reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

melduje sie i ja
ktora w sumie wyjechala jako pierwsza,ale musialam byc na 10 w radomiu,mam nadzieje ze Niuni pozegnala Was ode mnie:tak:
co do dzieciaczkow to jestem pod ogromnym wrazeniem wszystkich ipatrzenie na biegającą szarancze w piatkowy wieczor sprawialo mi ogromną przyjemnosc

dopiero na zywo widac ktore z dzieciaczkow do kogo bardziej podobne

chlopaki super,Wojtus-lustrzane odbicie Agik,Szymus podobny raczej do meza Niuni i Piotrus -lustrzane odbicie Esi-zresztą Malgorzatka rowniez do Ewy podobna jak dwie krople wody

dziewczynki przekochane--Madzia i Weronika podobne przeokropnie do Jagody,Zuzka w sumie to nie wiem do kogo,ale cudna,Suri do Anity bardzo,Miska do Fantazji bardzo i taka malutka,przy mojej julce to normalnie jakby miala roczek a nie dwa-taka malusia i Amelka tak podobna do Elmaluszka strasznie i taka leciutka,moja julka to kawal kobity przy niej

dzieciaki albo sie bawily albo zabieraly sobie zabawki ,
i jeszcze Amelka i Miska ganiające za kubą,to bylo super

mam nadzieje ze jesli tylko bedzie jeszcze jakis zlot to tym razem malz moj pojedzie ze mną,choc to jest strasznie trudne bo oprocz postu i adwentu w weekendy lub w soboty jestem sama

caluje Was bardzo mocno i dziekuje za mozliwosc poznania Was buziaki dorotka
:-):-):-):-):-)

Blanes gratuluje przeokropinie i ciesze sie strasznie styczniowkowa mamo--mam nadzieje z e za rok ja tak bede mogla napisac do Was :-):-)

Asiom i Madziom wsio najlepszego:-):-)

reklama
no widzę dziewczynki, że weekend miałyście udany :tak: następnym razem proszę gdzieś bliżej ;-) może okolice Poznania :-p a nie tak daleko na wschodzie :-D

mój weekend tyż udany :-p Falubaz wygrał z gorzowską staleczką i to dość wysoko wygrał :tak: czyż może być piękniejszy prezent imieninowy? :-D

DZAGUD sama jestem w szoku, że Anto tak zareagował :szok: w dodatku jak widział flagi z Myszką (mycha jest logiem Falubazu) to wszystkie flagi przytulał i całować :szok: ale kibola stworzyliśmy :-D mały hools mi rośnie ;-)

dziewczynki, zastanawiam się nad prezentem urodzinowym dla Anta ;-) na dzień dziecka dostanie tego Samsama (już w domku leży schowany). A na urodziny tak do końca to ja nie wiem :dry: myślałam o robocie Tobi (Fishera), ostatnio Anto częściej bawi się tymi fisherowymi zabawkami i cały czas powtarza nowe słówka ;-) ale ten mój mąż (sknera i maruda:-D ) stwierdził, że to za drogi prezent, że on się tym nie bawi, że w sumie to po co mu prezent i takie tam :wściekła/y: no fakt, ten robocik za tani nie jest, ale kupiłam Antowi skarbonkę w lutym i każdego poniedziałku wrzucałam mu 5 zł (takie założenie, do czerwca zbieramy na prezent urodzinowy, do gwiazdki pod choinkę), żeby właśnie takiego stękania nie było, że tyle kasy to kosztuje, bo tak na prawdę tyle kasy jest w skarbonce i nas ten prezent nic nie kosztuje ;-) no i teraz nie mam pojęcia co zrobić :dry: chyba po prostu wpłacę tą kasę na konto (swoje, nie na wspólne) i kupię bez pytania ;-) no wnerwia mnie ten mój niby mąż :sorry2: ja myślę i główkuję co kupić młodemu, on moje pomysły odrzuca, ale żadnego swojego nie podsuwa :wściekła/y: ale wracając do sprawy, ma któraś tego robota, bo nie wiem czy on wart swej ceny ;-)
oto on:
ROBOT TOBI

dostałam kwiatka od ludzi z pracy na imieniny wczorajsze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a ja nawet żadengo ciacha nie zrobiłam :zawstydzona/y: wstyd mi, ale kwiatek doniczkowy ładny :-D

Ostatnia edycja:
Witam
Jak fajowo miałyscie na majówce,strasznie żałuję ze nas tam nie było:-(

Gingeros, ja robota nie mam, ale widziałam go w sklepie, przyciskałam i jest chyba ok. Ja sama mam problem co kupić Madzi.:dry:Na Dzień Dziecka dostanie takiego wilczka który ma jakieś kryształki, dzięki którym świeci w ciemności (Magda boi się ciemności). A na urodziny myślałam o Odkurzaczu Pyłku, ale jeszcze nie jestem tego pewna.:sorry2:Ewentualnie o jeszcze jednej maskotce co się nazywa Rescue Pets - fajna jest bo ma "budzik" w sobie - nastawia się na godzinę i ona póki ta godzina nie nastanie to śpi, a jak już jest to wstaje i budzi niby dziecko. Magda od września idzie do żłobka więc może by się to przydało, ale czy ja wiem???? Następna maskotka????:dry:Bardzo mi się też podobają takie drewniane układanki - dziewczyny z majówki wiedzą o czym mówię. Magda ma jedną i super się nią bawi, ale to grosze kosztuje więc nie wiem czy jest sens liczyć to na prezent urodzinowy.

