reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ja tez sie melduje! Jestem BACK. Wprawdzie nie z Wloch a ze slonecznej Hiszpanii - nie zdazylam na lot - dorwalam z desperacji pierwszy lepszy do...
Malagi:-D:-):-)

KOCHANE przypomnialam sobie ja bardzo KOCHAM KOCHAM Hiszpanie - bylo Wspaniale - postaram sie fotki dzis wlozyc i walnac.

Jesli chodzi o Su po przyjezdzie jak dorwalam, wycalowalam to myslalam, ze udusze...:-D (bylo to o 2 w nocy i dziecko z tego podniecenia juz mi nie spalo za bardzo - jestem dzis po tym 'wypoczynku' i kolejnej 4 nieprzespanej nocy padnieta... Lece wiec, cos popracowac. Bede na dluzej potem.

Tak szybko z ciekawostek Wam powiem - dzis rano patrze na dziecko i ma pelno koltunow na glowie - patrze wiec posepnie na G i pytam: 'no czemu ona ma tak wlosy pokoltunione? Nie czesales jej?' o on::-D ' No przeciez nie napisalas na instrukcji, ze mam czesac:-D:sorry2:'...Zostawilam mu kartke co ma jak robic i zapomnialam too dodac... No tak - nie mozna sie domyslec, ze wlosy trzeba czasami poczesac:-p

ESIA - Hellolll!!! Foty foty dawaj!

reklama
Blanes GRATULUJĘ !!!! :-)

Esia ja dopiero 3 lata temu nauczyłam się jeździć na nartach oj....czasem bolało:-D nadal nie śmigam jak wytrawny narciarz, ale jechać jadę w dół podobno całkiem sprawnie :-D;-)
Za 2 tygodnie planuję postawić na nartach Zuzię - zobaczymy co z tego wyniknie.

Anni zazdroszczę Hiszpani.....

Gingeros miłego urządzania mieszkanka !

U nas pogoda do d..y, słońca brak, mróz i ciągle sypie śnieg...mam dość białego!!!!

Mam stresssss, jutro do szpitala, pojutrze ciecie :) idę się pakować, kąpać itd. itp. w głowie mętlik :) trzymajcie kciukasy oby dobrze poszło, laptopa chyba nie biorę... więc przez tel dam znać najpewniej Dzagud:) Buzi :*

Mam stresssss, jutro do szpitala, pojutrze ciecie :) idę się pakować, kąpać itd. itp. w głowie mętlik :) trzymajcie kciukasy oby dobrze poszło, laptopa chyba nie biorę... więc przez tel dam znać najpewniej Dzagud:) Buzi :*

Sorga powodzenia,jejciu jeszcze 2 dni i bedziesz tulic malenką,powodzenia
kochana,trzymam kciuki za Ceibie:-):-):-)

Sorga! Kciuki zaciśnięte! Będzie super!

a tak po cichutku troszkę Ci zazdroszczę, bo niesamowicie miło wspominam chwilki tuż przed narodzinami Młodego :-)

Daj znać!!!!!! Buziaki!

Sorga-zaciskam kciuki, musi byc dobrze, jeszcze 2 dni i bedziesz miala sliczna krolewne!
Dzagud-obrazilas sie? Wracaj! Zobacz ile dziewczyn napisalo, duzo wiecej niz dwa posty :-D
A u nas Alusia strasznie przezywa brak tatusia (chyba), w dzien jest okey ale w nocy wpada w jakas panike/paranoje...martwie sie. Nie wiadomo dlaczego boi sie, spi ze mna wtula sie tak mocno ze oddechu nie moge zlapac a glowke az ma cala mokra z nerwow. Jej czyzby az tak przezywala rozstanie z tatusiem? Jak ja kapalam i zostawialm na chwilke na lozku, weszlam na chwile do lazienki, zeby odwiesic recznik a ta wpadla przerazona ogladajac sie za siebie, jakby ducha zobaczyla. Nigdy wczesniej nie miala takich lekow:-(
A ja rozeslalam pierwsze CV no i niestety odpisali ze nie maja teraz etatow dla foreign graduates :-( bo jak sie dowiedzialam-jako przybleda z Europy nie moge aplajowac w dowolny sposob tylko przez international HR no i poki co jest ogromny zastoj na rynku, k...normalnie jak nie znajde apteki dla siebie to chyba pozabijam wszystkich w okolicy, no przeciez szlag mnie trafi, po tych wszystkich egzaminach, nagromadzonych i nawysylanych papierach. No nic staram sie policzyc do 10, wziac gleboki oddech i szukac dalej ale widze ze to nie bedzie pikus...normalnie schody schody schody...

