reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Mondzi butki wyglądaja na fajne :)
Na noworodeka nie wchodze, bo i po co?

Mykamy dziś do dermatologa, tzn. ja i siostra, a mała na doczepkę ;D

reklama
Aletko, no gratulacje!!!!!!!!
Normalnie to sie zaraźliwe robi  ;D

Agast, wszystkiego co najlepsze z okazji podwójnego święta!!! Niecha Wam życie przynosi same piekne dni, Hania rośnie zdrowa i śliczna :)
zdjecia przesliczne, Hania dorośleje niesamowicie. No i rzeczywiście wysoka, że hej :) Przykro mi, że musieliście zmienić plany :( No, ale za to moze mam szanse, ze nie będe sie starać sama ;)

Easy, Marian boski!!!

MagW, co za nocka... Biedaku. Mam nadzieje, że dziś było lepiej.  Butki super, a co do podobieństwa naszych pociech... Hmmm... Może i cos w tym jest. ;)

Beatko, brawo!!! Zawsze wiedziałam, ze ty kobita z charakterem jesteś  ;D Gratuluję!!!

Rita, D3 na razie nie podajemy.

Paula, ciesze sie ze taki rodzinhny dzień choć "w połowie" mieliscie :)

,
Mondzi, fajne butki :)

Dziekuje za kciuki, mąż wrócił wczoraj, co prawda kompletnie wypruty o 24, ale jednak ;)

No i nie wiem, czy cos komus jeszcze odpisze bo Piotrek zaczyna marudzic.
Niestety u nas znów gorzej - od rana 38, katar silniejszy i w ogóle maruda. Jeść nie chce, kupy wstrętne a do tego wszystkiego przebijają sie naraz wszystkie czwórki  :mad: MagW, Dodam tylko, ze na dole nie mamy ani dwojek, ani trojek, a na gorze brakuje trojek. Na 11 idziemy do lekarza. Trzymajcie kciuki!

Aletko- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo dziękuję za zyczenia w imieniu swoim i męża :)
I za pochwałę zdjęć Haniowych tez dziękuję :)

I Mary Easy zdjecia tez chwale :)

I butki Majki i Tymka superanckie!

I w ogóle wszystko dzisiaj pieknie chwale bo dzisiaj fajny dzień ;D

Hej

Ja pierdziu!!!Co ja widzę????Aletka w ciąży???Bardzo, bardzo sie cieszę i gratuluję!!!Spokojnej ciąży życzę!!!

Megan- dużżżżo zdrówka dla Piotrusia!!!!Nich ta wstrętna choroba w końcu da mu spokój. Buziaki dla Marudki :-* A za komplemencik dziękuję
MagW - wygląda na to, ze Maj chciał pić z Wami ;).W planie było balangowanie do 5-tej a Wy jej czopka zapodaliscie i cyk do wyrka  ;). Ehhh.
Co do jazd to wczoraj poszło mi super ;) co nie znaczy, że nastepnym razem w coś nie w jadę tffffffffffuuuuuuuu ;) Oby nie bo by mnie małż ukatrupił :p Jeśli zaś chodzi o zakupy to bluzek sztuk dwie i spodnie :laugh:
Agast -  z okazji Twoich urodzin i Waszej rocznicy ślubu wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze!!!!

Cholerka, nie wiem dlaczego nie mam mozliwosci zmiany koloru czcionki???? Ciągle mi sie tu coś pierdzieli bwwrrr

To już zmykam bo z Mateuszem lecimy na 12:20 na szczepienie, mierzenie i wazenie

Hejka,
ALETKO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!ALE FAJNIE!!!!!!!!!!!!!!TAK SIE CIESZE!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D

AGAST!!!WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ DLA CIEBIE I MEZA!!!!!!!!!!

Butki sliczne!! - Mondzi, MagW!!

WITAM

zabieram się za nadrobienie i napisanie posta,ale jak mi to wyjdzie to nie mam zielonego pojęcia bo potwornicka nie śpi  :p

AGAST -wszytskiego najlepszego dla Ciebie i dla Was w tym szczególnym dniu!!

ALETKO życzę Ci spokojnych 9 miesięcy

Dziewczyny chcialam podziękowac Wszytskim jeszcze raz za życzenia urodzinowe bo od wtorku nie miałam okazji jesteście kochane!!
Chciałam pochwalić wszytskie buciki bo sa naprawdę  śliczne.My jeszcze się nie zdecydowałyśmy na jakieś konkretne,więc czerpiemy z Was wenę ;)

No i kupa......musze przerwać pisanie!! kurna wiedziałam ,że sie sfajda własnie teraz wrrrr
bleee ale smrodek.

