reklama
aniajw
mama Natusi
Gośka udanego balowania i już dzisiaj STO LAT DLA LIVKI i żeby bardzo nie dokuczała:-)
Kingug wygoń prędko ból głowy
Olla udanej imprezki i żebyś kacora jutro nie miała
Blanes gratki małej fasolki
U nas dzisiaj dzień jak co dzień, poza tym że Natalia dzisiaj nie spała w południe i trochę dokuczała, ale za to już przed 9-ą była w łóżku a 9.30 smacznie spała. Jutro niedziela także pewnie zrobi wcześniejszą pobudkę.
Pozdrawiam weekendowo, ciekawe jak tam dziewczyny na zlocie się bawią? Teraz pewnie sobie jakieś drinki popijają.
Kingug wygoń prędko ból głowy
Olla udanej imprezki i żebyś kacora jutro nie miała
Blanes gratki małej fasolki
U nas dzisiaj dzień jak co dzień, poza tym że Natalia dzisiaj nie spała w południe i trochę dokuczała, ale za to już przed 9-ą była w łóżku a 9.30 smacznie spała. Jutro niedziela także pewnie zrobi wcześniejszą pobudkę.
Pozdrawiam weekendowo, ciekawe jak tam dziewczyny na zlocie się bawią? Teraz pewnie sobie jakieś drinki popijają.
Livko sto lat kochana dwulatko!!!
i jeszcze jakiegoś szampona postawię ;-)
bo dzisiaj Joanny
bo dzisiaj Joanny
i witam się weekendowo
wczorajszy dzień spędzony na dworze ;-)pojechaliśmy na stadion, gdzie kręcą "39 i pół" ;-) miał być dodatkowo trening, więc chcieliśmy Antosiowi pokazać żużlowców na żywo ;-) Anta nie zobaczycie w żadnym odcinku, ciekawsze było zbieranie pustych plastikowych kufli i wynoszenie ich do śmietnika (nie tylko tatusia i wuja), zjadanie łupinek słonecznika (podniesionych z ziemi) czy jakiegoś zapomnianego popocornu generalnie, w miejscu nie siedzieliśmy, w biegu wciąż byliśmy bieganie po schodach góra - dół też było zabawne ;-)
po jakiś dwóch godzinach w końcu wyjechał na tor Protas i moje dziecko wpadło w euforię matko dziewczyny, ja nawet nie podejrzewałam, że Antowi będzie się aż tak bardzo podobać jak Protas przejeżdżał koło nas nasze dziecko cieszyło się jak głupek jak mi się uda znaleźć kabel, to wrzucę filmik z fona, na którym widać jego radość
wieczorem pokłóciliśmy się z Maciejką ;-) taki standard ;-)
no i dzisiaj wyczekiwane derby ziemi lubuskiej oczywiście - jedziemy przyjeżdżają teście do opieki nad Antem ;-) moi wyjechali do mojego brata :-)
w piątek zaliczyłam kino ;-) byłyśmy na "Wojnie polsko - ruskiej" :-) przyznaję, że podobało mi się zajebiście no, ale Pulp Fiction i oba Kill Bille też mi się podobały ;-) ale jak ktoś nie lubi Tarantino i jego twórczości, zdecydowanie odradzam pójście ;-)
do dziś jestem pod wrażeniem tego filmu! i to polskiego!
Ostatnia edycja:
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Livko najlepszego dla Ciebie skarbie:-).
Antonek i jego żużlowa radość ;-)
z góry przepraszam za jakość i wykonanie filmiku ;-) robione telem, biegłam se, co by uchwycić radość ;-) a gwiazda ujrzawszy "kamerę" załapała lekką tremę ;-)
[video=youtube;rfvGANAoFeY]http://www.youtube.com/watch?v=rfvGANAoFeY[/video]
z góry przepraszam za jakość i wykonanie filmiku ;-) robione telem, biegłam se, co by uchwycić radość ;-) a gwiazda ujrzawszy "kamerę" załapała lekką tremę ;-)
[video=youtube;rfvGANAoFeY]http://www.youtube.com/watch?v=rfvGANAoFeY[/video]
reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Livko: Sto lat kochana nasz najwczesniejsza dwulatko :-) Rosnij w szczesciu i zdrowiu :-)