reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Kobietki udanej imprezki!!
Myślałam by wam znienacka zrobić nalot w sobotę w drodze do teściów, ale coś nam Tymek pokasłuje i wyjazdowego weekendu na pewno nie będzie.:sorry2::-(

Szkoda Szopka. No niestety tak to jest z naszymi malcami....Misia odpukac ma sie dobrze. Dzis:-D

dziewczyny co nie jedziecie na majowke:-( Zagnam sie na jakis czas juz bo jutro mam wylot wczeeesnie rano i nie zagladne. Trzymajcie sie dzielnie bez NAS i nastepnym razem - jedziecie tez!

papapappapapapapa calusy dla maluchow!

Od 2 dni miałam szarpany net, a dzisiaj w ogóle - stawaliśmy na głowie, ruter sprawdzany, serwis obdzwoniony, kompy przegrzebane a to... kabel się ze ściany wysunął :baffled::baffled::baffled: Już włączony i net śmiga. Ikonka palenia sobie w łeb ;-)
Mam już mój komp - wprawdzie prawie nic na nim nie ma, bo format dysku był i jest czysto, no ale cóż... Dane na 2 płytkach dvd, najważniejszy plik jest ale... się nie otwiera :baffled: Małż przysiadł i odpalił jakoś w jakimś dziwnym formacie, cześc czcionek znikła, polskie znaki zastąpione robaczkami, ale najważniejsze - JEST!!! :-) Spędzę teraz sporo czasu poprawiając i czyniąc czytelnym tych ponad 30 stron, ale nie zamierzam narzekac :-):-):-)

Olla u mnie prasowanie przed założeniem się nie sprawdziło :zawstydzona/y: Chodziłam w gnieciuchach :zawstydzona/y: Teraz prasuję podczas zdejmowania z suszarki - nadal mi się nie chce, ale przynajmniej rodzina mniej obszarpana chodzi ;-)
anielap kurka, że też ja nie dysponuję obiadem! :-D
Gingeros gratuluję decyzji o dokształcaniu i... zazdroszczę :zawstydzona/y: Już sobie postanowiłam, jak trochę dzieciarnia podrośnie, trzasnę sobie jeszcze coś ;-)
szopka buuu... szkoda - fajnie byłoby Was spotkac :tak:

Nie wiem, czy jeszcze jutro zajrzę - jakby co, buziaki dla wszystkich i udanego weekendu życzę (wyjazdowym też - tak samolubnie ;-)).
:*

reklama
DZIEWCZYNY UDANEJ MAJÓWKI,CZEKAMY NA ZDJĘCIA
ale pogoda do bani,czuje sie taka zmęczona i chce mi się pać

Do góry