Jejku, ale szkoda że mnie nie było na majówce:-(. Na następne spotkanie ja się piszę:tak::tak:
Gingeros Wiki ma tego robota. Dostała go na gwiazdkę i powiem Ci, że lubi się nim bawić. Na początku przez pierwszy miesiąc stał i się kurzył. Teraz mówi do niego "o cześć". On śpiewa alfabet, uczy literek, cyferek i kształtów. I jeszcze śpiewa piosenki. Dałam za niego 119zł (w promocji). A co do mężów to mój też ciągle gada, że tyle kasy a Wiki nie będzie chciała tym się bawić. Ja kupiłam tego robota i się M. nie pytałam;-) Teraz każda rozmowa a temat prezentu urodzinowego kończy się zadymką:angry: Ja w tym tygodniu jadę na zakupy i kupię prezent sama. No ja nic nie zrobię jak On mi nie chce nic doradzić:dry:

Antek do układanek się nie nadaje, cierpliwości mu brak :dry: ma takie puzzle drewniane z uchwytami Disneya i może ze dwa razy ułożył, ale nie do końca ułożył, bo jak mu coś nie pasowało, to albo na siłę, albo wyrzucał ;-) tak więc układanki wszelkie nam odpadają ;-) w sobotę widziałam jak gąsienicą gawędziarką się bawił, ładnie powtarzał słowa, słuchał piosenek, ciągał, no ale ten mój wkurzony - wściekły stwierdził, że zero zabawek grających, bo paniczysko się w sobotę nie może wyspać :wściekła/y: nie moja wina, że dziecko wstaje rano skoro świt (w weekendy, w tygodniu muszę go wybudzać) i znosi nam na łóżko zabawki ;-) przynajmniej się sobą zajmuje, a my se śpią ;-) normalnie mojego faceta trzeba zacząć bić! myślałam jeszcze o takim szczeniaczku, co chodzi, szczeka, pije wodę i nawet robi siku ;-) ale dla Anta... chyba się nie nadaje, może jak będzie starszy ;-) tego Rescu Pet kiedyś przeglądałam, ale wydają mi się to "babskie" zabawki ;-) kolejka z torami ... no za mały jeszcze, może za rok ... kurde no masakra! nie lubię kupować prezentów :sorry2:

nic to kupuję tego robota i co ma być to będzie :-D najwyżej będą to pieniądze wrzucone w błoto ;-) ale zawsze można opchnąć to na allegro ;-)

KINGUG Anto ma też szczeniaczka i muszę przyznać, że często z nim gada ;-) kocham cię, cześć i takie tam ;-) podobnie z resztą jak z garnuszkiem :-D przełącza sobie funkcje, garnuszek pyta się go: znasz kształty?, Anto odpowiada: nie. Przełącza znowu funkcję, garnuszek pyta się: umiesz liczyć?, Anto krzyczy: nie ... i tak w kółko :-D i tak szczerze mam nadzieję, że właśnie ten robot przypadnie mu do gustu ;-)

Ostatnia edycja:
Gingeros te rozmowy z zabawkami są najlepsze:-D:-D:-D Wiktoria trochę prezentów już dostała bo miała imieniny i dostała właśnie kolejkę. Zabawa kojejką wygląda tak, że ciuchcia ma caluteńki dzień jeździć po torach, nawet jak siedzimy w innym pokoju. Wiki musi ją słyszeć i koniec. Baterie codziennie do wymiany:sorry2:
Dzagud też myślałam o tym odkurzaczu:-):-)Nie wiem za bardzo czy kupić tą tablicę dwustronna(kiedyś Wam o niej pisałam), bo nie ma jej gdzie postawić:no:

Gingeros -wlasnie przeczytalam Twoj 1-wszy post zagladam na stronke i co i sie usmialam -zdolniacha z Ciebie i dobrze, ze postanowilas na swoim :-pale bedziesz miala suchane :-ptego nie zazdroszcze:-(powiedz, ze tez bedzie mogl sie pobawic:-pi napewno mu przejdzie:-D.

Ja niemam zielonego pojecia co kupic mojemu Teroryscie małemy,i z przykroscia stwirdzam, ze Miki przerobil nas na swoja strone:baffled:.(a zawsze wydawalo mi sie ze jestem " jedza " dla dzieci i moje Dziecko bedzie chodzilo jak w zegarku:-D:-D:-D)

Diewczyny skladam skarge GDZIE ZDJECIA??????????:tak::tak::tak:

reklama
No widzę że dziewczyny się nie spieszą - więc jakby co to ja wezmę jutro do pracy i wrzucę, ale jak pisałam - jakość taka sobie.:baffled: Wcześniej się nie da, bo okazuje się że mój informatyk jeszcze nie zajrzał do kompa i mooooże dziś to zrobi.:angry: Więc też dziś cały wieczór o suchym pysku....:baffled:;-)

Do góry