Cześć babeczki
Dzisiejsza noc nie była najlepszą jakie miałam ,ale nie była też taka jak wczorajsza.Dziś wstawałam do niej chyba z 5 razy bo ryczała przez sen.O co małej chodzi nie mam pojęcia
Megan miło się Ciebie czyta,a Piotruś poprostu
jaki duży śliczny chłopczyk z Niego sie zrobił.Buziaki
I co do bucików to my własnie dlatego kupujemy Gufo.I ja jestem bardzo zadowolona.Oliwia ma już 4 parę i jak dla mnie one wlasnie niczym nie odbiegają od bartków.A nawet kiedy byliśmy z mężem w Smyku i gotowi zakupić owe bartki zraziło mnie to ,ze Oliwia nie za dobrze sobie w nich radziła ,powodem okazała się mało jak dla mnie elastyczna podeszwa.Z Gufo tego problemu nie mamy.No i dla mnie cena 140-160 zł za buty na 2-3 miesiace ciut za wysoka.Ale moze jakby mnie one powaliły to bym kupila.Jednak nie powaliły...
Co do
bicia to ja niestety jestem w grupie matek okladanych.Ale to się nie dzieje często i kiedy tłumaczenie nie pomogło,Oliwia dostała klapsa.Poskutkowało.Ale ostatnio znów coś jej do głowy strzeliło.ale po moim stanowczym sprzeciwie przytuliła się.Nie wiem jak będzie dalej.Mam nadzieję ,ze już jej minęłol bo ja raczej sobie nie pozwolę na takie "zabawy" a tłuc jej też nie mam ochoty.Mam nadzieje,że to było na zasadzie wyprubowywania na ile moze sobie pozwolić i ,ze jednak zobaczyła granice.
Beatko głowa do góry.Będzie dobrze
Agast jak zdrówko?
A ja dzisiaj późnym popołudniem jadę do Chirurga.Kurde ponad miesiąc temu uderzyłam się tak w palec ,ze podejrzewałam ,ze jest pęknięty nawet bo ból ,ze ja piernicze.Pojechaliśmy do lekarza ,któr stwierdził bez prześwietlenia( chyba ,ze ma rtg w oczach) ,ze palec lekko zbity zapisał maść i tyle.A palec boli jak jasna cholera.Więc tym razem maż umówił mnie do tego naszego znajomego.Wetdy akurat miał urlop i lipa.Jestem ciekawa co z tym moim paluchem się okaże ,bo ból jest naprawdę niezły.Jak okaże się inna diagnoza niż u tamtego to go odwiedzę i powiem mu co myślę
.Jejku jak mnie ta cała słuzba zdrowia wnerwia......
A musze z Oli na szczepienie iść i też mi się wogóle nie chce
.Nie cierpię lekarzy wrrrr.
teraz lecę bo zmiana pieluchy wskazana
u małej.Papa