MagW ale ja lubię Twoje posty czytać no!!kurde no nie ma to tamto.A sukienka Maji odziedziczona po mamie poprostu rewelka.Oli tez miała parę ubranek po mnie :)No i zdjecia Majeczki -super jak zawsze zresztą.
Easy Mary boska jak zawsze i fryzurka śliczna i jak na moje oko wcale nie Marianowa ale nadal Marysiow!!A zdjęcie zza krat-czad
Agast Hania na zdjeciach śliczna i plac zabaw tylko do pozazdroszczenia.A zdjęcie w podpisie mnie powala!
Mondzi mam nadzieję ,ze walka z myszami zakończona?! i szczerze współczuję
Megan miło mi ,ze o mnie pamiętasz i pytasz  :-*A do Piwnicznej nie przyjadę na pewno-dla nas to drugio koniec Polski niestety
Dziewczyny kochane nie gniewajcie się ,ze się do Wszytskich nie odniosę ,ale kurde po tygodniu jest to fizycznie nie do zrobienia-jak dla mnie oczywiście!!

Co do zabaw ROZWIJAJĄCYCH to napisze tak :
Jak dla mnie mazanie farbami po kartce rękoma to moze być,ale plastelina modelina -to Oliwia moze sobie tylko pomażyć o tym ,bo oprocz wlepionego tego we włosy to efektu innego nie wyobrażam sobie.Ciężko mi jakoś uzmysłowić sobie 15miesięczniaka  lepiącego kształty z tego materialu,ale moze moja wybraźnia jest zbyt płytka ;D
My :
-czytamy książeczki,
-ukladamy (mama układa) baby puzzle-później zamieszczę fotkę!
--bawimy się lalka bobasem (który jakby nie daj Bóg zginął to uciekłabym z domu)karmi ja Oli buteleczką,kladzie do łóżeczka(pudełko od chusteczek pampersa) całuje,robi luli luli(buja na rączkach)układamy(mama) domino obrazkowe 3D a Oli je rozwala.
-robimy ważyła sroczka kaszkę,i jeszcze inne rzeczy.
Co do WITAMIN
my dajemy wibowit babyna zalecenie lekarki.1 saszetka na dzień

Teraz egoistycznie pochwalę się co u nas
Oliwia chodzi za jedna ręke ,i jeszcze czasu upłynie nim pochwalę się Wam ,ze chodzi.
Mamy jeden ząb-wczoraj opity z połową rodziny  ::),drugi pcha się na swiat i 2 nastepne już powoli wyglądają.
I chciałam się pochwalić ,zę mała gaduła mi rośnie!! Chwalę się a jak!! bom dumna jak cholera  8)
Oli powtarza bardzo dużo słów już,ale potrafi tez powiedzieć coś takiego:
Mama bam dydy da oli ama-co w wolnym tłumaczeniu brzmi :mama spadł smoczek daj oliwi ama :)
Ale najwięcej gada dwuwyrazowo:
Oli papa.oli ama,mama lalala (jak mam jej muzę włączyć albo śpiewać z nią) halo baba-mam dzwonić do babci i wtedy ona nawija przez telefon.
I jeszcze oarę innych numerów ;)
A dziś dała mi telefon i gadała tata tata halo tata,musiałam do małza zdzwonić ona se coś po swojemu pogadała i bylo gites
Boszee kto te rachunki będzie w przyszłości płaciła  ::)
A najnowsze słowo to :pempo co oznacza poprostu pępola ,ktorego odkryła na swym brzuszku i dumnie prezentuje.
Jeny ale wyszedł mi post chwalipięt  ::),kto go wogóle będzie chcial przeczytać ;/
Poza tym z mężem nadal widzę się mało,ale już przywykłam,bo wyjścia nie miałam.No nic jest jak jest i musi być dobrze!

Aaaa wiem co chciałam napisać!!
Beatko no odważna z Ciebie kobitka nie ma co!! Fajnie ,ze się odważyłaś pojechać i ,zę dało Ci to tyle radości!!!
Wysyłam posta i jakieś foty wkleję za czas jakiś :)

Lila,Aletko pięknie dziękuję :)
A teraz mała sesja  O0

Gdzie ta flaszka?
c5584938340c1daa.jpg

Czy temperatura dobra?
0dbaeaa96a072823.jpg

No to jedz  :)
8072e6440e58c4ff.jpg

I jeszcze troszkę zjedz  ;D
37b23ccfdeacf597.jpg

A teraz śpij  8) buzi w czoło na dobranoc
3d79eda4213d04e0.jpg