Hejka!
Dziękuję za wszystkie komplementy :-[ i gratulacje ;D
Szkrabiku superaśne foty na maila dostałałam! Widzę, że spotkanko trójmiejskie udane! Super! Ależ Wam zazdroszczę!
Tilli no to decyzja już podjęta, pewnie, że pora już może nie przeciąć, ale chociaż poluzować pępowinę
U nas dziąsła górne też całe spuchnięte, ale zauważyłam pewien scenariusz. Jak Szymek ma kłopot z zaśnięciem tak, że się rzuca po łóżeczku, nie chce jeść w danym dniu i pluje się po wszystkim to na drugi dzień ma ząbka wyklutego.
Megan witaj po latach.
Cieszę się że wypoczywacie. Należy Wam się!
Super, że Piotruś już zdrowy.
Easy sexy plażowiczka super!
Moczenie tyłków jest bardzo przyjemne, a jakże. Powiem Ci na ucho, że jak Szymek nie siedział w pntonie to właziłam do niego ja :-[ ;D
Jucia w takim razie "Twoja własna karykatura"
prezentuje się wspaniale i sczupło, a bufet w końcu kiedyś zamknie podwoje i wróci do normy.
Tak czy siak wyglądasz super i gdybym nie wiedziała, to nie powiedziałabym, że dopiero co byłaś w ciąży.
Beatusku jak z wagą Szymkową dowiem się dzisiaj. Po cichu liczę na to, że mój kurczak przytył choć trochę. Ostatnio ważył 9,5kg. Nie wygląda na zabiedzonego, ale wiesz jak czuje się matka gdy dziecko nie przybiera, albo przybiera 120gram na półtorej miesiąca, a pediatra wysyła na badania. Mimo wszystko jestem dobrej myśli.
Basiu trzymamy kciuki za rychłe i bezbolesne rozdwojenie.
No i nie wszystkie maluszki już chodzą. Szymek zrobił pierwszy kroczek, ale zaraz po nim się wywrócił. Do chodzenia jeszcze dużo mu brakuje.
Biesy przykro mi, że tak Ci źle, ale popatrz na to z drugiej strony. Macie możliwość kupić działkę, mieszkanie, albo dom, a to na prawdę bardzo dużo. Zobaczysz, że wszystko się ułoży, a przykra sąsiadka będzie tylko wspomnieniem. Głowa do góry!
Oczywiście czekam na zdjątka!
Zaraz zbieramy się do pediatry na ważenie i mierzenie no i chyba na szczepienie. W każdym bądź razie dowiem się co i jak.
Upał taki, że mi się potwornie nie chce, a jeszcze zakupy i załatwienia na poczcie po drodze