Olla
Melowa mamusia:)
Esiczku moze snia mu sie koszmary,to ten czas kiedy dziecia zaczynaja sie snic rozne okrecone rzeczy...oby szybko wrocilo do normy i wypania sie zycze!
Agik Ty pijoku:-),ja tez poimprezuje w sobotkeale nie bede pila bo dietka...poszalalam tylko z alkoholem na moich urodzinach,teraz o suchym pysku:-(hehehale nie marudze bo spodnie sprzed ciazy leca mi z dupy.Zobaczcie na suwaczek wgowy!!!:-)
Wydaje mi sie ze wygladam 10 lat mlodziej(pewnie tylko mi sie wydaje heheh)
Szpka ,Anijaw ,ale madre dzieci!!!!!!Gratki!
KOteczku zdrowka dla dziewczynek i dla Ciebie myszko!!!!!
Zapisz sie do chirurga i juz,nie cierp wiecej z tym zebolem i tak masz duzo na glowie!Trzymaj sie kochana:*
Anielap to po 15tym hulaj dusza:-)
Dzagud ja tez kupie Amelce kalosze ,mam nadzieje ze bedzie tyle radochy co u Was:-)
Elmaluszek czesc kobito:-)steskniwszy sie za Toba!!!!
Pisz jak w Polsce,jak Mautka,jak wyniki,pisz wszystko!!!!Buuuuzi:*
No u nas super,wczoraj juz humorek Meli skowroniasty ale srala jak kaczka
a dzisiaj miodzio,kupka normalna,juz bez pampersa lata i cieszy gumiora z tego powodu.W nocy w ogole nie sikala a rano leciala z predkoscia swiatla do ubikacji,az stekla sobie z ulgi jak zaczela sikac:-)
Ja tez lepiej,pierwsza nocka od kilku dni przespana,spalam jak zabita,w jednej pozycji z otwarta paszcza,a wnioskuje to z tego ze obudzilam sie ze zdretwiala reka,wygniecionym do granic mozliwosci policzkiem i wyschnietym na wiorek jezykiem hahah
Agik Ty pijoku:-),ja tez poimprezuje w sobotkeale nie bede pila bo dietka...poszalalam tylko z alkoholem na moich urodzinach,teraz o suchym pysku:-(hehehale nie marudze bo spodnie sprzed ciazy leca mi z dupy.Zobaczcie na suwaczek wgowy!!!:-)
Wydaje mi sie ze wygladam 10 lat mlodziej(pewnie tylko mi sie wydaje heheh)
Szpka ,Anijaw ,ale madre dzieci!!!!!!Gratki!
KOteczku zdrowka dla dziewczynek i dla Ciebie myszko!!!!!
Zapisz sie do chirurga i juz,nie cierp wiecej z tym zebolem i tak masz duzo na glowie!Trzymaj sie kochana:*
Anielap to po 15tym hulaj dusza:-)
Dzagud ja tez kupie Amelce kalosze ,mam nadzieje ze bedzie tyle radochy co u Was:-)
Elmaluszek czesc kobito:-)steskniwszy sie za Toba!!!!
Pisz jak w Polsce,jak Mautka,jak wyniki,pisz wszystko!!!!Buuuuzi:*
No u nas super,wczoraj juz humorek Meli skowroniasty ale srala jak kaczka
a dzisiaj miodzio,kupka normalna,juz bez pampersa lata i cieszy gumiora z tego powodu.W nocy w ogole nie sikala a rano leciala z predkoscia swiatla do ubikacji,az stekla sobie z ulgi jak zaczela sikac:-)
Ja tez lepiej,pierwsza nocka od kilku dni przespana,spalam jak zabita,w jednej pozycji z otwarta paszcza,a wnioskuje to z tego ze obudzilam sie ze zdretwiala reka,wygniecionym do granic mozliwosci policzkiem i wyschnietym na wiorek jezykiem hahah