Colletta
mama Karolinki
hej sobotnio :-)
Martek ja też chyba mam starą przeglądarkę i jakoś sobie radzę,wszystko co mi nie działa wpisuję ręcznie w kwadratowych nawiasach.
Czasem to nużące ale już się przyzwyczaiłam.Ale chyba łatwiej zmienić przeglądarkę jak radzi Ci Aletka...jak potrafisz-bo ja jakoś nie.
Natka cieszę się że u Maciusia już lepiej ze zdrówkiem!:-)
Odnośnie spania to my zmarźlaki śpimy przy zamkniętym albo rozszczelnionym oknie i Karola śpi w śpiochach i kaftanie.Też się odkrywa ale jakoś tak jej kołderkę podwinę że musi się sporo wiercić by to jej się udało.
Śpiworka kolejnego już raczej nie kupię.
Agast super że Hania przekonała się do owoców!
A kurteczka z allegro mam nadzieję że przyjdzie.Może trochę sprzedający się ociąga + Poczta Polska.
Paula życzę Szymkowi zdrówka!!!
Mondzi super że możecie znów spacerkować ,zdrówka Tymkowi życzę!!!
Czarnulko przykro mi że Wiki się zdarzył taki wypadek i się tak nacierpiała :-(
Shirleyko udanego popołunia:-)
Szkrabiku jeśli już wróciłaś ze szpitala ZLITUJ SIĘ I wstaw choć fotkę Amelki jak nie masz czasu na pisanie.PLISSSSSSSS:-)
Martek ja też chyba mam starą przeglądarkę i jakoś sobie radzę,wszystko co mi nie działa wpisuję ręcznie w kwadratowych nawiasach.
Czasem to nużące ale już się przyzwyczaiłam.Ale chyba łatwiej zmienić przeglądarkę jak radzi Ci Aletka...jak potrafisz-bo ja jakoś nie.
Natka cieszę się że u Maciusia już lepiej ze zdrówkiem!:-)
Odnośnie spania to my zmarźlaki śpimy przy zamkniętym albo rozszczelnionym oknie i Karola śpi w śpiochach i kaftanie.Też się odkrywa ale jakoś tak jej kołderkę podwinę że musi się sporo wiercić by to jej się udało.
Śpiworka kolejnego już raczej nie kupię.
Agast super że Hania przekonała się do owoców!
A kurteczka z allegro mam nadzieję że przyjdzie.Może trochę sprzedający się ociąga + Poczta Polska.
Paula życzę Szymkowi zdrówka!!!
Mondzi super że możecie znów spacerkować ,zdrówka Tymkowi życzę!!!
Czarnulko przykro mi że Wiki się zdarzył taki wypadek i się tak nacierpiała :-(
Shirleyko udanego popołunia:-)
Szkrabiku jeśli już wróciłaś ze szpitala ZLITUJ SIĘ I wstaw choć fotkę Amelki jak nie masz czasu na pisanie.PLISSSSSSSS:-)