jesli sie robi przed nim,a ja nie wiem czy juz po nim czy przed :-( O mamo!!Znow zaczynam, wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trzymajcie kciuki,by wszystko bylo oki, prosze....

Jestem w szoku dziwnym, radosnym, niesamowitym....

O jaaaaaa!!! Liluś, głupolku mały, przecież jak byk druga krecha!!! Gratulacje ogromniaste, ciężaróweczko!!! :-D :-D :-D Ulotką się nie martw, producent ma obowiązek napisać wszystkie smutne rzeczy, więc pisze. Ale to nie oznacza, że Tobie musi się to przydarzyć. Ja też szybko zrobiłam teścior, a Amelki nie straciłam ;-)

Czarnulko, PauloC, Mondzi, Cola, Beatko, cieszę się, że fryzurka się Wam podoba :-D Czuję się w niej świetnie ;-)

Mondzi, ja latam w kiecce po dworzu :-p ale mam rajtki cieplejsze i buty dużo powyżej kostki, żebym się nie przeziębiła :-) Ale z Amelią to już inna bajka. Za mała jest. Masz rację, już odczuwam, że z dziewczynką inaczej. Sukienki jeszcze nie mamy, ale są słodziakowe różowe ciuszki :tak:
Książeczek mamy dużo, zarówno miękkie, jak twarde i nawet takie nadmuchiwane. Tymek je uwielbia, sam je "czyta" na głos (oczywiście po chińsku) nawet, jeśli trzyma je do góry nogami :baffled: :-D komicznie to wygląda. I pies też jest najważniejszy. Aha może Cię to zainteresuje, że nie używamy w ogóle telewizora, wszyscy czytamy dużo książek (my z mężem naprawdę czytamy, a Tymek po swojemu), a wiadomości znamy z radia i internetu.

Beatko, Tymek ma zabawkę z Ikea. Możesz potraktować ją jako konia ;-) Bardzo ją lubi. Wygląda tak:
49842_PE145744_S4.jpg

Nenyah, huśtawki nie mamy niestety. Shirleyka nie dała znaku życia, ale pewnie nie bardzo ma na to czas... doskonale Ją rozumiem ;-)

Magdulku, witaj w klubie walczących z pleśniawkami! Ale u nas ma je Amelia. Na szczęście powoli znikają...

A zdjęcie mam jeszcze jakieś z dzisiaj. Wyślę kiedy się ssaczynka mała napije :-)

Maria ostatnio postanowiła wstąpić rozbłysnąć gwiazdą w dziedzinie mody. I w ten oto sposób macie możliwość podziwiania jedynej w swoim rodzaju kreacji na która składa się spódnica z folii aluminiowej "Jan Niezbędny" oraz drewniane_korale_otrzymane_od_Dziadka_w_prezencie:
modelkadc8.jpg

Druga z kreacji to baaardzo wyszukane, uwypuklające śliczny kształt głowy nakrycie głowy:
czepeksw3.jpg

Ostatnie zdjęcie przedstawia modelkę w kosmicznej kurtce ala Pi&Sigma:
pitg0.jpg

A w ten oto sposób styrana robotą modelka relaksuje się zażywając wieczornej kąpieli (co ważne uszy koniecznie muszą być pod wodą i wtedy nie wiedzieć czemu należy krzyczeć "dudu,dudu,dudu")
k261piel1be8.jpg

PS. Fotki nie za świetnej jakości, ale fotograf miał do dyspozycji ino komórkę, więc o wybaczenie prosi :-D

Lileczko WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!! KONIEC KROPKA I JUŻ!!!

Szkrabiku dobrze, że u Was juz w odwecie pleśniawki:tak: Smaruje małej Aphtinem ale to dość utrudnione bo zrobiły jej sie na języku:szok:
A fryzurka bardzo mi się podoba i ten kolor:tak:
czekam na więcej i koniecznie przodem:-)

Easy Mary jak zwykle superancka!!! i jaka pomysłowa!!!

