reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
no to i ja sie witam, zagladam ale wlasnie nikt nic nie pisze, to sama mam do siebie gadac? :-D
Wlasnie odprowadzilam P na lotnisko, Alusia byla strasznie smutna, nie chciala dac tatusiowi buziaka na pozegnanie jakby w ten sposob chciala go zatrzymac, hehe. Ale juz ma sie dobrze, oglada bajki. Za oknem deszcz, szaro, buro i ponuro...no to wam wiele radosci wnioslam :-D:-D:-D

U nas kaszel coraz gorzej...:-(
Ani gorączki, kataru na szczęście też nie, ale kaszel okrutny.

Dzagud dla Madzi zdrówka. Może nie będzie tak najgorzej...

Olla co u Was kochaniutka??? Jak praca? I kto zostaje z Amelką jak Ty wybywasz z domu?

Izka ja mojego męża chętnie bym wysłała na tydzień w kosmos;-) Albo nie, sama bym gdzieś wybyła na tydzień.

Dorotko jak cukier? Dieta skuteczna?

Niuni to my też potrzymamy kciuki za pisanie pracy Twojego M. Ponoć są magiczne;-)

a bo przez to wszystko to zapomnialam WAm napisac
bylam wczoraj u tej diabetolozki,zobila mi jakies enzymatyczne badanie i z niego wyszlo ze srednie cukry w ostatnich 3 miesącach mialam ponizej 135 i to narazie nie wskazuje cukrzycy,kazala poczekac do testu obciazenia glukozą i wtedy ewentualnie cosik,
no ale przy diecie mam pozostac bo troszke są jednak za wysokie,wiec zero slodyczy,slodzenia kawki i slodkich napoi,ale z tym da sie zyc
a i cukier mam kontrolnie raz w tyg mierzyc,lub jak przesadze z jedzeniem

wiec jestem przeszczesliwa:tak::tak::tak:

Cześć Babole,
melduję, iż rozdwojona jestem. Seba przyszedł na świat w poniedziałek. Poród nawet w miarę ok w prównaniu z pierszym. Poszło szybko, ale przy parciu, kiedy już czyłam główkę w kanale rodnym, miałam moment załamania i chciałam, żeby Seba wracał do brzucha (bez kitu tak mówiłam położnej, skladając nogi :-D:-D:-D). Oboje czujemy się świetnie i od wczoraj jesteśmy już w domu.

Jak ogarnę chaos to wrzucę zdjęcie na zamknięty :happy2:
Całuję mocno!!!

Hej i ja się melduję.
Mój M. wczoraj wrócił z tygodniowego wyjazdu i dziś znów mam go z głowy - zabrał Czarka do babci na mini ferie, mały cycuś poszedł grzecznie spać, a ja rozkosznie sobie leniu****ę :happy2:

Izka mi Czarek na pożegnanie zadzwonił z dołu domofonem i rzekł "Aniu tylko bądź grzeczną dziewczynką, kocham cię, pa" :-D Chyba bardziej był smutny że zostawia brata, bo obściskiwał go aż małemu oczy na wierzch wychodziły.

Anielap może się nic gorszego nie rozwinie, mój Czarek w zeszłym tygodniu taką infekcję złapał i na kilkudniowym kaszlu się skończyło.

Dorotko super wieści

Blanes gratki - dorodny syn ci się przytrafił - niech rośnie zdrowo!

Ostatnia edycja:
No to ja też coś napiszę :-p zaglądam, ale jakoś nie piszę :zawstydzona/y:
U nas ciężki czas:sorry2: zostały nam dwa tygodnie na skończenie remontu :baffled: walczymy, ale czy zdążymy nie wiem (wszystko przez ten mój pobyt w szpitalu :-()
Miałam też dołka, bo na ważeniu postęp kiepski :no: Albert przez dwa tygodnie przybrał tylko 250g, ale na następnym ważeniu okazało się, że prawie 300g przez tydzień :-p (najprawdopodobniej waga szpitalna waży inaczej niż u nas w przychodni) no i martwię się, bo mały sinieje wokół ust :-( pediatra uspokaja, że nie mam się martwic, bo niby w serduszku nic nie słychac, ale ja i tak zapisałam go do kardiologa i zrobimy echo żeby miec spokojne sumienie, no ale musimy czekac do końca lutego :baffled: dodam, że oczywiście wizyta prywatna :szok:
No i na bioderka musimy się wybrac (też oczywiście prywatnie, bo jak zadzwoniliśmy zaraz po nowym roku na NFZ, to terminy na kwiecień :szok::wściekła/y:)
A ogólnie w domu sajgon ;-) Maks broi na całego, nikogo się nie słucha, ale jeszcze się nie pozabijali :-p:-D
M od poniedziałku wraca do pracy...to dopiero będzie sajgon :nerd: dobrze, że Jacek ma ferie ;-)

Dzagud nie fo**** się ;-)

Dorotka jak się czujesz??

Izka korzystaj z wolnej chaty :-p:-D

Anielap trzymaj się kobito, nie daj się chorobie :tak:

reklama
Cześć Babole,
melduję, iż rozdwojona jestem. Seba przyszedł na świat w poniedziałek. Poród nawet w miarę ok w prównaniu z pierszym. Poszło szybko, ale przy parciu, kiedy już czyłam główkę w kanale rodnym, miałam moment załamania i chciałam, żeby Seba wracał do brzucha (bez kitu tak mówiłam położnej, skladając nogi :-D:-D:-D). Oboje czujemy się świetnie i od wczoraj jesteśmy już w domu.

Jak ogarnę chaos to wrzucę zdjęcie na zamknięty :happy2:
Całuję mocno!!!
przeogromne gratki
zresztą juz go widzialam i przeslodki jest
wycaluj go ode mnie w pietke:tak:

Dorotka! Moje gratulacje zafasolowania!

dzieki:tak::tak:

co do mojego samopoczucia to oprocz tego ze mam totalny miesowstret,i mdli mnie okropnie i wsio mi smierdzi i ciagle bym spala to super naprawde:tak:

Do góry