reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Aletko - Serdecznie gratuluję !!!

Megan -  tak jest! Dziś było lepiej! Było nawet bardzo dobrze! :) Tymbardziej mi przykro, że Wy się nadal z chorobą borykacie :( Jesteś już po wizycie - mam nadzieję, że lekarz ma dobry pomysł jak Piotrusia szybko wyleczyć...
Maj też na dole ma tylko "zajączki" :) U góry cztery i teraz to coś...
Minko - rozumiem Twojego ojca :) tyle rozczarowań  ::) ;D przeżył, co się będzie kolejnego prosił  ;)

Beatka25 pisze:
wygląda na to, ze Maj chciał pić z Wami
Beatko - no ciemnota ze mnie - nie wzięłam tego pod uwagę  ;D
Eee tam czemu miałabyś w coś wjeżdżać (poza garażem oczywiście)! Gut że zakupy udane!
Junonko - miło mi :)
junonka pisze:
Mama bam dydy da oli ama
noooo ja ciebie!!!! Jestem pod wielkim wrażeniem! Dobra jest! Mai udaje się ostatnio coś z dwóch znaczeń skłądać - szczególnie podoba mi się fraza "baba y y " co oznacza wiadomo co i tymbardziej mnie śmieszy jeśli Maja leci z tym tekstem a baby niet :)
Zdjęcia i zdolności bajeczka!!

kurde goście idą - na razie tyle :)
pa

reklama
MagW dzięki ;)

A ja wkleję te puzzle co mamy-bo sa naprawde bomba.
One sa z 2,3i4 części.
bf28d5aad30da579.jpg

f3f7ee31438fe6a6.jpg

60c14fb09f5f15b7.jpg

A teraz robię obiad i jak terminator wstanie idę jej głupoty z łepetynki wywietrzyć!! I cobyście mnie dosyć dziś nie miały  ::).Ale ja tu pewnie jeszcze wrócę  >:D.Do później  ;)

heh, wrócilyśmy z naszego lasu... :( teraz już raczej na dobre, bo pogoda jaka jest, każdy widzi. odgruzowałam się z lekka (skromne 3 ::) godziny w łazience), napisałam baaardzo zaległą chałturę na przedwczoraj i melduję się ponownie do waszej dyspozycji.
tak więc gdyby warszawianki planowały jakieś spotkanko , uprasza się o ponowne dorzucenie nas o listy wysyłkowej. :p ;D
natko, aletko - no, to rozumiem. bombowe wieści, mateczki. serdecznie gratuluję.

czarnulko - pewnie tym razem było już dużo łatwiej,co? gratulacje dla dzielnej mamy i wspaniałej córci.

paula - coś w ostatnim "mamo to ja" pisali o leworęczności... dwa tygodnie w leśniczówce zrobiły a. swoje: czytałam wszystko, co dawali w wiejskim sklepiku.

junonko, sesja miód-malina. :D aż się boję, co by było, gdyby kwiatek dostał taką laleczkę. na razie ślini i obcałowuje gazetowe fotografie maluchów. im młodszych - tym intensywniej. ::) ktoś pisał też o namiętnej adoracji własnego odbicia w lustrze. też to mamy. ekhmm... to znaczy kwiatek ma.

idę nadrabiać was dalej, bo nadrabiam od końca. 8)

Aletko gratuluję i spokojnych 9 miesięcy życzę!
Niezła ściema z tym cyklem na straty  ;)

Agast wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i rocznicy ślubu!

Junonko fotki Oliwki boskie! Szczególnie w podpisie.
A umiejętności tworzenia zdań jestem pod ogromnym wrażeniem. No i Oli super bawi lale, wow!
Fajne puzzle.  :)

Mag, Mondzi śliczne butki Waszych pociech!

Megan jeszcze raz życzenia zdrówka!

Mad witaj! Dzięki za info.

