reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

To i ja sie witam z rańca :)

Szkrabiku,Agast,Easy no i myślałam,myślałam i doszłam do wniosku że czas juz "przeciąć pępowinę" :). Bo cos czuje,że jakbym tak posiedziała z Mikim dodatkowy rok to bym sie wtedy zaryczała z tęsknoty.. :-[ To wkońcu tylko 2 tyg.,zostanie pod opieką męża i mojej bardzo troskliwej mamy,także obstawę będzie miał najlepszą z możliwych :) A ja..Ja przynajmniej będę mogła zacząć sie realizować...Coprawda Empik to nie żaden szczyt moich marzeń ale od czegoś trzeba zacząć. A biorąc pod uwagę możliwości mojego miasta to i tak jest git. Nie ukrywam,że już się cieszę na spotkanie z nowymi ludzmi,nowym środowiskiem :)

Basiu o Ty szczwany lisie ;) Podglądać mnie chcesz hę? Ale i tak zostaniesz zdemaskowana,bo ja raczej bym Cie poznała,hihhi. A będę robić w dziale Multimedia,czyli w świecie mojej pasji a mianowicie gier komputerowych,sprzętu hardware itp. ;D 8) Zapewne podepną mi plakietkę z imieniem,a że jestem jedyną przyjętą Agatą,więc nie będziesz miała trudności z rozpoznaniem 8)

Hmm,co do zdjęć ze spotkania w Gdyni,to ja podobnie jak Agast nie mogę rozszyfrować foremki w białej bluzce i blond włosach...Annke poznałam dopiero na drugim zdjęciu,no i resztę również. Foty fajoskie i proszę o więcej ;D

reklama
Aaaa... No i przypomniało mi się... :)
Od 1 do 15 sierpnia będe nad morzem w Stegnie... Czy któraś z Foremek będize chętna na spotkanie...???

PaulaC - Asioczek jest szczupły, ale ja wyglądam jak swoja własna karykatura  :-[ 5,5 kg co najmniej do zrzucenia...z czego 3 kg to cycki. Wyglądają jak doczepione i przeszkadzają mi nawet jak chodzę...przeskok z rozmiaru A do D jest trudny ::)

Szkrabikowski, Lila, Beatusku, Junonko, Annka1974, Assia - pozdrowienia wózkowo-plażowe bomba. Niezła z Was była ekipa ;D

Easy - zgadzam się z Agast kostium Mary bardzo sexy...no i jeszcze zmienia się w stringi. No ale Mary nie ma cellulitu, więc moze sobie tak paradować po plażach ;)

A u nas upalnie do bólu...Megan, jak ja Ci zazdroszczę szału pakowania i wyjazdu już teraz. Ja odliczam dni do 29 lipca. Mam nadzieję, że wtedy nie będzie takiego żaru, ani nie będzie lać non stop. Marzy mi się "pogodowy złoty środek" dobry dla Julka. Gdybyśmy jechali sami, to pewnie cały czas bylibyśmy po szyję w morzu...a teraz: parasol, parawan, moskitiera itd... ;)

Hej,

spotkanko trójmiejskie było super po prostu:)

MamaGosi zdrówka dla Gosi raz jeszcze a jesli chodzi o urlop z tesciowa to moze nie uszczęśliwiaj sie na siłe?

Coletta świetne wieści, bardzo się cieszę, ze macie zmartwioenie za sobą. życzę aby karola odrobiła stracone gramy albo i więcej i powodzenia z mleczkiem.

Paula widze,z ę fajnie odpoczywaliscie i zadowolona wróciłaś. Fotki super. Trudno mi powiedziec czy Igus gorzej je bo tak samo się gimnastykuje jak przedtem. Za to pije i to nie tylko w nocy i to sporo . Podobno to wazne przy upałach. Mam nadzieję,ze Szymuś nie spadł na wadze. Gratki dokonań. fajnie, ze tak juz się sprawnie komunikuje.

Basiaa Igorek tez jeszcze nie chodzi samodzielnie a myslałam, ze bedzie szybko bo szybko zaczął raczkowac od 7 miesiąca a tu nic. Stanie sam ale zamiast zrobic kroczek schodzi do parteru:) Ale wszystko w normie przeciez.

Easy panna plazowiczka urocza.

Rita bidulko zdrówka. Moze tak być, ze Wojtus rozsmakował się w gotowych. Tez uważam,z e gotowane lepsze. U nas trudno było się przestawic ale jak się udało to jedziemy na domowych. Teraz wyjezdżamy na kilka dni więc znowu słoiki i nie wiem jak będzie.

Tilli decyzja słuszna zapewne. Ja tez wracam do roboty i chociaz głównie dlatego,z e kasy brak to sie cieszę, bo brakuje mi juz ludzi i inny zajęc. Zresztą co Ci mówic będę ;) Podaj mi na priv swój adres mailowy.

Megan udanego wypadu nad jeziorko. A jak bedziesz w Stegnie to zawitasz do Gdańska czy siedzicie na miejscu.  Myslę, ze spotkanko bardzo prawdopodobne jest:)

Jucia ekipa była niezła i chyba wzbudzała pewne zainteresowanie otoczenia:)

Juciu a gdzie jedziecie?? Nad polskie morze?? Ja bede od 29 lipca do 4 sierpnia w gdańsku i Sopocie.

Megan- a gdzie Stegna daleko od Gdańska??

Dzięuję za identyfikacje nierozpoznanych przeze mnie foremek ;D

A choraskom dużo zdrówka zyczę.

Agast, Stegna 30 km od Gdańska, wiec nieźle :)

Beatusku, myśle że jakos dałabym radę dostać sie do Gdańska. Czego sie nie robi dla Czerwcówek :)

reklama
Do góry