reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

No to jestem. Udało mi się załawić wszystko co na dzisiaj zaplanowałam, więc jestem haapy, tylko gardło tak jak by bardziej boli :baffled: i właśnie ujrzałam na nim mega białego czopa :szok:

Eviku- chyba kazda z nas juz ma za sobą jakiś "wypadek" dziecka. Głowa do góry, takie rzeczy są wpisane w dzieciństwo.

MagW- co to za ironia ze jak ja mam przeczucie to tak bedzie?? Jesłi się nie mylę to ostatnio wywróżyłam Shirleyce poród naturalny :baffled:

zQo- przepraszam Cię, ale mnie również w Twoim poście najbardziej uderzyło to że straciłaś męża w wypadku :( Bardzo Ci współczuje. Niestety ja często mysle o takich rzeczach i nie wiem czy umiałabym życ dalej jak by mi sie coś takiego przytrafiło. Dzielna kobieta z Ciebie.

Coletta- cudne fotki :) I jaka Karola juz duuuza!

Aletko- no to fajnie ze juz nie musicie butków kupować ;) A z tymi ruchami Twojej kruszynki to wprost niewiarygodne. Wszak Ty "dopiero" w 13 tygodniu. Wmądrych ksiązkach piszą ze ruchy są odczuwane najwczesniej w 16tc... Tak czy siak zazdroszcze, bo to fajowe uczucie :)

Mondzi- bardzo ładne buciki ma Tymcio :-D Hanka ma takie same tylko różowe :-) i nie ocieplane. A cena faktycznie przystępna. No i czekam na zdjęcie kombinezonu.

Frotko- u nas na spacerach jest ok, ale pod warunkiem ze nie mamy wózka. Jak jest wózek to Hanka chce go prowadzić, nie daje się do niego włożyc i wtedy sa akcje z wyginaniem itp. :wściekła/y:

Wiolinko- niestey miałam tyle rzeczy do pozałatwiania ze nie mogłam siedziec w domu niestety :(

Rito- zdjęcia są bajeczne po prosu! I fajnie ze sobie tak dzielnie poradziłaś z rozłąką.

reklama
I Beatce miałam napisać ze trzymam kciuki za udane odchudzanie :) Tylko troche kiepski okres na dietę latem byłoby łatwiej, ale dasz rade na pewno!

A teraz w ramach nie odchudzania spadam na pizze :nerd:

O mamo!!Co Wy sie tak rozpisalyscie??;-)

Czesc laski!!

Dzieki za odpowiedzi w sprawie owocow i warzyw( az zazdroszcze,ze Wasze dzieci tak jedza), zachowania Mikiego, niby juz lepiej z nim,ale jekow ciag dalsza, calymi dniami, koszmar:eek:

Paula - juz ci napsialam na gg, ale powtorze tu, mysle,z ejestes w ciazy, czekam na wiesci!! Dzieki za pomysl z miseczka, musze wyprobowac, moze sam by wyjadal z niej wlasnie jakas kukurydze czy groszek:-)
Agast - to mi tez tak wywroz, pliss, tak juz bym chciala!!:-( :baffled: :eek:
Magdulku - gratki takich slow u Madzi, no rewelka!!
Wiolinko - tzn,ze jak jestes na dole to bramka na schody otwarta,a Gusia na gorze?? Miskzo lwasnie tez pluje,le widze,ze u Was juz jest oki wiec musze nadal probowac. Do raczki daje tylko banana,bo chyba tylko jego akceptuje, musze sprobowac z innym owocem. winogrono czasami zje, ale tylko czasami, jak sobie sam kulke urwie:-) Miszko nawe ziemniakow nie za bardzo chce, no chyba,ze smazone w talarki:baffled: dzieki wielkie!!!!
Evik - wspolczuje!!nie win sie!! Caluski dla Hani!!
Rito - zdjecia jakies rozsylalas??Musze zajrzec na poczte,bo sie juz doczekac nie moge:-) :-) :-) No i calusek dla Tuska za upadek!!
Mondzi - butki sliczne, a pokaz kombinezon:-)
Colletta - fotki boskie, slicznie Karola ubrana,no i ta torebka, no no;-) Miko tez nasladuje moje, nasze zachowanie, fajnie to wyglada:-)
zQo - przykro mi z powodu meza, musial to byc dla ciebie cios:-( Ilelat mialy wtedy dziewczynki??
Frotko - Mikolaj do blota tez wlezie, ciekawosc tutaj zwyciezy,ale ogolnie to idzie za reke, jak mowie nie idz tam chodz tutaj to choc czasami z placzem to ciagnie sie za mna:-) Kupilam mu gumowce,co by mogl do kaluzy wlezc,ale cos widze,ze jesieni fajnej nie ma,bo albo zimnica,albo nie ma kaluz:eek:
Natko - to super przeznt takie klocki??
Megan - co to jest MMRII??:zawstydzona/y:
Beatko - jakie problemy zdrowotne mialas,ze przestalas trenowac??