Jeszcze raz dziękuję za życzonka. Bardzo miło się czyta :)

Junonko- no wreszcie cos napisałaś babo! Oli cudna na fotkach, a tekst o większej lali zamiast rodzeństwa mnie rozwalił ;D A i Hanka tez jest swoim pepkiem zafascynowana :)

Aletko- a czy mąż juz wie?? Co powiedział na to ze wg Twoich obilczeń owu miałas podczas obozu? >:D

Mad- no witaj leśny człowieku :)

Czy ja juz mówiłam ze w w piatek jedziemy na mazury na grzyby?? ;D ;D Jak nie, to mówie :)

A dla tych co jeszcze sie w butki nie zaopatrzyły to polecam tego sprzedawce z allegro. Ma Bartki o 30-40zł tańsz niz w sklepie. http://www.allegro.pl/item121551969_bartek_trzewiki_rozm_23_extra_trzewiki_tanio_.html

rita, cola, co do butów www.guliana.pl jeszcze. wysłałam na adres z tej strony zapytanie, gdzie w wawie mogę osobiście zobaczyć ich kolekcję. bardzo szybko otrzymałam mejla z odpowiedzią.
tyle tylko, że tego samego dnia wyjedżaliśmy już do lasu, więc nie zdążyłam zrobić użytku z podanych adresów. finał bucikowej odyseji był taki, że kilka dni temu musiałam zaordynować ekspresowy wypad do (pobliskiego naszej leśnej rezydencji) miasta powiatowego wyszkowa celem nabycia stosownego obuwia. sprawa okazała się z dnia na dzień paląca, bo stare buciki nie przeżyły leśnych off-road'ów ::) . szczęśliwie trafiliśmy nienajgorzej, bo wśród całej masy tekstylnych kapciuszków w biedronki wygrzebaliśmy porządną skórzaną parę firmy antylopa, która nie jest może spełnieniem moich marzeń (ach, ten wściekle poziomkowy róż) ale posiada znaczek "zdrowej stopy" i kosztowała 85 zł.

Aletko Natko gratulacje !!
Ale fajnie, że kolejne maluszki w drodze.

Agast wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spelnienia marzeń no i żeby Hani sen trwał minimum 10h ( w nocy oczywiście)

No i zaległe gratulacje do Czarnulki.

Szkrabiku jak uszyjesz już wszytko to pochwal się jak wyszło. ja ambitnie zaczełam robic sweterek na drutach dla Majki. Różowy, bo wszyscy mi mówią ze mam pieknego synka do taty podobnego ...

A w sobote wypuscilismy sie na wielka wode.

Stroje kąpielowe w tonacji blue :)

Kaczka czy stopa ?? Trudny wybór

Mój własny styl pływania - językowy ;P

Pochlapać fajna sprawa

Junoko - wow,wow,wow!!!!Jaka Oli duza, jak wyrosla!!Juz siew nie moge doczekac,az wycaluje ta mordeczke slodziuchna!!!!Jeszcze tylko troche i zacaluje i juz ::) A co ;D Puzzle super, ekstra, juz ja Cie pomolestuje na gg, jesli o nie chodzi :):):) A uwielbienie dla lali boskie. Juz wolalam Arka, zaraz przyjdzie, niech obejrzy ta slodziutka buzie, jak sie zmienila, jak slicznie tuli lale!!!
Asioczku - no plywaczek,ze ho ho!!!Sliczne fotki! :)
Oj Agast, Agast - Ty lobuziaro!! ;D ;D

Hmmm, Miko spi, ja sie uczylam,znaczy powtarzalam,ale jeszcze mi zostalo ::) Ciezko mi to idzie, oj ciezko!!Bardzo!!Ale po obiadku panowie pojda na spacerek,a ja dalej do klucia!!Palce juz zzarlam, mysle o kolezankach ciezarowkach, o spotkaniu z Junoka, o tym,jak fajnie bedzie to zaliczyc... i zawsze wtedy sie budze i mysle sobie,ze jak tak dalej marzyc bede to nie zalicze nigdy!!!!!!Buuuuu mam dosc!!Wiem,ze trzeba sie zebrac, skupic,ale ja nie moge!!!!!!!Chyba juz za stara jestem na nauke!!!!WWWRRYYYYY Ide,bo jecze. A Mikuch spi od 12 ::)

reklama
Aletko - Gratulacje dla Majówki 2007 (a może Ty będziesz Kwietniówką?) od Majówki 2006!!! Ale się cieszę! Życzę spokojnych 9 miesięcy! :laugh:

Agast - podwójne życzenia wszystkiego naj, naj, naj ;)

Easy - nie masz kobieto pierdolca ani trochę - Julas też jest najmojszy, wyczekany, wymarzony i nie ma to tamto ;D

Mondzi - zakup buciany bardzo "twarzowy" ;)

Junonko - zdjęcia super

Do góry