Przypomniło mi sie jak zobaczyłam wanienkę - od dwóch dni Magdusia kąpie się w dużej wannie:tak: i tak jej się podoba że krzyk przy wychodzeniu obowiązkowy. Nie może dosięgnąć kaczuszki bo pływać jeszcze nie umie rzecz jasna;-) to woła OĆ OĆ :-)

Frotko – jednak nie skorzystam z linku rękawiczek :-) . Kupiłam u siebie bardzo podobne w identycznej cenie :tak: . Wzięłam tylko za małe i muszę iść odmienić :baffled:

Juciu – świetne zdjęcia :-D . Julek przypomniał mi pełzaka Maciusia ;-)

Mondzi – pranie suszę na suszarce łazienkowej nad wanną albo na balkonie. Sporadycznie stawiam suszarkę w pokoju. Ale mam tylko 2 pokoje i denerwuje mnie jak tak stoi :eek: . Chociaż w przyszłości (jak zmienimy mieszkanie ;-) ) to nie będę miała suszarki w łazience
A Maciuś też uwielbia książki :tak: . Ma ich sporo (takie grube tekturowe jak i tradycyjne bajki i wiersze). Jego ulubione to Reksio i Tupcio Chrupcio. Może siedzieć bardzo długo i pokazywać szczegóły i ciągle pytać co to (mówi „to”). Na razie interesuje się krótkimi tekstami i wierszykami, dłuższe go nudzą. A tematyka głównie zwierzęca :-) . A i najśmieszniejsze jest to, że sam sobie czyta (mruczy coś pod nosem) :-D :-D :-D
I współczuję z tą szafą :szok: . Też bym się nieźle wkurzyła :baffled:

Szkrabiku – świetna fryzurka :-) , szkoda tylko, że nie widać twojej buźki :-( . I życzę udanej imprezy chrzcielnej. Czekamy na zdjątka ;-)

Paula – ja też byłam dzisiaj (bo wczoraj zapomniałam) w Biedronce po tą ciastolinę. I nie było po niej śladu :-( . Ale za to kupiłam ten samochodzik, który Szymkowi bardzo się podoba :-) . I wiesz Maciuś też z niego zadowolony :tak:
I fajnie, że debiut z ciastoliną pozytywny :-D

Mamomisi – witaj w gronie przebywających na zwolnieniu. Tak się składa, że ja też teraz mam więcej czasu na pisanie i czytanie BB ;-) . I nie miej żadnych wyrzutów sumienia. Teraz najważniejszy jest dzidziuś :tak:

Rita – dobrze, że zrobiłaś porządek z tymi naroślami. :tak: I życzę powodzenia w starankach ;-)

Aletko – bardzo fajny ten stolik. I świetnie, że macie tak hojną prababcię :-)

Lila – wg mnie jesteś. Super!!!!!!!!!!!. Wielkie gratulacje :-) :-) :-) :-) .
Myśl pozytywnie, bo to jest najważniejsze :tak: . I nie martw się na zapas

Agast – dobrze, że Hania już zdrowa :tak:

Easy - świetne zdjęcia Małej Modelki :-D

Faktycznie dzisiaj dzień dobrych wiadomości :-)

Nenyah - ogromne gratulacje :-D ! Jesteś pewnie najszczęśliwszą mamą na świecie :-) ! I słusznie, bo samodzielne chodzenie to wielkie radosne wydarzenie :tak:
A w sprawie huśtawki to Maciuś miał taką jak wklejała Mondzi. Niestety nie lubił jej, bo wg mnie jest za mała :baffled: . Za to z chęcią używa takiej dużej na placu zabaw ;-)

reklama
Lila, gratulacje!!! Ha, ha, ale mamy płodny miesiac :-D
Złe myśli precz, bo Ci tyłek skopię... A że sie pomodlę, to swoja droga :tak: :-)

Nenyah, i dla Was najserdeczniejsze gratulacje, a szczególnie dla Natiego!!! Dzielny chłopczyk!!! :-D
A do 18 miesiąca jest norma z niechodzeniem, więc nie pisz, ze późno... Super, bardzo się cieszę!
Co do huśtawki, to mamy taka jak Aletka, wieszamy ją w drzwiach jak Piotrus chce się pohuśtać a potem zdjemujemy...

I co to ja miałam jeszcze napisać...?

Mondzi, z szafą :wściekła/y:

Łukasz dopiero wraca, jeszcze odwozi kolegę pod Wrszawę, bo ten padł jak długi w trakcie pracy, nie wiadomo, czy wirus, czy przemęczenie, czy przechodzona choroba... Ale chyba na wszelki wypadek pójdę spac do drugiego pokoju, bo jak wirus, to nie za fajnie i nie mam zamiaru sie zarażać, a Łukasz dzis rano też miał zawroty głowy i tracił równowagę w pracy, ale oczywiscie nie mógł wrócić do domu, tylko dostał zastrzyk i poczuł sie lepiej :wściekła/y:

Dobra, ale juz nie truje, bo się nudna robię, ciągle to samo, tylko narzeka, przepraszam.
Ale, ze jakos dołek za dołkiem ostatnio łapie, to się rozpisywać nie będę

buziaczki

Do góry