Witam
Dziewczyny te które skończyły urlopy nad MORZEM -nie macie czego żałować.Od wczoraj cały czas pada!!! non stop i bez przerwy.Można okukać.Ja lubię deszcz ,ale bez przesady.
Aletko a czy mi również "odbija" ;D bo nie mam filmiku niestety
MagWdziękuję za dedykację zdjęciową
od razu pycho mi się uśmiechnęło jak Majezkę robiącą rozpiździel zobaczyłam 8)
Paula a Ty gdzie? Fotki super!!
jedzenie u nas z jednego dania.naprzemiennie zupy lub drugie.Oliwia woli zupy ,mąż niestety drugie.Zawsze mam zamrożoną ulubioną jej zupkę i jak nie chce jeść jakiegoś obiadku to dostaje swoje ulubione danie i jest git
sztućce Oli podczas karmienia ma łyżeczkę i coś tam z nią kombinuje,ale nie moge powiedzieć by sama się najadła :
ona raczej karmi wszystko dookoła.
majonez oliwia jadła w sałatce jarzynowej
napoje soki różne(jednodniowe,kubusie,pychotki,oraz dzieciowe) herbtaka hippa,krugera,dorosłe słabe owocowe herbatki,woda w nocy.
towarzystwomamy kolegę ,ale nie za często się z nim widujemy,najcześciej towarzystwem jest mama ,albo 5cio letnia kuzynka,albo jeszcze 2 letnia koleżanka( w miarę regularnie) ,ale też nie za często
zasypianie od zawsze Oliwia zasypia sama.Kłade ją do łóżeczka daję buzi ,gaszę światło i wychodzę.Drzwi od pokoju są otwarte lub lekko przymknięte.
Więcej nie pamiętam...
Chciałam podziękowac serdecznie foremeczkom za spotkanie bo było naprawdę super i bardzo miło.