reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

dzien dobry:tak::tak:

dla naszych cudnych 2 latkow wszystkiego co najlepsze:-):-):-)

wpadlam na chwilke,szykuje sie na wesele
calusy dla wszsytkich,po wekendzie wkleje fotki:tak::tak:

reklama
Naszym kochanym dwulatkom Michałkowi i Mikołajkowi seredeczne życzenia, zdróweczka i zawszej uśmiechniętej buźki.

birthdaypresents_146.jpg

Pogoda cały czas do bani:-(​

Michałkowi i Mikołajkowi
z okazji 2 urodzin życzę samego szczęścia w życiu i wiecznie uśmiechniętej buzi.
Bądźcie radością dla Rodziców.

A przy okazji, zajrzyjcie na zamknięty.:-) Dziś byłam w sklepie w "swojej" galerii i akurat trafiłam że byli ludzie z agencji reklamowej, robiący bezpłatne castingi do różnych swoich potrzeb. Każdy mógł porobić sobie zdjęcia, a wyniki czy przyjmują czy nie będą we wtorek. No a że byłam z Madzią to skorzystałam i przy okazji wzięłam te zdjęcia na płytce.... Wgrywam na zamknięty to sobie obejrzyjcie. Fajnie wyszły, nawet nie wiem kiedy ta babka Jej to cykała...

Ostatnia edycja:
1434515on1e5uw54b.gif

Sto lat cudne DWULATKI
Zuziu i mój kuzynie Maksiu :-D

witam niedzielnie :-p

wczoraj byliśmy na firmowym festynie rodzinnym :tak: ależ był udany :tak: Maciek stwierdził, że gdybym ja nie nalegała, to byśmy nie jechali, a przecież Anto miał tyle frajdy :-) oj miał Anto frajdy :-D były te dmuchane duże zjeżdżalnie i mój mały chciał tylko tam siedzieć :-D wchodził na samą górę, ale bał się zjeżdżać, więc na brzuchu zjeżdżał po tej drabince do wchodzenia :-p taki odważny ;-)

a sam festyn, oprócz atrakcji dla dzieci ... SUPER! matko, jakie pycha żarło grillowe, ciacho, alko i picie ... a wszystko na koszt firmy :tak: no nie można było głodować :tak: i jeszcze różne konkurencje dla dzieci i nagrody dla dzieci ;-) Anto wyłapał piłę, karetkę i masę lizaków :-Dnie wspomnę o balonach ;-) dziecko radosne i oszalałe :-D nawet jak szliśmy coś jeść, anto mówił: mamuś nie jeść, bawić się :lol: super dzień, duży plus dla firmy Maćka ;-)

no :-D a dzisiaj małe party ;-) wczoraj zrobiłam ciacho, które będzie wcielać się w rolę torta :-D ;-) mała modyfikacja bananowca ;-) ciacho drożdżowe tyż jest :-) tylko torta muszę pomalować :-D i coś napisać ;-)

kurczę, chyba muszę zacząć się pakować:szok: za dwa dni jedziem, a ja w lesie ... :sorry2:

miłego dnia :-D:tak::tak::tak:

ktoś wie gdzie jest u mnie okręg wyborczy :dry:bo ja nie wiem :zawstydzona/y::sorry2:

aaa, wczoraj pokazałam (dopiero :-D ) Maćkowi robota Tobiego ;-) i wiecie co ten mój powiedział - ale fajny :-D dobrze, że kupiłaś :tak: :-D faceci ... :-D

Naszym 2 latkom kochanym Zuzi
i Maksiowi - mojemu Zięciowi;-)
życzę dużo, dużo zdrówka, szczęścia i radości. Byście zawsze mieli to o czym zamarzycie.

reklama
Naszym 2 latkom kochanym Zuzi
i Maksiowi - mojemu Zięciowi;-)
życzę dużo, dużo zdrówka, szczęścia i radości. Byście zawsze mieli to o czym zamarzycie.

jako, że nie umiem takich pięknych obrazków załączać:zawstydzona/y:, to podpinam się do cioci Dzagud,
I WSZYSTKIM NASZYM KOCHANYM DWULATKOM, A SZCZEGÓLNIE
ZUZI I MAKSOWI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDRÓWKA I UŚMIECHU NA BUŹKACH

życzą Aga, Wojtuś i Sławek.

Do góry