Dzis probowalismy z nocnikiem, bo zaraz miala byc kapiel to pieluchy juz sie nie oplacalo. Porazka :szok: :sick: Za to po kapieli tak mnie przytulal,ze nie moglam go ubrac,co chwile:rofl2: :rofl: :blink: :-)

Jutro jedziemy do mamy na obiad, bo tam jest taty grob. Aa mam super przepis na tanie i latwe ciasto, napsize Wam przepis,ale to juz nie dzis.

Agast - zero ironii bo o tej "wpadce" z cesarką Shirleyki po prostu zapomniałam mając w pamięci tylko Twoje skuteczne ciążowe wróżby, o których wspominałaś.
Co do konkursu - czyżby Lileczka? Prawda, że wygrałam?:tak::-D

Dzisiaj była tragedia z usypianiem bez smoczka :no: . W dzień był straszny wyjec, aż głowa mi do tej pory pęka :baffled:. Złamałam się i w końcu mu go dałam. Źle zrobiłam ale nie dawałam już rady :-( .
Wieczorem też było kiepsko, płacze, cyrki. Usypiał go Paweł i też pewnie ostatecznie usnął ze smokiem :baffled: . A wczoraj było tak pięknie :eek:

Beatko - życzę powodzenia i wytrwałości w zrzucaniu wagi. Do wesela na pewno zdążysz :tak:. Ja się za siebie wezmę, ale dopiero w przyszłym roku ;-)
Współczuję tak wczesnych pobudek :szok: . Ja jestem nie w humorze jak Maciuś wstanie przed 7 ;-)

Mag - myślę, że Maja to bardzo mądra dziewczynka :tak: i właśnie na przykładzie zrozumiała ideę kapitalizmu :-)
Koniecznie pochwal się w nowej fryzurze

Rito – bardzo dziękuję za przepiękne zdjęcia :-D . Fajnie, że masz takie wyjazdy z pracy, tylko pozazdrościć. W dodatku w tak egzotyczne miejsce :tak: .
Piszesz, że dzielnie zniosłaś rozstanie – wierzyłam, że tak będzie. Bo my jesteśmy silne kobiety i zawsze damy sobie radę :tak: .
Trzymam kciuki za samodzielną naukę jedzenia.

Mondzi – świetnie, że zakupy udane :-) ! Butki super! Pochwal się jeszcze kombinezonem :tak:

Evik – nie miej wobec siebie żadnych wyrzutów :tak: ! Nasze dzieciaczki to małe wiercipięty i my nie zawsze jesteśmy w stanie je upilnować! Zresztą jak będą starsze to różne upadki też im się zdarzą :baffled:

Wiolinko – dzięki. Dzisiaj bez efektów :baffled:

Agast – fajnie, że wszystkie dzisiejsze plany udało Ci się zrealizować. Uważaj tylko na swoje gardło :sick:

Lila – klocki to naprawdę strzał w dziesiątkę! Może Mikiemu też by się spodobały? ;-)

Lila, MMRII to odra, świnka i różyczka.
Piotrek na szczęście nawet na raczce juz śladu nie ma, zero gorączki, więc zniósł bardzo dobrze. W grudniu błonica, tężec, krztusiec, w lutym doszczepimy Hib i na pare latek (przynajmniej z Piotrkiem ;-)) spokój :-)

reklama
A oto pytanie quizowe: "Kto jest najbardziej ciekawską foremką z tego forum??" :-D:-D:-D
ale dobrze, dobrze, że Lila tak ma, bo dzięki niej wiemy wszystko to o co same chciałyśmy zapytać ale tego nie zrobiłyśmy;-)

a ja chciałam zapytać Ritę, bo Wy może wiecie a mnie okropnie ciekawi, czym się zajmuje ona/jej firma że Rita tak ekscytująco podróżuje - może być ogólnikowo;-)

Natko - pochwalę się albo pożalę zależnie od efektu;-) Dziś prawie się popłakałam jak Maja mi swoje idee kapitalizmu wyłożyła - powiedziała "baby nie ma" i to było cudowne - tzn. nie to akurat, że teściowa wybyła łehehe

Do góry