reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Asioczku – oby wybór niani był dobry i z tego co opisujesz to jest super i niech tak pozostanie!!

Wow 14 godz snu tylko pozazdrościć i życzyć aby było tak częściej

MagW, Paula – boskie zdjęcia małych „tajfunów”

reklama
Nadrobiłam 12 stron i padam. Wybaczcie ale nikomu nie odpiszę :-[

Urlop nam się w sumie udał. Pogoda była mocno średniawa tzn. w kratkę, tak mniej więcej co drugi dzień padało ::) ale wypoczęliśmy a to najważniejsze. A od jutra zostaje sama z Hnią na 12 dni!!! Pierwszy raz na tak długo. Do tej pory byłam max tydzień ::) W zwiążku z tym chętnie przyjmuję wszystkie propozycje spotkań, odwiedzin itp ;D ( Warszawianki strzezcie się :D)

Kilka fot wstawię i spadam spać.

Matka, nie przeszkadzaj w zabawie!
morze1jv9.jpg

bo cię zaraz sypnę piachem
morze2jz3.jpg

se posiedzę na molo, a co!
morze3nw2.jpg

albo poleżę, skoro siedzieć matka nie daje
morze4dl4.jpg

lansujemy się na plaży
morze5ly6.jpg

z matką
morze6rt3.jpg

na baranie :)
morze7ap2.jpg

coś mam, ale nie dam;)
morze8vo7.jpg

moczę dupkę
morze9hj0.jpg

morze10or4.jpg

Agast, super foty i fajnie, że już jesteści e:)

A zdjęcia ze spotkania też świetne, chociaż szkoda, że mało :p

Evik, powodzenia w Waszych staraniach. Myślę, że i ta trójka by się przy Tobie uchowała :p

Aletko, podejrzewam, że odbieram filmik kornelkowy, bo nie mogę do Was zdjęć wysłać. Nic to, poczekam.

Mój Totul po szalonej nocy (tzn szalonej w sensie, że nie wierzę, że tak się można wyspać) szalał do 20:00 tak, że nie mogłam go usadzić na chwilę. Ehh, tajfun nie dziecko. A do tego przywiozłam sobie siostrę, coby się nie nudzić, wtrążoliłyśmy pizzę i chrupki serowe i teraz padamy obie na noski. Fajnie tak czasem pogadać jak kiedyś ;D

Agast witaj! :)
Zdjęcia świetne!!! 8)
Fajnie popatrzeć na Was(super wychodzicie na zdjęciach,tak naturalnie)oraz na plażę i morze.
Na pierwszym i drugim zdjęciu Hania wygląda moim zdaniem jak dwulatka.
Oj rosną dzieci ...

Beatusku dziękuję za foty ze spotkania w Sopocie.
Amelka już widoczna Szkrabiku  ;)  :) :)

Zawadko zainspirowałaś mnie do prasowania i jakoś moja kupka zmalała,zresztą nie było tak źle bo oglądam cały czas Festiwal w Sopocie.

U nas wciąż pada,trochę smętnie.Martwię się bo mój brat dziś w nocy jedzie ze znajomymi autem do Częstochowy.Oby dotarł szczęśliwie.......

Karolka śpi od 20:30.Trochę się o nią martwię czy nie będzie wymiotować bo przed kąpielą dałam jej gryza wędliny z indyka i jakoś dużo ugryzła i zaraz połknęła i nie wiem czy jej nie zaszkodzi.

Spokojnej nocki! :)Dobranoc.

ja szybciochem bo łóżeczko mnie wzywa :)
Agast - miło Cię widzieć z powrotem, choć Ty pewnie wolałabyś jeszcze powczasować, nieprawdaż? :) Zdjęcia wspaniałe! aż zazdrość bierze, ale może my też kiedyś...
Beatusku - zdjęcia ze spotkania super! Mam nadzieje na więcej...:)
Aletko - uprzejmie proszę o filmik instruktażowy - w tym temacie jesteśmy w lesie...

fotelik nie przyszedł a ja chciałam jutro z rana wyjechać :( buuu, dam im szansę do 10 i zrobię zadymę przez telefon ;D
Dobranoc

Witam

Dziewczyny te które skończyły urlopy nad MORZEM -nie macie czego żałować.Od wczoraj cały czas pada!!! non stop i bez przerwy.Można okukać.Ja lubię deszcz ,ale bez przesady.

Aletko a czy mi również "odbija" ;D bo nie mam filmiku niestety
MagWdziękuję za dedykację zdjęciową  ;) od razu pycho mi się uśmiechnęło jak Majezkę robiącą rozpiździel zobaczyłam  8)
Paula a Ty gdzie? Fotki super!!

jedzenie u nas z jednego dania.naprzemiennie zupy lub drugie.Oliwia woli zupy ,mąż niestety drugie.Zawsze mam zamrożoną ulubioną jej zupkę i jak nie chce jeść jakiegoś obiadku to dostaje swoje ulubione danie i jest git
sztućce Oli podczas karmienia ma łyżeczkę i coś tam z nią kombinuje,ale nie moge powiedzieć by sama się najadła ::) ona raczej karmi wszystko dookoła.
majonez oliwia jadła w sałatce jarzynowej
napoje soki różne(jednodniowe,kubusie,pychotki,oraz dzieciowe) herbtaka hippa,krugera,dorosłe słabe owocowe herbatki,woda w nocy.
towarzystwomamy kolegę ,ale nie za często się z nim widujemy,najcześciej towarzystwem jest mama ,albo 5cio letnia kuzynka,albo jeszcze 2 letnia koleżanka( w miarę regularnie) ,ale też nie za często
zasypianie od zawsze Oliwia zasypia sama.Kłade ją do łóżeczka daję buzi ,gaszę światło i wychodzę.Drzwi od pokoju są otwarte lub lekko przymknięte.

Więcej nie pamiętam...
Chciałam podziękowac serdecznie foremeczkom za spotkanie bo było naprawdę super i bardzo miło.

witam
to może mała sesja zdjęciowa ::)

jacuzzi - to co lubię najbardziej ;)

sprzęt AGD - to jest TO!!!

tylko napiszę,ze moję kochane dziecko uwielbia myć ząbki szczoteczką elektryczną ;D

Zawadko Fajne zdjęcia, w jacuzzi super się prezentujecie razem. A pralka, lodówka.. to to co Hanka lubi najbardziej. Podaj mi proszę na priva nr gg.

reklama
Do góry