reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

czarnulka22 pisze:
CHYBA TO JEST PRZEGIĘCIE!!!!!!!!!! NIE WIEM KTO ZMIENIA TREŚĆ POSTÓW,ALE MNIE TO #@@#%$#%. Żegnam! :(

tusia26 Pozmieniaj u siebie posty!!!!!!!!!!!! Jak chcesz,to ciebie ogole na ŁYSO!
No sorry Czarnulka to miał być żart, dopiero zobaczylam, ze takie cos mozna zrobic i chcialam zrobic psikusa u lipcowek i tu bo jestem z tymi dwoma forum najbardziej zzyta, nie chcialam nikogo urazic, jak to zrobilam to przepraszam. No taka jestem troche szajbnieta :p

reklama
Paula oczywiście chodziło mi o roztwór gencjany,sorry,
kurczę nie wiem co mi ta kalia do głowy przyszła.......umysł mam przegrzany? ;)

PaulaC dzieki za wiadomość :) Ale po Noworodku jestem chyba przewrazliwiona na tym punkicie.No i cieszę się że Szymek zniósł dzielnie szczepienie :)

tusia26 Przeprosiny przyjęte ;D Miałam juz złe doświadczenia i jestem na tym punkcie przewrażliwiona! A do tego horomoniki mi skaczą ;)

A ja zdjatek ze spotkania trojmiejskiego nie dostalam :(

Jezeli wiekszy zlot wozkowy jest planowany nad morzem na przelom lipca i sierpnia moze i my sie wybierzemy na Kaszuby lub do Sopotu.

Co do wielkosci bufetu Juciu mniej na wzgledzie, ze ja w Rybakowce juz bylam na etapie zamykania jadlodajni a wcale moje popiersie nie zmniejszylo sie znacznie.
dziekujemy za wszelkie komplementy. Jak patrze na Majke sama jestem pod wrazeniem jak szybko taki maluch rosnie i zdobywa nowe umiejetnosci. Obecnie jestesmy na etapie gasienicy pelzajacej twarza po podlozu - cel zejscie z wyznaczonego terenu zabaw. Kazda trawa fascynuje Majke i stara sie do niej dotrzec, wiec u babci w ogrodku trzeba ja mocno pilnowac.
A w sobote nasze dziecko przestanie byc wylacznie mlekopijem i pierwszy dorosly posilek dostanie.

Easy chrzciny sie udaly chociaz bylo piekielnie goraco a na dodatek nasz organista z tych co uwazaja ze im glosniej tym lepiej wiec maluchy troche choralne ryki uskutecznialy. Na szczescie Maja zainteresowala sie ludzmi i obrusami i bez wiekszego obciachu sie obeszlo. Impreza po chrzcinach w lokalu wiec ja sie nie przemeczylam, moim zadaniem byl tylko wybor menu. A ze trafilam w gusta wyszli wszyscy objedzeni jak baki i szczesliwi. Wokol lokalu byl lasek w ktorym Majka spedzila wiekszosc czasu zachowujac sie nie jak aniolek ...

To mini sesja z chrzcin

z rodzicami po czesci koscielnej:
b9093aec916029f8.jpg

Aniołek lekko zaśliniony :) :

A czas po chrzcinach jak na pszczołę przystało Majka latała :)

Oczywiscie latanie bez pieluchy musialo sie odbywac:

Szkrabiku no jasne, ze jedzemy :)

Biesy duzo masz na głowie. Życzę aby wszystko sie poukładało po Twojej mysli.

Paula oj wiem az za dobrze ale Szymus przybrał pieknie i moim zdaniem bardzo dobrze wazy i wzrost ok. Igorek duzo mniej wazy i mierzy niestety.

Junonka fajnie,z e ucieczka sie udała i miałyscie troszke luzu. Spotkanko tez było super.

Jucia to moze dojedziesz na spotkanko??

Minka chociaz fotki z łeby Ci przesle. A skąd jesteś, bo nie pamietam? faktycznie tak daleko??

Czarnulko spokojnie chociaż tez ta możliwości zmiany i mnie zaniepokoiła.

Asioczku zaraz foty będą o ile mam Twój adres. I szykuj się na spotkanko:) Majeczka juz taka duża. Super wygladacie. ale czas leci, co? :)

A czas leci strasznie szybko, juz jestem po urlopie macierzynskim i teraz moj zachomikowany wypoczynkowy leci.
A od przyszlego tygodnia zaczynam castingi na nianie. Od wrzesnia wracam do pracy a w sierpniu chcialabym ja troche przetestowac.

No i na spotkanie będę się starała dotrzeć.

Fotki ze spotkania nadmorskiego boskie.
Beatusku dzieki za maila.

Mam nadzieje, ze na nastepnym spotkaniu my tez bedziemy mogly sie pojawic. Co prawda Maja nie bedzie brala udzialu w wyscigach na piasku, ale zawsze moze poogladac jak to sie robi.

Witajcie,
jak to dobrze że juz piątek. Jestem wykończona pracą, upałami, humorkami Hani :(, walką z karaluchami i w ogóle nadal mi źle.
Ale nie mogę nie napisać ze prześliczne zdjecia widziałam i że strasznie zazdroszczę Wam urlopu, wspólnych spotkań, spaceru po plaży... Możliwe ze urlop wezmę we wrześniu ale i tak pewnie we Wrocku go spedzę wiec co to za urlop, na dodatek z wiecznie dzwoniacymi telefonami z pracy :(
Na razie nadal pracuję w starej pracy, firma jeszcze istnieje, zostałam sama z 3 etatami (nie muszę chcyba pisać ze za te same pieniażki) i nie mam sił juz ich obrabiać, ani chęci, skoro pensji od 1,5 miesiąca nie płaci :(
Z dobrych wiesci - byłam wczoraj z Hania u lekarza, zaszczepili ja, zważyli (10,5 kg, przez 4 miesiace przybrała 400 g, wiec jak jeszcze z 2-3 miesiące nic nie przybierze to nie bedę miala już klocuszka w domu ;)). Hania zdrowa, dobrze się rozwija.
Przepraszam ze egoistycznie o sobie piszę, ale chciałam dać znak ze żyję. Poza tym z pracy nie mam czasu nawet Was podczytywać, a po pracy Hania, obowiazki, smutki itp.
Pozdrowienia dla wszystkich urlopujących i jeszcze nieurlopujących, no i tych co juz po urlopach :)

reklama
Beatusku, ha, daleko, daleko, z drugiego końca Polski - Rzeszów. Koniecznie poprosze o fotki z Łeby! Ostatni raz bylismy tam 2 lata temu tuż przed poczęciem WIki, ale było cudnie :)
Paula Jak dla mnie waga Szymka super, coś mi sie wydaje, że podobna do Wikusiowej, i wzrost też :)
Asioczku Śliczna z was rodzinka, a Majeczka juz zasuwa pełzając, ale ten czas leci! :)

Znów mnie dłużej nie będzie, siostra po raz drugi nas odwiedza, oczekuje dzidziolka, to chcemy o nia zadbać :)

Do góry