reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Czarnulko, gratulacje!!!

U nas nocka lepsza, chociaż i tak od 4.30 do 5.30 było przewalanie sie po łóżku, no, ale w końcu pospalismy do 8, wiec nieźle.
Katar jakby chyba mniejszy, leje się jeszcze, ale juz nie tak intensywnie, humor różny i stan podgorączkowy chyba jeszcze jest, ale ogólnie mam wrażenie, że jest ciut lepiej, co znaczyże fluidki od forumowych Ciotek pomagają. Dziekujemy!!! :)
Zobaczymy jeszcze, co będzie popołudniu, bo wtedy zawsze gorzej, ale mam nadzieję, że będzie szło ku dobremu.
Natomiast niestety mnie zaczyna boleć gardło, pewnie z kolei ja sie od PIotrka zaraziłam, ale zaraz idę sobie zapodać witaminki i gardło wypłukać i mam nadzieję ze pomoże.
No i trzymajcie kciuki, proszę, coby mój małż juz dzis wrócił, bo jeszcze na 11 jedzie do zakładu w którym w sobote uruchamiał maszynę i jak wszystko będzie działało, to przyjedzie do domu dziś a jak nie, to będzie musiał zostać do poniedziałku :mad:

Gratki wielkie dla podwójnej mamusi i nowej obywatelki świata  8)

A ja dopiszę tylko, że idziemy dzisiaj na urodzinki do pewnej dziewczynki, która urodziła się 27 sierpnia, ale 15 lat temu :D I znikam, bo odpoczywam :) Do napisania ;)

Hej,

Czarnulko - gratki!!!Ciesze sie razem z Toba!!!
Szkrabiku - wysylam Ci na pw zapytanie ;)
Megan to zycze zdrowka i trzymam kciuki!!

Ależ cisza...

No, ale to dobrze - znaczy że weekend rodzinny u większości z Was :)

Agast, jak znajdzeisz chwilkę, to czekamy na obiecane zdjęcia!!!

A co u Junonki ???

Ja sie zabieram za obiad, będzie mój tata.
Piotrek zdecydowanie lepszy :):):)

Buziolki

No to ja tylko napiszę, że się cieszę, że Czarnulka jest już po. GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!

Tilli, nareszcie :) A kocioł ma to do siebie, że mija... Poodzenia!

Lila, najtrudniejszy pierwszy raz... To babcia i może Wam trochę pomóc.

Megan, trzymam kciuki, żeby mąż wrócił, no i zdrowiej...

Co do Piwnicznej, to... Mam nadzieję że będziecie się dobrze bawić... A my pójdziemy na kolejny ślub, tym razem sąsiadki :)

Co do wczorajszej pary, to poznali się, gdy Justyna skończyła ósmą klasę, Marcin jest cztery lata starszy. Dla mnie chodzenie tyle lat nie jest jakoś szczególnie imponujące, ale to ludzie nauki (dokorat i takie tam), więc myślą inaczej, niż my.

A butki sfotografuję, a jakże... Są takie fajne, że chyba nawet fajniejsze, niż sandałki... A już myślałam, że takich nie uda mi się kupić. Tutaj je widać:

koguciknc4.jpg

WITAM
Ja na sekundę-jutro wpadnę na łuzej ;)
Chciałam snapisać tak :
CZARNULKO gratuluję i witamTwoje maleństwo na świecie
Natko bardzo się cieszę i zyczę spokojnych 9 miesiecy
A teraz egoistycznie!!!!!
MAMY W KOŃCU ZĄBKA!!! I PCHAJĄ SIE NASTĘPNE!!!
czytam na bieżąco w miarę a jutro popiszę
Buziaki dla wszytskich maluszków i mamuś papa

Czarnulko- wielkie gratulacje!!!!

Junonko- brawo, brawo, brawo!!!!!!!!!!

Megan- ja sie nie staram chociaż bardzo bym chciała :( Zmiana planów nastapiła... :-[

A teraz będą obiecane zdjęcia chociaż nie iwem czy to ma sens bo sceneria ciagle ta sama na naszych fotach. Ale chociaz modelka inaczej wygląda, hihi
Ruszamy na spacer
h1qv1.jpg

w piaskownicy
h3os8.jpg

h4sp7.jpg

h5ow6.jpg

h6yi1.jpg

oddawaj mój młynek!
h7kr4.jpg

ziuuu...
h8rw9.jpg

w wozie strażackim :)
h9le0.jpg

pomylony obiekt ::)
h2uc7.jpg

wracany do domu
h10as2.jpg

reklama
Czarnulko Ogromne gratulacje!!!!!!!! :D :D :D
Agast Śliczna Hania w podpisie! :) Co do butków, to naprawdę szkaradzieństwo, nie ma się czym chwalić ;D
Mondzi Butki nie bardzo widać, ale Tymek na fotce cudny! :)

Do góry