reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Wiedziałam, że jak teraz zajrzę to już będą wieści od Szkrabika :-)

SZKRABIKU GRATULUJĘ DUŻEJ CÓRECZKI!!! CIESZCIE SIĘ TERAZ SOBĄ, ŻYCZĘ CI SZYBKIEGO GOJENIA RAN, ZNOŚNEGO POŁOGU I POCIECHY Z MALUSZKÓW.
PS. SZYBCIUTKO SIĘ UWINEŁAŚ, MAM NADZIEJĘ, ŻE BYŁO ZNOŚNIE :tak: OCZYWIŚCIE CZEKAM NA ZDJĄTKA AMELKI!
AMELKO WITAJ NA ŚWIECIE, WIELKA MAŁA KOBIETO!!!

BIESY WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZIN, POCIECHY Z SZYMKA I MĘŻA, SPEŁNIENIA MARZEŃ I DUŻO ZDRÓWKA!!!

Raz jeszcze dziękuję za komplementy zdjęciowe :-)

reklama
Szkrabiku gratulacje. Szybciutkiego powrotu do pełnej sprawności. Radości z Amelki i Tymka, dużo pomocy ze strony męża. Ależ to wspaniałe uczucie tulić taki mały cud, czyż nie?

Biesy 100 lat, 100 lat w radości, szczęściu i miłości.

Biesy - 100 LAT! Wszystkiego o czym marzysz!

A Szkrabik się namęczył. Amelia bowiem to wytrawny myśliciel i rodziła się z rączką przy główce. Tak więc bolesność dla mamy maksymalna. Ale cytując słowa Szkrabika PN jest lepszy, bo od razu można "śmigać"...

Jak sięgnę pamięcią 5 miesięcy wstecz, to nie wiem czy można to nazwać śmiganiem...no chyba nie od razu:-)

Wow,ja tu wchodze sie pozalic,a tu takie cudowne wiesci :-)

Szkrabiku kochana,przyjmij jak najlepsze gratulacje o demnie i mojej rodzinki :-) BRAWO!
139.jpg

Biesy,wszystkiego najlepszego :-)
mis38.jpg

no a u mnie istny szał! :-( usypianie wieczorne ...... czasem to koszmar !! nie moge tulic tyle ile by Emilka chciala bo mam Wiki jeszcze i ona tez chce ..... ech...... ona tez jeszcze mala - jak jej odmowic albo przetlumaczyc?? czasem jest tak ze wyjemy we troje :(:(:(

ale jest nastepny dzien - jakos to bedzie.

Szrabiku !!! przyjmij od nas najserdecznie gratulacje!!!!! Amelko !!! Witaj po tej stronie !!! Na pewno Ci się spodoba - trafiłaś na super rodzinkę !!!

Biesy -
h100.gif
h080.gif
b010.gif
znaczy 100 lat!!! i baw się dziś dobrze;-):-D :-)

czarnulko a nie da rady sie ułozyc na duzym łozku i poprzytulac we 3 zamiast płakac?

Aletko da rade,ale Wiki tak nie pasuje :-bo ona by chciAła być na rączkach.Nawet jak daje EMilce cherbatke do picia,to Wiki płacze mi że też chce buteleczke ze smoczkiem,a jak nie widzi to pije z niekapka.To wszystko wydaje sie takie błache,ale przetłumaczyć to dziecku jest niemożliwe,bo jak nie dostanie to płać z piskiem jest odrazu :-(normalnie jak jakis koszmar :-(Ale mam nadzieje ze to sie za jakis czas skonczy,i juz nie będzie tak trudno :-)

O, kochane, przy takich wiesciach, to i mnie nie może zabraknąć :-)

Szkrabiku, gratulacje!!! Amelko witaj!!! A o rodzeniu małych "Słoników" z rączka przy główce coś wiem ;-)

Biesy, wszystkiego naj!!!

reklama
Biesy, wszystkiego dobrego, spełnienia wszystkich marzeń, pogody ducha i mnóstwa prezentów :cool2:

Paula, nie napisałam Ci wczoraj (to z wrażenia, jakie zgotowała nam Amelka ;) ), że Szymek strasznie fajowy. Troszkę widać, że diabliki ma w oczkach ;-)

A mój diablik na dzień dobry rozbił butelkę z octem wrrrrrrrr. Już zaczęłam zamykać wszystkie pomieszczenia w domu, żeby nigdzie nie mógł wejść beze mnie, ale tym razem zapomniałam, siostra ode mnie wychodziła i wyszłam ją pożegnać, no i bach. Kurczę albo oszaleję, albo znajdę opiekunkę i wrócę do pracy :no:

Do góry