Czarnulko - GRATULACJE !!!
Megan - mam nadzieję, że Piotrusiowa choroba dała za wygraną, Ciebie nie weźmie i wszystko będzie ok! Nowy termin spotkania w Piwnicznej odpowiada nam również
Jak napisałaś, że Piotruś podobne narcystyczne skłonności przejawia przypomniało mi się, że Teściowa oglądając nasze zdjęcia ostatnio stwierdziła, że nasze pociechy wyglądają jak rodzeństwo
Minko - podoba mi się bardzo Twój nowy podpis! Nie mogę się doczekać tego drugiego dzieciaczka w rodzinie. Płeć jest nieznana ale wszyscy przeczuwają chłopczyka
Agast - po prostu PIĘKNE zdjęcia!
Tilli - witaj! Miło Cię wreszcie widzieć i czytać, że dobrze się u Was dzieje!!
Mondzi - świetne to zdjęcie na kogucie choć buty średnio obrazuje
Beatko - wykazałaś się odwagą, która u mnie nie byłaby do pomyślenia
Tchórzem żem podszyta równo
Początkowe jazdy były pod warunkiem, że w głowie mam każdą ulicę, którą pojadę i każda niewiadoma powodowała przeniesienie się w autobus/autonogi
A jak w stanie wburwienia na męża wsiadłam, to jeszcze na parkingu przedblokowym wycofałam w garaż i dogięłam hak holowniczy w fantazyjny łuk, którym równo darłam nawierzchnię przy jakimkolwiek podskoku
A wynik Twojej wyprawy zakupowy również na plus, prawda ?
Coletto - zdrówka dla całej Waszej rodzinki! A włosy właśnie, że obetnę!
;D choć miło słyszeć, że komuś się podobają
Easy - piękne choć mocno oryginalne wyznanie miłości! ;D Zdjęcia i nowa fryzura super!
Lila - to dobrze, że Miki wraca do zdrówka!
Rito - nieprzerwanie podajemy Devikap i to 3 kropelki. Pocenie się tyłu główki u Mai zawsze było mniejsze lub większe i zazwyczaj występowało przy dojeniu butli lub podczas spania. Mogłoby być oznaką niedoboru ale wątpię, u nas na pewno nie ma takiej możliwości a główka się poci. Nie martw się!
Obawiam się że dla mnie chwila próby nadeszła
Wczoraj alkoholizowałam się z mężem do 1 w nocy a już o 2 Maj wstał i nie spał do 5.15. Podobnej nocy nie przeżyłam
Spać chciała ale zaraz wybudzała się z głośnym płaczem. Po 2h dałam czopka, ale zanim pomógł jeszcze to trwało...bidulka straszna była. Zęby wyrzynające się zostały jej dziś udowodnione - nie wiem czy to możliwe, żeby były to 5 (mimo braku 4) ??? Wydaje mi się że przerwa, która byłaby na brakujące 3 jest o niebo za duża - nawet dla jej rozstawu hipopotama
A spanie 4 h dla mnie to horror. Ech z nostalgią wspominam czasy boskiego barłożenia po 10 h ::
ciekawym majowych nowych butów wychodzę naprzeciw