reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Amelciu!Wszystkiego najcudowniejszego kruszynko :***************

Padam ...biegunki nawrot,nie wiem co jest grane,widocznie organizm jeszcze sie nie oczyscil.No nic,grunt ze humor i apetyt dopisuje.
Jejku,takam zmenczonam ze nie wiem co pisac,chyba najlepiej zrobie jak walne sie spac.

Caluski dla Was a najwieksze dla soleniznaki!
Stttoooooo laaat,stoooo laaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pelna piersia wyryczawszy spadam....:p

reklama
669159mp1s3xap4d.gif

Amelciu sto lat kochana Murmelciu !!!

już prawie weekeeeend :tak: szalony trochę ;-) jutro impreza firmowo - rodzinna z Maćka pracy (w skansenie), w niedzielę goście goście urodzinowi ;-) a gdzie jeszcze przygotowania do wtorkowego wyjazdu :eek: pranie, pakowanie, prasowanie ... ale będę miała co odpoczywać ;-)

wczoraj byliśmy rodzinnie na żużlu ;-) no, mogę już śmiało napisać, że mamy małego kibica :-D ciekawe kiedy zażyczy sobie karnet na cały sezon :-D cieszył się jak junorzy jeździli :tak: w dodatku były to normalne zawody, więc czterech na raz jeździło (a nie jak dwa tygodnie temu - jeden jedyny Protas ;-) ) i były taśmy i nawet upadki (a się zdziwił młodzian jak jeden junior upadł :-D krzyknął do mnie "ooooo mama pan bam" i z ciekawością poleciał do bandy ;-) taaaa... co się dziwić, Anto genetycznie obciażony, miejsce na Wrocłaskiej 69 będzie swoje mieć ;-)

Hejka:-)

piekny dzionek za oknem:tak:

Wlasnie wychodze zapisac sie na wrzesniowa sesje do collegeu:-)
Lekko nie bedzie ale mam dosyc bezczynnosci a do pracy byle jakiej ja nie wracam...
napisze pozniej co i jak !
Buziaki!!

Dziewczyny chciałam Natalii kupić już niedługo osobne łóżko:tak:, żeby już nie spała z nami. Łóżeczko odpada jest tylko do zabawy i nie ma mowy o spaniu w nim:-p. Myślałam o kupnie samego materaca a dopiero za jakiś czas łóżka, no bo z łóżka to boję się żeby nie spadła, strasznie się wierci w nocy. I wiecie co, wczoraj szukałam dla młodej fotelika takiego małego i natrafiłam na taką kanapę dla dzieci
Rozkładana kanapa JUNIOR NEXT na prezent, wybór (647579653) - Aukcje internetowe Allegro
Co o tym myślicie? wydaję mi się fajne bo może służyć zarówno do bawienia jak i do spania i zajmuję nie dużo miejsca gdy się złoży na dzień czego nie da się zrobić z materacem. Ale nie wiem jak to jest z tą pianką czy oparcie się nie wygnie jeśli tam nie ma wzmocnienia. A może miałyście styczność z taką kanapą lub w sklepie gdzieś widziałyście?

Gigeros no to Anto ma fajne hobby:-):-). No i to "bam" super
Olla colege, pewnie że tak. Zazdroszczę chęci nauki. Też bym może chciała ale brak zapału. Ja lubię matematykę. A Ty na jaki kierunek się zapisałaś?
Zdrówka Olla

Kurczę nie mam weny nie wiem co pisać może wieczorem coś napiszę. Natalia cd. choroby, bidula męczy się z katarem.:no: Teraz trochę sprzedałam ją dziadkom na dół.

Aniajw, kanapka fajna, choć ja nie lubię tak rozkładanych kanap. Ale prezentuje się bardzo ładnie i chyba spełni swe zadanie - tzn. Nati nie zleci z niej na pewno.:-D I na pewno będzie lepsza niż materac.:tak:Nie doczytałam tylko co tam jest w środku, ale jeśli piszesz że pianka (i sądząc po cenie tak właśnie jest), to nie wróżę bardzo długiego użytkowania. Moja poprzednia sofa było właśnie na piance i siedzisko po ok. 3 latach użytkowania było już tak "udeptane" że zaczynało opadać. W końcu jak się siedziało to czuło się w tyłku wszystkie deski pod spodem, a mój Mąż, który spał z brzegu, czyli na tej części, prawie spadał z łóżka, bo zrobił się taki spadek. :baffled:

aniajw wklejałam Ci jakiś czas temu fotelik, który mamy - z tej samej serii co kanapa. Powiem szczerze, nie kupiłabym czegoś takiego do spania :no: To zwykła, przyznam, że dośc twarda, pianka, ale ja na czymś takim nie chciałabym spac - nie mówiąc o dziecku. Nie umywa się do materaca :no: Myślę, że kręgosłupy naszych maluszków wymagają czegoś porządniejszego :tak:
Jako coś do posiedzenia, pobawienia się itp. to ok :tak: Tylko nie oczekuj dużej trwałości - zwłaszcza, jeśli myślisz o "przysiądnięciu się" ;-) Tego naprawdę nie można nazwac meblem :sorry:

Weny brak. Zdycham z niewyspania :baffled:

Hej!!!

aniajw ja miałam taki fotel do spania i przyznam, że często stał niezłożony :zawstydzona/y: i gąbka po prostu odparzała sie od podłogi i spodnia część była mokra :angry: także odradzam

Ja dziś idę na bal ;-) nawet się jeszcze w sukienkę mieszczę ;-) dobrze, że jest odcinana pod biustem ;-):-D oczywiście nie mam co zrobić z dziećmi, więc Maks idzie jako moja osoba towarzysząca ;-) mam nadzieję, że mi nie narobi wstydu :sorry2:
Oczywiście żeby za dobrze nie było to okazało się, że żelazko nie działa, a ja nie mam wyprasowanej sukienki :baffled:

Olla super, że chcesz coś robić :tak: ciekawa jestem co tam konkretnie zaplanowałaś :sorry2:

Dobra uciekam, bo jeszcze pazurki zrobić trzeba i fryzurę ułożyć jakąś ;-)

u nas pogoda nadal do Bani zimno popaduje:wściekła/y:-@ brak,a mam taka werwe do sprzatania :tak:wysprzatane na jutrzejsze urodzinki Mikusia (rowerek dzisiaj przyszedł -jest ok, ale myslałam ze jest troszeczke wiekszy ),wkur.... sie na M i posprzatalam w samochodzie nawet go umyłam bo sie doprosic nie mogłam.

Aniajw-Musze Ci powiedziec, ze jakis czas temu juz go ogladalam i tez mi wpadl w oko.Ale chyba trzeba brac pod uwage zdanie tych co mieli i sprawdzili:tak:

Jolka-udanej zabawy,Maksiwi rowniez:tak:

Gingeros-byłam raz na żużlu i " powiem " Ci- byłam zachwycona ( prawie 3 lata temu Mikus był w brzuszku ( ale jeszcze o nim nie miałam pojecia)frajda na maxa i wisz co chyba sie wybierzemy,M szef jest fanem raczej fanatykiem i to on nas namowił a raczej zmusil -podsumowal to taj -to jest spotkanie integracyjne i nie macie wyboru:-D.A dla Antonka to tez super frajda bo cos sie dzieje,super hobby:tak:

reklama
Ale mnie rozwala ta pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Błagam niech juz będzie ciepło...​

Moja dziewczynka już dużo mówi pełnymi zdaniami... Codziennie mnie zaskakuje i wzrusza niesamowicie... Dziś wieczorem po kąpieli tato kładzie ją do łóżeczka i mówi dobranoc, a ona mu na to dobranoc tatusiu, on mówi buzi, ona mu nastawia czółko, dostaje buziaka i mówi "dziękuję". Do tej pory łezki ze wzruszenia ciekną...​

A dwa lata temu jeszcze w brzuszku siedziała.​

Widzę że nie tylko ja weny nie mam... czy to ta pogoda:crazy:

Olla jak Amelusia dzisiaj? No i pisz koniecznie co tam sobie wymyśliłaś z tym collegem.​

Gingeros udanej imprezki w skansenie. Brzmi fajnie, tylko pogoda nie dopisuje...​

Aniajw kanapa wyglądem fajna.... ale nie spisze się do spania:no:. Mam coś podobnego z IKEI. Raz na pół roku można się na tym przespać, nie częściej.​

Joluś wystrzałowej imprezy!!!! Baw się świetnie!!!​

Gusia udanej jutrzejszej imprezy Mikołajka.​

Do góry