reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

a mówią, że pracy nie ma:dry:
Tia :dry: Ci, którzy tak mówią powinni poszukać sobie kogoś do sprzątania, albo niani dla dziecka - zobaczyliby jak wygląda polskie bezrobocie :dry:
Przykro mi, że w kwestii h pracy nie da się nic zrobić... :sorry2: Na pewno jakoś to ogarniecie i poukładacie :tak:

Dzagud super, że z grą już ok :tak:
A braku gazu współczuję - chyba trzeba zainwestować w czajnik elektryczny... Na szczęście to względnie niewielki wydatek, no i bardziej ekonomiczny w użyciu niż zwykły :tak: Ja gazu w ogóle nie mam, więc prawdziwą panikę wzbudza brak prądu - a trafia się częściej niż ew. braki gazu gdziekolwiek ;-) No, chyba że nam Ruskie kurek przykręcą :-D

Iszatr oj przykro mi... Kciuki za zdrówko dla Franka!!! :tak:

Dzisiejsze słonko było bardzo optymistyczne :-) Spędziliśmy 2,5h na spacerze, w związku z czym mam twardniejący brzuch, wrażenie jakby był w okolicy kolan i ogólne "zmęczenie 10" ;-) A do tego robotnicy kują taras, widać poważnie potraktowali zapowiedź chwilowego bezdeszczu - oby się nie przejechali, bo sąsiadom pod nami poleje się na głowy ;-)
Dobrej nocki! :-)

reklama
Witam po powrocie:-)

Nowy Jork jest nie do opisania. Trzeba go przeżyć. Mieszkałyśmy na Broadwayu przy Times Square, co wieczór przedstawienia, musicale, na Times Square było oficjalne otwarcie sezonu operowego. Jedzenie boskie. Przy sushi poznałyśmy pisarza z Kolumbii, który znał i Gombrowicza i Kapuścińskiego. Cały ten wyjazd, mimo, że bardzo krótki był niesamowity. Absolutnie niepowtarzalna atmosfera jest w Chinatown (i bardzo tanie jedzenie) oraz w Little Italy. Z jednej strony Manhattan (bo w sumie tylko Manhattan zwiedzałyśmy) trochę przypomina Bangkok, a drugiej strony nie ma drugiego tak nowoczesnego miasta na świecie. Żałuję, że nie starczyło mi czasu na guggenheima i na moma, ale i tak dużo zwiedziłam. I jest po co wracać:)

Teraz przydałby się krótki wypoczynek od wypoczynku:-D

Idę poczytać co naskrobałyście.

ISZATR zdrówka dla Frania :tak: buziole przesyłam z słonecznego dziś Wrocławia ;-)

ELFIK podtrzymuję słowa Danusi ;-) :-p oj całe wieki ciebie nie było!!!! przybywaj częściej ;-) ucałowania dla Zosieńki :-D

TOŚKA zazdrościć wyjazdu, oj zazdrościć :zawstydzona/y:

od października Antonek będzie przyjęty do żłobka :tak::tak::tak: dzowniłam, potwierdziłam ;-) w poniedziałek jadę załatwić formalności :tak: teraz trzeba tylko wykombinować jak to wszystko rozegrać :dry:

toska super, że wyjazd się udał!!! :-):-):-) Pozazdrościć to mało powiedziane... ;-)

Gingeros gratuluję miejsca w żłobku :-) Na pewno sensownie to rozegracie :tak:

pirzonku najlepszego!

Dziewczyny, czy możecie polecić jakieś fajne wypełnienie (kołderka)? Mam Feretti ale zgugliło się jeszcze zanim je uprałam :baffled: Muszę wymienić na coś sensownego, no i będę kupowała dla Małgosi, a coś mi się Feretti nie sprawdziło :baffled: Będę wdzięczna za typy :-)

ESIA my mamy wypełnienie Glucka ;-) i raczej jestem zadowolona :tak: kołderka super ciepła, czasami aż za ciepła ;-) podusia płaska, wszystko super mięciutkie :tak:

Franeczku zdróweńka:tak:
Toska no no światowa kobitka ale ci zazdroszczam,to moje marzenie juesej i mechiko:-)
Pirzonku całuski w brzuszek
Esiu tobie tyż

Witam,

melduję, że większość nadrobiłam, ale nie mam głowy, żeby dodać moje trzy grosze:zawstydzona/y: Minie jeszcze kilka dni zanim dojdę do siebie po tym urlopie:sorry2:
Nowy Jork był też moim marzeniem :-) Trzymam kciuki, żeby wszystkim to marzenie się spełniło:tak:

Buziaki i zdrówka dla wszystkich, lecę do domu.
Miłego weekendu.

Ps. Nawet sobie nie wyobrażacie jak Staś się zmienił przez te 6 dni. Jestem, w szoku, że mam juz tak duże dziecko. Tym bardziej, że w NY czułam się jak młoda siksa;-):-)

Hej kochne:)
Ja tylko na sekundeczke wpadam co by napisac ze my juz w Polsce.Lot cudowny,Amelka spala grzecznie caaaly lot :D,po czym wyladowalismy w Krakowie zmiast Katowic:/ totez podroz dluga maksymalnie.O 8 wieczorkiem wyszlismy z domu w Anglii a o 5 dopiero u mojej mamy spoczelismy:///
...ale nie spodziewalam sie ze Mela taka grzeczna bedzie,spala wszedzie i w kazdej pozycji:p.
Jestem cala sczesliwa bo Amelka zaklimatyzowala sie cudnie a ja moge szalec :p

Caluje Was wszystkie bardzo mooocno,tesknie i postaram sie czesciej zagladac:)

Esiu prezencik z Pl wysylam.Juz zaklejony w kopercie czeka tylko adres zostawilam w Angki a z mojego konta wykasowalam wiadomosci:(( Wyslij prosze na PW :*

A Pirzonka znam bo podgladalm kiedys inne forum:D Fajna dziewczyna...wesolutka i smieszne posty pisze:))))

Jejku....to se bylom jo-Olla z konta mamy piszaca :DDD

reklama
Do góry