reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Mondzi...Nawet nie cche myslec co by bylo, gdyby spadl ::) :( A co na chrypke to nie mam pojecia, napisz jutro co zaleci lekarz. Zdjecia cudne!!Nie, nie zdjecia, Twoj Synek!! Albo i to i to ;D
Evik - wlasnie Euphorbium Compositum S, nasivin, masc nagietkowa pod nosek.
MagW - duuuuuuzo zdroweczka dla Majeczki!!

reklama
Agast trzymaj się! Potem będziesz mieć duuużą satysfakcję!

Aletko dziękuję za zdjątka Kornelki. Super buisnesswoman!
Świetne zdjęcia!

Idę zjeść śniadanie.
Do później!

Witam z pracy ::)

Aletko- super zdjęcia Kornelii :) Podpis "Fasola, jesteś? Rośniesz?" mnie rozbawił ;D

Mondzi- jak Tymuś dzisiaj? Chrypka przeszła? A zdjęcia Tymka ze szczebelkami fajowe 8)

MagW- jak Majunia? Nocka spokojna?

Lila- jak nocka? Mam nadzjeje ze dzisiaj juz sie wyspaliście :) No i powiedz mi babo dlaczego Ty tak ostatnio mało piszesz na forum?? Ze iby przez naukę, hmm... no ale zeby 5 minut nie znalesc na forumowanie >:D Popraw się! A z tym umawianiem sie na egzamin bezpośrednio z wykładowcą to jak dla mnie dziwna sprawa. Dlaczego nie zadzwonisz do dzieanatu i nie powiesz jaka jest sytuacja? U mnie to dziekanat wyznacza termin poprawki i informuje studenta i wykładowcę. A z tymi schodami zróbcie coś koniecznie, bo niebezpieczna sprawa :(

Juciu- no to Julek szaleje :) Brawa dla Niego i buziaki :)

Evik- no i jak, katarek Hani przeszedł?

Junonko- babo jedna napsz coś do nas wreszcie :) Pochwali sie ze Oli na nowe zęby ;D

Halo :)

Już wrócilismy, Wojtek taki stęskniony, że uśpić go nie mogłam wieczorem, zasnął ze mną na naszym łóżku i śpiącego go Rafał przeniósł do jego pokoiku. Ale w nocy się budził i w końcu spał z nami, po raz pierwszy od nie wiem, jakiego czasu. Ale szkoda mi go było, nie dość, że stęskniony, to jeszcze mu idzie dolna dwójka. Prawa, bo lewa wyszła w ubiegłym tygodniu.

Aletko, super fotki. Kornelka zrobi chyba międzynarodową karierę ;)

Agast, trzymam kciuki za powodzenie akcji odzwyczajania się od fajek. Niełatwe, ale w sumie - po co to? Dasz radę :)

Spadam, bo wyje.

Frotko- witaj! Rozumiem ze Totul taki stęskniony za tatą tak?? No i gratuluję kolejnego zabka ;D

Jeszcze tylko Wam powiem ze bez tych fajek jakaś taka czystsza się czuje ::) Chociaż ode mnie podobno nigdy nie było czuć papierochów ::)

WITAM PO ODWYKU KOMPUTEROWYM
Nadrobić nie jestem w stanie z tego prostego powodu ,ze jestem przy końcowce remontu i czasu brak na cokolwiek.Przejrzalam ostatnie strony i i tak za wiele nie pamiętam.
Obiecuję ,że się tu niebawem pojawię jak wszystko wróci do normy.
Dziękuję za :smsy, maile,i telefony tym ,które o mnie pamiętały :-*, ;D
Agast nie napisze jeszcze o nowych zębolach.Nie napisze dziś-ale jutro pewnie juz tak ;D bo idą Oliwce 2 górne jedynki na raz więc nie musze Wam mówić jak mam wesoło ::)
Bałagan w calym mieszkaniu,męża prawie ciągle niet w domu i ząbkujące dziecko-jest bosko!!!
A 25 września mąż wybywa z domu do 29 września HEEEELLLLPPP ja się chyba pochlastam.No ,ale taka jego praca :mad:
Ale za to od 1 lub 2 października "byczyć" się będziemy w Jaworze u Lili ;)
Lecę bo Oli zżera krzyżyki od kafelkowania. wrrrrr
Buziaki

Tymi zdrowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chrypa przeszła (wysmarowałam go pulmeksem baby), osłuchowo też jest ok. Dostałam jakąś symboliczną receptę na Nifuroksazyd, coś na uczulenia i daktarin, żeby grzyba jakiegoś nie złapał. Nie spodziewałam się po tej wizycie za wiele, bo mojej ulubionej lekarki nie ma, sprawdziła, przepisała. A no i Tymek waży 12 kilo ::) Przerażona jestem tym trochę, ale to chyba jak zwykle w tym temacie. W ciągu niepełnego miesiąca przybrał 700 gr. Jestem w tym temacie trochę bezradna... No bo co mam zrobić? A no i pani powiedziała jeszcze, że jest sceptycznie nastawiona do takich wyjazdów z dzieckiem, bo inna woda, ameby i potem rodzice przyjeżdżają z chorymi dziećmi :(

Tyle o Tymku... Jeszcze jeden problem się pojawił z moją piersią... Nie wiem, co jest, ale prawa mnie pobolewa. Wczoraj myślałam, że może jakieś zapalenie piersi się do mnie przyplątało, ale to chyba nie ta siła bólu... Zresztą w cycach za wiele nie ma. Nie mam żadnej gulki, nic takiego, a jednak przy dotknięciu mnie boli. Idę wieczorem do lekarza, znów moja lekarka na urlopie, więc do "byle kogo" (niestety opinii nie ma zbyt dobrej), ale miałam do wyboru jeszcze faceta, więc same rozumiecie. Chyba...

No a teraz napiszę Agast, że bardzo się cieszę z jej sukcesu! I trzymam kciuki!

Junonce, że dobrze, że już jest...

I Aletce, że w dalszym ciągu nie dostaję od niej żadnych zdjęć ;) Już nawet nie wiem, ile mnie ominęło :(

reklama
Agast nocka nadal ciężka dla nas... Hanka spałą z nami, co co chwilę bida budzi się z zatkanym noskiem i płacze więc w końcu wzięłam ją do nas. Ona pospała, my nie, ale cóż zrobić, łóżko tylko 140 cm cm szerokości , a moja córa w poprzek śpi ;)

Mondzi super że Tymi zdrowy. Już zaczęłaś się pakować?

Junonko to i pewnie z nami też się spotkasz. Mnie też pasuje 7-8 paźdzernik.

Do góry