He he, to teraz ja powiem tak jak wszystkie "czytam Was, ale jakoś mi się nie chce pisać".:-p:-D I fakt, z premedytacją i dużą przyjemnością siedzę sobie i Was czytam...:-p
Izka, Ty to masz zawsze pod górkę.:-(Trzymam kciuki żeby było dobrze.
Esia, witaj z powrotem z naładowanymi akumulatorami.
Sorga, to w środę będę jak na szpilach siedzieć i w telefon patrzeć.:tak:Kciuki zaciśnięte.
No i nie pamintom więcej...
A... macie buziaki od Agik. Następna która z powrotem się wdrożyć nie może.;-)

Powiem Wam jaki tekst dziś Magda rzuciła, padliśmy normalnie. Leżała sobie na tapczanie a Babcia przyszła coś tam do Niej pogadać i buzi dostać. No i tak ją molestuje - "daj mi buzi" i "daj mi buzi". Magda się w końcu wkurzyła, zeszła z łóżka, wzięła się pod boki i taka wściekła mówi "no czy ja nie mogę sobie poleżeć spokojnie????":-D

no i Antonek mi się rozłożył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj po południu 38,7 :-( do końca tygodnia zostaje w domku ... rano płakał, że do żłobka nie idzie :-( a leki brał tylko po to, by szybko wyzdrowieć i do swojej pracy iść ... bidulek ...
został z teściową, która do pracy idzie na 14 ;-) ja wzięłam dwa dni opieki nad dzieckiem, już dogadałam się z kierownikiem, kiedy będę wychodzić szybciej ;-) jakoś unikniemy zwolnienia ;-)

Sorga trzymam kciuki i czekam na dobre wieśći. Cholera to je będę juz następna:shocked2:

Esia witaj, fajnie, że odpoczełaś. Śniłaś mi się dzisiaj:szok::-D, miałaś bardzo fajną fryzurę: jeżyka na 1 cm. Było Ci bardzo do twarzy:tak::-D

Anni, fajnie, że wyjazd się udał, no a przygoda z samolotem, to cała Ty:-D. Czekam na zdjęcia.

Izka współczuję tych wszystkich problemów najpierw egzaminy teraz praca, ale jestem pewna, że jak już w końcu znajdziesz tą swoją wyczekiwana pracę to będzie to najfajniesza apteka na śiecie;-):-)

Dzagud niezły tekst Madzi - ma racje:-D

Stasiek też takie teksty wali, że powinnam je zacząć zapisywać. Ostatnio np. wpadł w śnieg i zaczął się śmiać, my z mężem też się śmiejemy, na co on spojrzał na nas , spoważniał i mówi: "to nie było śmieszne, to był wypadek, wręcz katastrofa!".

A co się dzieje z Olla????

Gingeros zdrówka dla Antonka i gratuluje postępów w remoncie. I trzymam kciuki za jakiś niespodziewamy przypływ gotówki na wykończenie wszystkiego, możę lotto?;-):-)

Anielap buziaki, wzięłam sobie z Was przykad i byłam ze Stasiem na sankach, niestety 7 miesiąc ciąży to nie najlepszy moment na zjeżdżanie:-D

Iszatr, Luka witajcie, mam nadzieję, że częśćiej będziecie wpadać (pisze ta najbardziej aktywna;-)), bo ostatnio coś tu pusto.

Ja przyzjanę się bez bicia, że ostatnio nie mam za dużo czasu na BB, moi rodzice wyjechali na 2tygodniowy urlop, wracają w sobotę i jadą na 3 tyg do sanatorium. Jestem teraz prawdziwą matką - polką bez pomocy;-):-D. Na szczęśćie Staś chodzi 4 razy w tyg do przedszkola, ale niestety tylko do konca stycznia. Z powodu braku chetnych zamykają klubik:-:)-:)-( Szkoada, bo Mały naprawdę chetnie tam chodzi i już się przyzwyczaił do pań i dzieci i miejsca, nie wspominając już , że mi to bardzo ułatwia życie.

idę na kawkę, może ktoś się dołączy?

reklama
Do góry